- Konu Sahibi turuncubyz
hayırlısı olsun canım inşallah sağlıklı bi hamilelik yaşarsın
Amin tatlım inşallah. Allahım inşallah hepinize nasip eder tez zamanda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı olsun canım inşallah sağlıklı bi hamilelik yaşarsın
Amin tatlım inşallah. Allahım inşallah hepinize nasip eder tez zamanda
Canım ben internetten bikaç tane birden almıştım çok uygun fiyata. Markası Laboquick
Kızlar bu arada sonucumu aldım. Hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm 80,85 çıktı BHCG değerim. KAç haftalık oluyoki, doktor 2 haftalık kadar dedi
Canım merhaba değerin katlanacak mı diye bir kan testi daha yaptırmanda fayda var benim de kimyasal gebeliğimde 75 lerdeydi sonra düşmeye başladı ve düştü. hayal kırıklığı yaşamaman için bir daha yap canım bana biraz düşük geldi sonucun ama yine de moralini bozmak istemem kendimi düşündüm bir an.
Canım ben internetten bikaç tane birden almıştım çok uygun fiyata. Markası Laboquick
Kızlar bu arada sonucumu aldım. Hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm 80,85 çıktı BHCG değerim. KAç haftalık oluyoki, doktor 2 haftalık kadar dedi
Hayirlisiyla bebegini kucagina alirsin insss hepimiz icin dua ett senin duan kabul olur ins)))))
mrb arkadaşlar.bende biran önce hamile kalmak istiyorum sizler gibi.30 haziranda tam 1 sene olcak evleneli.7 aydır korunmuyoruz ama hala bi hamilelik yok görünürde.bu ay dedim soğan kürü yapayım ama 7 gün içtim sonra gelen giden dışarda işler derken devamını getiremedim.ama adet bittikten sonra 2 günde bir ilişkiye gidik.ve ayaklarımı duvara dayayarak baya durdum her seferinde.su birkaç gündür midemde mi karnımda mı anlayamıyorum bi sertlik hissi var ve iştahım kesildi.sürekli geğirme hissi geliyor.diyorumki acaba evlilik yıldönümü hediyesi bi hamilelik haberi olurmu:)
bu arada okul arkadasım soğan kürünü yapmış.2 günde bir de ilişkiye girmiş ayaklarını dikmiş beline masaj yapmış eşi.kürü yaptığı ayda hamile kaldı.1 senedir istiyolardı kürden mi allahın hikmetimi bilinmez şuaan 2 aylık hamile.aklınızda bulunsun yapmak isterseniz kürü ben bu ay yarım bıraktım yapamadım ama önümüzdeki ay inşallah denemek istiyorum...
Ben çok şükür evlilik yıldönümü hediyemi;hamilelik haberimi yıldönümümüze 5 gün kala aldım. Darısı başına inşallah :)
Senin SAT ne canım?
inşallah banada nasip olur ya.benim adetim 28 günde bir olur ama gecen sefer bi anormallik oldu adetim tam 7 gün erken geldi.gene 28 sayarsam üstüne 7 temmuz gibi olması gerek.inşallah olmam daa.ben ilişkiden sonra kalkıyodum temizleniyodum genelde.bu ay hiç kalkmadım diktim ayaklarımı .2 günde bir de ilişki oluyo.inşallah tutar bu ay.diğer aylar acemilik yapmışım farkında olmadan:))
ilk 2 hafta nasıl belirtiler olur hamilelere soruyorummm:))
Ederim tabiki canım yaa. Sıra sizlerde
Çok ilginç ama bende daha belirti yok. Sadece göğüslerim patlayacak gibi ve acıyorlar. Bir de ara ara sağ gözümde seğirme oldu adetime 1 hafta kala. Kirpik diplerimde kaşınma ve hafif toplanma oldu farklı olarak. Bunun dışında hiç bir belirtim yok
karında şişlik, böyle karın altında değişik sızlamalar falan yok muydu:)))
Adet olsamda rahatlasammmm ;((((((
Seninde adetin gectimi cnm test yaptinmi
biraz daha bekle bakalım canım.. yumurtlama günlerinde ilişkiye girdiysen olur inşallah..