• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu baslik altinda bayramlasalim :)

Ya ben bu siteyi nasil kullanilir bilmiyorum pek konulardan birinde paylasmam gerekiyodu bende burdaydim paylastim burun estetiginde paylascaktim ama burda paylastim istee :)

Bende de hic yok ki bende ameliyat dusundum ama bi arkadas masaj onerdi onu yapiyorum cok faydasi oluyormus :)

Ben
Bende de hic yok ki bende ameliyat dusundum ama bi arkadas masaj onerdi onu yapiyorum cok faydasi oluyormus :)
Bence masaj gibi uygulamalar sadece dokusu olanlara yariyo :KK43: Bi arkadaşım da bana çörek otu yagiyla masaj yaptım baya farkini gördüm demişti ama onunda dokusu vardı.. Ben de bi sure denedim ama istikrarlı gidemedim:KK45:İse yariyosa senin adına sevinirim :KK39:

Ben

Bence masaj gibi uygulamalar sadece dokusu olanlara yariyo :KK43: Bi arkadaşım da bana çörek otu yagiyla masaj yaptım baya farkini gördüm demişti ama onunda dokusu vardı.. Ben de bi sure denedim ama istikrarlı gidemedim:KK45:İse yariyosa senin adına sevinirim :KK39:
insallah yarar ya sen de iyu arastir zor ameliyat diye biliyorum..

Back
X