Bu Ayda Yok Kasımda Çalışmalara Devam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Suff
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkesin iyi ya da kötü bir hikayesi ve taptaze umutları var umarım hepimiz için bu ay mutlu biter.
benimde bu aralar yumurtlama günlerim ama eşimle görüşemiyoruz bir türlü çalışmaktan ben gündüz çalışıyorum o gece nasıl denk getircez hiç bilmiyorum valla

bende kasımda devam ediyorum arkadaşlar :)) kasımda ya aşılama ya tüp bebek yapılacak oda tutmazsa bilmiyorum artık

Selam kızlaar nasılsınız.. ? Benim yumurtlama dönemim bitti sanırım.. Şimdi artık beklemedeyim... İnşallah güzel haberler alırım bu ay.. Çok yoruldum artık uğraşmaktan.. İnşallah aralığa kalmam =((

hadi bakalım hayırlısı inşallah açılışı sen yaparsın güzel haberlerini alırız

acaba diyorum yağmur duasına çıkanlar gibi bizde gebelik duasına mı çıksak :)

aaah ah nedir bizim bu melekler için çektiğimiz kasıma ben de kalanlardanım ama umarım kasımda çakılı kalırım aralığa sarkmam dua edelim hep beraber yaa çok yoruldum artık....
Ahhh ahh bende çok yoruldum . Gelince vallahi parça pinçik edeceğim severken kendi kaşınıyor
Selamm kızlarr :))
Bende sizdenim :)) bat yarın ama hasta olcam gbi hissediorum eli kulağında yarın gelir..bu ilk ayımızdı kasım için çalışmalara devam
Hayırlı haberini bekliyorum cnm . Durum nedir malumat ver
Est. ne uzatması muhabbet ediyoruz. Seninde durumun haberini bekliyorum . Hayırlı haberlerle gel inş. Kısa sürede anne olacağına inanıyorum tüplerine baktırmandan dolayı
Ölme emi. Hiçmi görmüyorsn. İlk gördüğünde yapış eşine
acaba diyorum yağmur duasına çıkanlar gibi bizde gebelik duasına mı çıksak :)

Hahahahaha iyi fikir. Öyle bir dua lazım bize

Görünce yapışacam da hemende olmuyor ki bu işte ay ne zor işler bunlar ya anlamadan hamile kalanlara hayran olmaya başladım valla

selam kızlar . bende hamilelik bekliyorum çalışmalar devam ediyor son adet tarihm 29.10. ben de 30 günde bir oluyorum kaçıncı günümde yumurtlamış olurum ??

Son düzenleme:
selam kızlar . bende hamilelik bekliyorum çalışmalar devam ediyor son adet tarihm 29.10. ben de 30 günde bir oluyorum kaçıncı günümde yumurtlamış olurum ??

Hamile Kalabileceğiniz Dönem: 09 Kasım 2013 - 19 Kasım 2013 günleri arasında
Regl Tarihi: 28 Kasım 2013, Perşembe

tabiki yumurtlamada tarihte kesin değil canım

suffcum çalıştık çabaladık beklemedeyiz işte bat 14 kasım dünki test negatif umudum yok aralık beni bekler.....

benimde 15 kasım canım beraber bekliyelimmi

bekleyelim canım ne demek inşallah beklediğimize değer....

1 yıldır bebeğimiz olmuyo.4 ay önce bende kitle çıktı tedavi gördüm 2 aydır falan bi sorun yok.şimdi sol tarafımda şiddetli ağrı var 2 3 gündür de çok duygusalım adetime daha 7 gün var acaba hamile olabilir miyim?ama hiç umudum da yok.

bence bu kadar ümitsiz olma emin ol ümitlenmesi bile güzel.
Bendede aylardır hep belirtiler var. sürekli ağrılarım akıntım bilmem bulantım vs.
Ama bunları yaşamak bile güzel.
Bende çok üzülüyorum evet ama istemek bile güzel.
Düşünsene meleğini allah şu an daha çok seviyor ve göndermiyor.
Dua et. Seninde ihtiyacın olduğunu söyle.
Ve evet gerçekten duygusalsın bu ay inşallah sende bende anne oluruz

hayırdır canımm benim canın sıkkın gibi
anlat bakim sen :26:

özel bişi yok be canım bu ay da olcakmı olmucakmı sıkıntısı,herşeyi her belirtiyi hamileliğe yorma durumu yokmu ondan sıkıldım artık.... bence bu ay da tırrt olsa dünki testte çıkardı....

özel bişi yok be canım bu ay da olcakmı olmucakmı sıkıntısı,herşeyi her belirtiyi hamileliğe yorma durumu yokmu ondan sıkıldım artık.... bence bu ay da tırrt olsa dünki testte çıkardı....

daha çok erken yahu adet bir hafta geçmeden çıkmayan bile var neden canını sıkıyorsun

Mrb kızlar bende anne olmak için bekliyorum. Bat 13.11. Bu ay ikinci denememiz. Geçen ay hem adetim gecikti ki çok düzenlidir hemde sağ kasığımda sürekli sancı göğüslerimde aşırı hassasiyet yaşadım. Çok ümitlendim ama fos çıktı. Bu ay ne göğüslerim ağrıyor ne kasıklarımda ağrı veya batma var. Bekliyorum bakalım. Allah hepimize hayırlısıyla sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…