- Konu Sahibi evlimutluvecocukLuu
-
Tatlım bnm kafana çok takma olur inşllh şöyle düşün ya çocuğun hasta olsa olunca da hayırlısı belki böyle tabi ALLAH korusun kimseyi evlatla sınamasın Rabbim de kötüleri de düşün . Bende ailemde uzağım Mersin'de olsanız arkdşlk ederdik .Ailemden uzagim arkadasim yok bi bebisim olsa onu sarsam sarmalasam agladiğinda sustursam gece uykusuz bile kalmaya ragziyim. Cocuklari coook seviyorum Bununlada imtihan oluyorum.
Kendi ailem dahil hic kimsenin haberi yok bu durumdan o yuzden içimi sizlere dökmek istedim.
eşin tahlil yaptırmadan nasıl klomene başlayacak doktorun. ilk önce tahlil yaptırsın sonra sen tedavi ol...
bak bizimde bebiş gelmiyor. strese girmeyi bıraktım ben. tedavi olacağımız zamanı bekliyoruz. Allah nasip etsin. dert etme...
Amiiiiiiinnn İnşaAllah. Birbirimize güzel haberler veririz insaAllahAhhh canım yaa üzme kendiniHerşeyin bir zamanı olduğu gibi onun da bir zamanı vardır. Bende 1,5 yıldır deniyorum ama olmuyor. PKO'luyum. Dr'a gittiğimde biraz daha denememizi söylemişti. Eğer olmazsa aşılama sonrasında da tüp bebek önerdi. Duyduğum bütün kürleri, çayları uyguluyorum. Bu ay preseed diye bir jelle deneyeceğim inşallah tutar. Allah isteyen herkese nasip etsin anneliği.
Daha soyleyemedim dr.a esimin muayene olamadigini.kendisi bu hafta yoktu.
Keske :) birbirimize çok uzagiz ben boludayim cok saol cnim.Tatlım bnm kafana çok takma olur inşllh şöyle düşün ya çocuğun hasta olsa olunca da hayırlısı belki böyle tabi ALLAH korusun kimseyi evlatla sınamasın Rabbim de kötüleri de düşün . Bende ailemde uzağım Mersin'de olsanız arkdşlk ederdik .
az önce yazdığım gibi. eşin tahlil vermeden sen tedavi olsan da fark etmez. doktora söylemene bile gerek yok. ilk önce o tahlil yaptıracak sonra siz.
Eger kadinda sorun varsa once onu tedavi ediyolar erkegi daha sonra. Oyuzdennustune dusmedi dr. Sadece bi yaptirin dedi.ama sana klomen baslanacak mutlaka gel dedi.
Yoruum icin saol cnm. Biz 7 yildir sevgiliydik bi yildir evliyiz.Konunuzu okuyunca size çok çok üzüldüm.. Umarım en kısa zamanda bebek sahibi olursunuz.. Ama şu durum dikkatimi çekti; siz kendinizi çok kasmışsınız, kendinizi çok strese sokmuşsunuz.. Kayınvaliden, kayınpederin torun soruyorlarsa dersin ki, biz hemen çocuk düşünmüyoruz.. Daha zamanı var, vakti zamanı gelince olur.. Bence stres yapmayın, relax olun.. 3-5 ay daha deneyin.. Sonra çaresine bakarsınız.. Daha yeni evlisiniz.. Gece hayatınızı düzene oturtun.. Birbirinize doyun.. Sonra düşünürsünüz..
Evt cocuklugumdan beri ilac kullaniyorum onun için hipotroidim var. Ancak ilacla normal seviyede :)tiroidlere de bakıldı mı o da etken olabiliyor
Evt cocuklugumdan beri ilac kullaniyorum onun için hipotroidim var. Ancak ilacla normal seviyede :)
benimde başımda çok iyi biliyorum. eğer senin eşinde sperm bulunamazsa istediğin kadar klomen kullan işe yaramaz. ilk önce eşin o tahlili yaptıracak sorun yoksa tedavin başlanacak... erkekte sorun çıkarsa zaten direk tüp bebeğe yönlendiriliyorsunuz.
Aminnnn cnm çok tşklr. Allah Sanadw sag salim bebegini kucağina almayı nasip etsinanladım oluruna bırak olumlu düşün.... Rabbim sağlıklı nur topu gibi bir evlat nasip etsin
Onda bari çıkmaz İnşaAllah yoksa işimiz iki katı zorlaşacak.en kisa surede gidicez bakalim hastaneye.
Herkeste olacak diye bir kaide yok lakin bir tanıdıkta yağlanmadan dolayı yumurtalıkların etkilendiğini duydum.Şimdi diyette 20 kg kadar verdi.Allah tüm isteyenlere hayırlısıyla bebiş nasip etsin.Var :) yumurtlama olmamasini ona bagliyolar.
Ama kuzenim 130 kg ile kendisi hamile kaldi dogurdu ikinciyi bile dogurdu. O yuzden hu kilo sacmaligina inanmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?