Koyu renkleri seviyorum, bu banyo takımını alıp almama konusunda kararsızım. Sizce eski mi duruyor, nasıldır ablalar, belki sizin gözünüz daha güzel görür :)
Eki Görüntüle 764847
bence banyo için açık renk seç bu takım güzel ama çok koyu içim darıldı kızz = )
tabi genede senin tercihin sen nasıl istersen
Koyu ala ala içim daralıyor tabi :) Koyudan vazgeçemiyorum, anlamadım gitti :) Çok kararsızım, alırım bir de keşke almasa mıydım diye beynimi kemirip dururum bir eşya için :)
sen gel alma canım koyu renk valla sonra pişman olursun yada görenler canını sıkabilir bune böyle kocakarı renkleri gibi diye üzülmeni istemem çünkü böyle illa söyleyen biri çıkar =)
sen gel açık renk al bak için açılır ayol =)
Koca karı olunca rahat kullanırım :) Şimdiden yatırım yapıyorum :) Evet illa ki diyen olur. Biraz daha düşüneyim ben.
Bu klozet takımını aldım, kargo bugün getirecek. Banyo takımıyla alakasız gibi durabilir ama illa uyması gerekir mi?
Eki Görüntüle 764858
banyo falanda açık renkse güzel olur. içine sinsin güle güle kullan banyonda paralansın
Bu klozet takımını aldım, kargo bugün getirecek. Banyo takımıyla alakasız gibi durabilir ama illa uyması gerekir mi?
Eki Görüntüle 764858
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?