• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bu ayı degerlendirip gününü bekleyenler gelin beraber bekleyelim😍😍😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

-Yagmur-

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2020
3.445
7.972
78
Selam kızlar adetine bir hafta ve civarı kalan lar buyrun beraber bekleyelim zaman geçsin 🤗 ben yumurtlamayı gordum degerlendirdim ve heyecanlı bekleyişteyim bat 17 haziran 🙋‍♀️🙋‍♀️
Güncelleme: kızlar bu topiği actık tan 2 ay sonra gebe kaldım darısı sizlere inşallah 🤲

Son düzenleme:
Selam kızlar adetine bir hafta ve civarı kalan lar buyrun beraber bekleyelim zaman geçsin 🤗 ben yumurtlamayı gordum degerlendirdim ve heyecanlı bekleyişteyim bat 17 haziran 🙋‍♀️🙋‍♀️
Benim de 17 haziran🤚. Hiç umudum yok gerçi ama yine de bekleyeyim şuracıkta 😅😅 bu ay hsg çekileceğim inşallah son umudum o

Benim de 17 haziran🤚. Hiç umudum yok gerçi ama yine de bekleyeyim şuracıkta 😅😅 bu ay hsg çekileceğim inşallah son umudum o
Hoşgeldin batdaşımm😆
Benım de yok ama ovulasyon kullandım ıkıncı kez gecen ay yumurtlama olmadan ovulasyon bitti gerci ona gore almıstım ama gecen ay gec yumırtlamısım 42. gün oldum düşün bu ay tekrar aldım ve yumurtlamayı gordum persembe çatladı 😍 ilk oldugu için sanırım umut ediyorum birde cok guzel degerlendirdim🙈🙈
Belirtin var mı ufak tefek te olsa

Hoşgeldin batdaşımm😆
Benım de yok ama ovulasyon kullandım ıkıncı kez gecen ay yumurtlama olmadan ovulasyon bitti gerci ona gore almıstım ama gecen ay gec yumırtlamısım 42. gün oldum düşün bu ay tekrar aldım ve yumurtlamayı gordum persembe çatladı 😍 ilk oldugu için sanırım umut ediyorum birde cok guzel degerlendirdim🙈🙈
Belirtin var mı ufak tefek te olsa
Batdaş 😅😅 ne kadar güzel de bir terim 🧡
İnanır mısın her ay tonlarca belirtim olur bu ay yok. Göğsüme ara sıra sancı giriyor ama hamilelikle alakası olduğunu sanmıyorum.
Ben ekimden beri ovülasyon kullanıyorum, her ay değerlendiriyorum ama nasip olmadı.
Güzel değerlendirmişsin hadi bakalım 💃💃 senin işin kolay olsun inşallah 🙏 senin perşembe çatladıysa adetin bir kaç gün kayabilir canım . 18 20 arası olmaz mı ?

İnanır mısın her ay tonlarca belirtim olur bu ay yok. Göğsüme ara sıra sancı giriyor ama hamilelikle alakası olduğunu sanmıyorum.
Ben ekimden beri ovülasyon kullanıyorum, her ay değerlendiriyorum ama nasip olmadı.
Güzel değerlendirmişsin hadi bakalım 💃💃 senin işin kolay olsun inşallah 🙏 senin perşembe çatladıysa adetin bir kaç gün kayabilir canım . 18 20 arası olmaz mı ?
Bilmem ki 14 gun sonra olmam gerekmıyor mu 🤦‍♀️

Kız olmasın ya

Bu arada kız bebekgec başlar derler belirtileri

Benimde 7-8 gun kaldı adetime ovulasyon testiyle takip ediyorum bir umut işte hepimiz için hayırlısı canım :bicak:

Eklentiler

• IMG-20200611-WA0000.webp
    IMG-20200611-WA0000.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 242
Gecen ekımden beri. Ve ovulasyon testlerıyle takıp edıyorum.
Nisanda rahım fılmı cekıldım. Birsey cıkmadı.
Gecen ay klomenle yumurta catlatma ıgnesı oldum. ama yıne olmadı.
bu ay caksır suyu denıyorum. Daha dogrusu esım ıcıyo :)

Kızlar bende geldimm 20 Haziran benimde

16.günde yumurtlama gördüm

Ovulasyon yapmaya devam ediyorum bende yumurtlamadan sonra azcık silikleşme oldu şimdilerde yine çok olmasa da koyu gidiyor ☺☺

Kızlar bende geldimm 20 Haziran benimde

16.günde yumurtlama gördüm

Ovulasyon yapmaya devam ediyorum bende yumurtlamadan sonra azcık silikleşme oldu şimdilerde yine çok olmasa da koyu gidiyor ☺☺
Canımm benım hadi inşallah bende gecen ay ful ibadetle gecti meryem suresi okudum ama adet oldum yarım kaldı onemli olan niyet dedim sonra tekrar basladım yumurtlama kanaması yaşamışım onuda adet sandım hep yarım kaldı insallah rabbim dualarımızı kabul edicek 🤲 bşkac gündürde yasin okuyorum arada zikir cekıyorum

Back
X