Bu ay pozitifiiiiii gormk isteyenlerrrrrrr

Tamam tamam hadi stres yapmak yok. Sakin sakin bekleyin bakalım ikiniz de.

Turuncu, ben bata 3 gün kala erken gebelik testi yapmıştım ama çıkmamıştı. Sinirimden kendimi temizliğe verdim o gün, camları falan sildim... Battan 1 gün sonra normal bi test yaptım çıktı... O yüzden şimdi tekrarlasan iyi olur bence canım. Eğer yine negatif çıkarsa da en azından 'Acaba hamile miyim?' sorusu kalkacak kafandan

Bende cok istiyorum pozitifi görmeyii kızlarr dün adet olmam gerekiyordu olmadım inşallah gecikme bebiştendir.hamile arkadaslar dua edin benim içinde yarın kan testı yaptırcam..

hadi bakalım inşallah,benim için de çok dua edin lütfen

bu arada ben de erken yumurtluyorum galiba,doktora gittiğimde adetten itibaren 9. gündü ama doktor 16mm yumurtan oluşmuş,4gün içinde çatlar dedi

hadi bakalım inşallah,benim için de çok dua edin lütfen

bu arada ben de erken yumurtluyorum galiba,doktora gittiğimde adetten itibaren 9. gündü ama doktor 16mm yumurtan oluşmuş,4gün içinde çatlar dedi

Aslında çok da erken sayılmaz, normal bence. Ama her ay faklı olduğunu unutma canım. Hadi bakalım bu ay sende de vardır inşallah pozitif pozitif haberler :)

Aslında çok da erken sayılmaz, normal bence. Ama her ay faklı olduğunu unutma canım. Hadi bakalım bu ay sende de vardır inşallah pozitif pozitif haberler :)

inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin,bu mübarek cuma saatinde dualarımız kabul olsun

kızlar ben de bata 4 gün kala gebelik testi yaptım silik bir çizgi çıktı belli belirsiz 1 saat sonra ise çizgi pembe oldu daha belirginleşti, çok heyecanlandım bu ay ovulasyon testi yapmıştım koyu çizgiyi yaKalamıştım inş hamileyimdir bugünlerde kasık ağrılarım çok oluyor adetim geçsin hemen kan testi yaptıracağım inş hakkımızda hayırlısı olur dua edin lütfen

hadi bakalım inşAllah,Allah yüzünüzü güldürsün

Cnm bu yine test yaptim yine negatiff bidahaki aya kaldi artk.. Adetim bittikten sora dr ye gitmei dusunuorum gerci bikere gitmstim alti ay once fln rahmin temizdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…