• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay pozitifiiiiii gormk isteyenlerrrrrrr

Bana eczaci 14. Gun yapmaya basla dedi cnku 28 gunde bir adet oldgm icin kutunun icindede 5 tane vardi 14. Gunden itibaren bes gun boyinca yaptm ama cikmadiii hep ikinci cizgi birden daha acik renktiii.... Sen umutszluga kapilmaaa bekle brz daha sora testini yinelersin

Bana eczaci 14. Gun yapmaya basla dedi cnku 28 gunde bir adet oldgm icin kutunun icindede 5 tane vardi 14. Gunden itibaren bes gun boyinca yaptm ama cikmadiii hep ikinci cizgi birden daha acik renktiii.... Sen umutszluga kapilmaaa bekle brz daha sora testini yinelersin

Bakma sen eczacıya, yumurtlama günü her ay farklı olabiliyor. O yüzden mümkün olduğunca erken başlamalısın. Ben internetten çok uygun bir fiyata toplu alıyorum, 2 ay takip yapabiliyorum.

Ben bekliyorum bakalım canım yaa, ama hiç öyle belirti falan yok ya o yüzden umutlanmıyorum hiç. Bebişim gelmiş olsa ve sürpriz yapsa ne güzel olurdu. 2 temmuz evlilik yıldönümümüz, bize en güzel hediye onun varlığı olurdu...

Merhaba kızlar,
Bende bu ay oluvasyon testi kullananlardanım..ayrıca soğan kürüde yaptım..
bat 22 hazirandı günüm geçti..ama hiçbir belirti yaşamıyorum..
daha erken diye testte yapmadım..sizce test yapsam çıkar mı?

Kızlar merhabaa bende aranıza katılabilirmiyimmmm bende bu ay pozitifi görmek istiyorum hayırısıyla bat 5 temmuz.. doktora gittim corasprin ile folic plus verdi kızlarr bu topicc hepimize uğur getirsin inş :49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49: bunun 3 katı olurz inşşşş :)

benımde geçen ay 5 gun geçti hiçbir belirti yoktu cok sevınmıstım bebısım var dıye ama bı baktım adet oldm ıkı gun surdu 5 gun sürmesi gerekırken .sonrası kahverengı akıntı. bu ayda inş ovulasyon testıyle olur dualarım butun bebiş isteyipte bekleyenler için inşallah olur bebişlerimiz.

benımde geçen ay 5 gun geçti hiçbir belirti yoktu cok sevınmıstım bebısım var dıye ama bı baktım adet oldm ıkı gun surdu 5 gun sürmesi gerekırken .sonrası kahverengı akıntı. bu ayda inş ovulasyon testıyle olur dualarım butun bebiş isteyipte bekleyenler için inşallah olur bebişlerimiz.

aynen benimde öyle oldu kahverngi geldi sonra bi baktım adet olmuşum :5:

kızlar benim bat 1 temmuz bu ay ben de ovulasyon testi yaptım ve pozitifi yakaladım değerlendirdik bende de henüz fazla belirti yok, normal gebelik testi yaptım daha erken ama negatif çıktı sabırsızlıkla bekliyorum Allah hepimize hayırlı sağlıklı bebişler versin

Kızlar merhabaa bende aranıza katılabilirmiyimmmm bende bu ay pozitifi görmek istiyorum hayırısıyla bat 5 temmuz.. doktora gittim corasprin ile folic plus verdi kızlarr bu topicc hepimize uğur getirsin inş :49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49: bunun 3 katı olurz inşşşş :)

Amin canım inşallah :)

Slmm cnmmm insssss hamissindirrr benim idrar ve kan testim negatif cikio adetim gectiii adet olmadim
Hala ama bugun yrn olck gibiyimmmm zaten olsaydi testlerdede cikardi artk diger aya kaldi yineeee hayrlisi artkkk...

Slmm cnmmm insssss hamissindirrr benim idrar ve kan testim negatif cikio adetim gectiii adet olmadim
Hala ama bugun yrn olck gibiyimmmm zaten olsaydi testlerdede cikardi artk diger aya kaldi yineeee hayrlisi artkkk...

Canım ben bu sabah ilk idrarla gebelik testi yaptım, silik ikinci çizgi çıktı. Hemen arkasından kan testi için sağlık ocağına koşturdum ve kan verdim. Kısmetse 1 saat sonra sonucu alıcam. İnşallah doğrudur, dua et olur mu?

Canım ben bu sabah ilk idrarla gebelik testi yaptım, silik ikinci çizgi çıktı. Hemen arkasından kan testi için sağlık ocağına koşturdum ve kan verdim. Kısmetse 1 saat sonra sonucu alıcam. İnşallah doğrudur, dua et olur mu?

bennce artık hamişssin:DD ikinci silik çizgi bebişi gösteriyor:D

ama canım sen ovulasyon testinde pozitifi yakalayamamışsın. Adet olduğunda, adetinin ilk gününü 1. Gün sayarak 12. Günden itibaren her gün ovulasyon testini uygula. Bi de en az 4 saat idrarını yapmamış olman lazım testin net çıkması için. Hoş ben yakaladım da ne oldu yine olmadı ama en azından yakaladım :) hatta bu ay yumurtlamadan bi gün önce ve bi gün sonra ilişki oldu. O yüzden umudum vardı olmasına ama hamişmişim gibi değilim işte. Demekki onun da hayırlı bir zamanı var

ovulasyon testi ne marka aldınız kızlar

ovulasyon testi ne marka aldınız kızlar

Canım ben internetten bikaç tane birden almıştım çok uygun fiyata. Markası Laboquick

Kızlar bu arada sonucumu aldım. Hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm:9: 80,85 çıktı BHCG değerim. KAç haftalık oluyoki, doktor 2 haftalık kadar dedi

Canım ben internetten bikaç tane birden almıştım çok uygun fiyata. Markası Laboquick

Kızlar bu arada sonucumu aldım. Hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm:9: 80,85 çıktı BHCG değerim. KAç haftalık oluyoki, doktor 2 haftalık kadar dedi

hayırlısı olsun canım inşallah sağlıklı bi hamilelik yaşarsın :nazar::49:

Back