• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay pozitifiiiiii gormk isteyenlerrrrrrr

Turuncu, canım sen bi daha test yapsana sabah ilk idrarınla. Erken yumurtladığını düşünüyorum ben

asyacan, hayırlı haberini yarın burda bekliyoruz o zaman canım :16:[/QU. Yrnda beklicem olmazsa yapcam artk bihafta olck nerdeysee adet olmadim ama hamilelik olsa cikardi die dusunuorum idrarda kanda negatifti en son iki gun once predictor marka testi yaptim battan dort gun
Once bile gosteriomuss negatiftii umudum kalmadi adet olsamda bitse suuu belirszlik karnim cok sistiii goguslerimde sisti ve acio bacaklarim
Karnim agrioo olcm sanirim yrnn cnmm

Bu bekleyiş cok stresli dimi adet olcammı olmıcammı bende o yuzden acele edıp bıranönce ögreneyim istiyorum adet olamadıkcada geriliyorum iycee. Hayırlısı olur ınsallah hepımız ıcın. inşallah guzel haberlerle gelırım

Bu bekleyiş cok stresli dimi adet olcammı olmıcammı bende o yuzden acele edıp bıranönce ögreneyim istiyorum adet olamadıkcada geriliyorum iycee. Hayırlısı olur ınsallah hepımız ıcın. inşallah guzel haberlerle gelırım

Ins cnm
Beklioruz yrn guzel hbrleriniii hic idrar testi yaptnmi ewdee pekii ben cok yaptimmm negatif cikti bes gundr gecti adetim ama testler negatif adet olmam
Gereken gunde kan testi yaptrmstm 0. 1 cikmisti negatif yaniii hala umudum olabilirmiki acabaa;((

Tamam tamam hadi stres yapmak yok. Sakin sakin bekleyin bakalım ikiniz de.

Turuncu, ben bata 3 gün kala erken gebelik testi yapmıştım ama çıkmamıştı. Sinirimden kendimi temizliğe verdim o gün, camları falan sildim... Battan 1 gün sonra normal bi test yaptım çıktı... O yüzden şimdi tekrarlasan iyi olur bence canım. Eğer yine negatif çıkarsa da en azından 'Acaba hamile miyim?' sorusu kalkacak kafandan

Bende cok istiyorum pozitifi görmeyii kızlarr dün adet olmam gerekiyordu olmadım inşallah gecikme bebiştendir.hamile arkadaslar dua edin benim içinde yarın kan testı yaptırcam..

hadi bakalım inşallah,benim için de çok dua edin lütfen

bu arada ben de erken yumurtluyorum galiba,doktora gittiğimde adetten itibaren 9. gündü ama doktor 16mm yumurtan oluşmuş,4gün içinde çatlar dedi

hadi bakalım inşallah,benim için de çok dua edin lütfen

bu arada ben de erken yumurtluyorum galiba,doktora gittiğimde adetten itibaren 9. gündü ama doktor 16mm yumurtan oluşmuş,4gün içinde çatlar dedi

Aslında çok da erken sayılmaz, normal bence. Ama her ay faklı olduğunu unutma canım. Hadi bakalım bu ay sende de vardır inşallah pozitif pozitif haberler :)

Aslında çok da erken sayılmaz, normal bence. Ama her ay faklı olduğunu unutma canım. Hadi bakalım bu ay sende de vardır inşallah pozitif pozitif haberler :)

inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin,bu mübarek cuma saatinde dualarımız kabul olsun

kızlar ben de bata 4 gün kala gebelik testi yaptım silik bir çizgi çıktı belli belirsiz 1 saat sonra ise çizgi pembe oldu daha belirginleşti, çok heyecanlandım bu ay ovulasyon testi yapmıştım koyu çizgiyi yaKalamıştım inş hamileyimdir bugünlerde kasık ağrılarım çok oluyor adetim geçsin hemen kan testi yaptıracağım inş hakkımızda hayırlısı olur dua edin lütfen

kızlar ben de bata 4 gün kala gebelik testi yaptım silik bir çizgi çıktı belli belirsiz 1 saat sonra ise çizgi pembe oldu daha belirginleşti, çok heyecanlandım bu ay ovulasyon testi yapmıştım koyu çizgiyi yaKalamıştım inş hamileyimdir bugünlerde kasık ağrılarım çok oluyor adetim geçsin hemen kan testi yaptıracağım inş hakkımızda hayırlısı olur dua edin lütfen

hadi bakalım inşAllah,Allah yüzünüzü güldürsün

Turuncu, ben bata 3 gün kala erken gebelik testi yapmıştım ama çıkmamıştı. Sinirimden kendimi temizliğe verdim o gün, camları falan sildim... Battan 1 gün sonra normal bi test yaptım çıktı... O yüzden şimdi tekrarlasan iyi olur bence canım. Eğer yine negatif çıkarsa da en azından 'Acaba hamile miyim?' sorusu kalkacak kafandan

Cnm bu yine test yaptim yine negatiff bidahaki aya kaldi artk.. Adetim bittikten sora dr ye gitmei dusunuorum gerci bikere gitmstim alti ay once fln rahmin temizdi

Ins cnm
Beklioruz yrn guzel hbrleriniii hic idrar testi yaptnmi ewdee pekii ben cok yaptimmm negatif cikti bes gundr gecti adetim ama testler negatif adet olmam
Gereken gunde kan testi yaptrmstm 0. 1 cikmisti negatif yaniii hala umudum olabilirmiki acabaa;((

Kızlar ben randevuma gıdemedım bugun uyuyakalmısım. pztsıye kaldı kan testım. Rosaleda aynen cam kapı hoplattım evibende idrar testi aldırdım eşime bugun aksam yaptım negatif havalardan falan gecıktı sanırım bılemedim :(

Kızlar ben randevuma gıdemedım bugun uyuyakalmısım. pztsıye kaldı kan testım. Rosaleda aynen cam kapı hoplattım evibende idrar testi aldırdım eşime bugun aksam yaptım negatif havalardan falan gecıktı sanırım bılemedim :(

Dur bakalım canım yaa, eğer hamileliğin çok yeniyse ondan da çıkmamış olabilir. Bir de akşam değil, sabah ilk idrarın etkili olur test için, hele ki yeniyse... Neyse en iyisi doktora gitmeyi beklemek sanırım.

Bi de niye uyuyakaldın öyle önemli bi zamanda. Alarm falan kursaydınya :1:

Back