daha çok erken yahu adet bir hafta geçmeden çıkmayan bile var neden canını sıkıyorsun
nebileyim canım olumsuza okadar çok alıştım ki olumlu bişey düşünemez oldum bakalım eninde sonunda beklicez yapacak bişey yok ama açıkcası bende de sabır yok :)
al bendende o kadar hiç sabrım yok benimde ümidim yok ama ne bileyim başka birşey ya bu .
ama üzülmüyorum hiç kocam maşallah subhanallah hep yanımda. Onun desteği yetiyor.
benimki de öyle canım yazık adamcağızım moral için uğraşıp duruyo ama ben de ona belli etmemeye çalışıyorum artık ben üzülüyorum o bari üzülmesin bi evde 1 stres topu yeter birinin sağlıklı düşünmesi lazım buarada bugün gene sancıyla uyandım ya nedir bu allahım sanırım bu ay herzamankinden daha fazla stres yaptım o yüzden adetim çok sancılı geçicek gibi
benimde kasım 15 adet günüm hayırlısı olsun yumurtlama zmnı çalıştık ama kısmet
3 haftadır her gün adet olcakmışım gibi kasık ağrısı ve bel ağrıları çekiyorum ağrısız geçen günüm yok dün gece bel ağrısından uyuyamadım şekilden şekile girdim yatakta bata 7 gün kaldı bu ağrılar yüzünden inandırdım kendimi hamileyim diye inşallah bu ay boşa çıkmaz :18:
hadi bakalımmmm hayırlısı olsunnnn
inşallah ya inşallah. ümidinizi kaybetmeyin yeter. ama birde derlerki tam ümidini kestiğin anda olurmuş
kızlae benimde bat:7 kasım ama hala bekliom ne gelen var be giden yarın sabah test yapıcam bakalım inşlh çıkar ama beklemek ölüm
bu ağrılar boşa çıkarsa ümitlerim hayal kırıklığına uğrucak
bence sen hamilesin öyle doğdu içime. Çok karamsar ve duygusalsın .
kız noliiiiiiiiiiiii bebiş mi var
aman amannn .
eğer öyle bişey olsun dile benden ne dilersen bu ay bunu söyleyen tek sen değilsin canım yaaa ama değilimdir ümidim hiç yok biyandan da miğdem fena elma yerken bile bulanıyo ki çok severim amaaaaan gerçi adet olcağım zaman da bulanır çare yok 14 gelmeden bilinmez ama yine de moralin için sağol ii geldi şekerim :)
3 haftadır her gün adet olcakmışım gibi kasık ağrısı ve bel ağrıları çekiyorum ağrısız geçen günüm yok dün gece bel ağrısından uyuyamadım şekilden şekile girdim yatakta bata 7 gün kaldı bu ağrılar yüzünden inandırdım kendimi hamileyim diye inşallah bu ay boşa çıkmaz :18:
amannnnn haber bekliyorummmm
acaba liste yapsammı hepimize
öyle demeeeeeee
liste yapayımmı bize bakimmm
olabilir aslında ya iyi fikir
aramızda 1 gün var bakalım hangimiz hamile kalacak .
ne diliyorum biliyormusun 2 canlı olarak banada dua ettt
neeeeeeeeeeey :) ah canım benim keşkeeeeee öyleyimdir tekmi çiftmiyim bilmiyorum ama herkese dua ediyorum kendime faydam yok o ayrı :)
ne kadardır uğraşıyorsun cnm . belki kafaya taktığın için oolmuyordur. bir sorun varmı ki ?
bebeğim 6 yıllık evliyim ben aslında 1 yılı geçti biara klomen çatlatma iğnesi falan kullandım olmadı sonra ara verdik şimdi de 3 aydır fiili çalışıyoruz eylülde sol tüp kapalı olduğunu öğrendim ama dok ocağa kadar süre verdi normal yolla kalmamam için hiç bi sebep yokmuş bakalım nasip artık olmazsa bu sürede aşılamaya başlıcaz sanırım
madem öyle birbirimizide tanıyalım
ben nazlı 22 yaş 5 ay oldu çocuk olmadı
Kocaelindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?