- Konu Sahibi turuncubyz
-
Yumurtlama gunumu yakaliyamadimm ovulasyon testi yapmistim yumurtlamam gereken gunlerde cikmamisti gec yumurtladim die dusundum onun icin
Tahmini bat in kac cnm
Beklenen adet tarihin cnmbat ne dmk canm :)))))
Beklenen adet tarihin cnm)) bende ilk uye oldugmda anlamamstimm )) nezmn adet olmai bekliosun
Yeni ewli oldgn icin bole duzenszlikler olabilir cnm biraz daha bekle Istersen sonra kan testi yaptirr kesin sonucu alirsincanm 1-8 haziranda adet oldum. sonra 18-23 tarihlerdede adet oldum. ilk defa böyle birşey oldu.. yeni evliyim acaba düzen mi bozuldu bilmiyorum doktora gittim ama birşey çıkmadı ne zaman olurum blmiyorum normalde 27 günde bir oluyorum
Yeni ewli oldgn icin bole duzenszlikler olabilir cnm biraz daha bekle Istersen sonra kan testi yaptirr kesin sonucu alirsin
kızlaaarr merhaba,ben de her ay bebek sahibi olmayı bekleyen biriyim,10 aydır korunmuyoruz ama daha nasip olmadı,cumartesi doktora gittim,vajinal muayene yaptı iç bir sorun çıkmadı,kan ve idrar tahlili de yaptı,onlar da gayet iyi,hormonlar filan,3 temmuzda progesteron testi yapacak.benden önce eşim gitti sperm testi yaptırdı onun da iyi çıktı.vakti saati daha gelmedi diyoruz ama her ay adet olunca da üzülüyorum,ayrıca doktora adetten itibaren 9. gün gitmiştim,doktor yumurtan oluşmuş 4 gün içinde çatlar gün aşırı ilişkiye girin dedi,o gün yumurta 16mm imiş
karında şişlik, böyle karın altında değişik sızlamalar falan yok muydu:)))
Turuncu, canım sen bi daha test yapsana sabah ilk idrarınla. Erken yumurtladığını düşünüyorum ben
asyacan, hayırlı haberini yarın burda bekliyoruz o zaman canım
İnşallah canım erken olmaz dimi kan testi için, belirti felan hiçbirsey yok bende sadece ıdrar yaparken kasıklarım batıyor okadar.
Bende de belirti yoktu canım. 27 mayıs son adet tarihimdi, 26 haziranda idrar testinde de pozitif çıktı kanda da. Benim gibi çok meraklıysan erken değil. Ama eğer bebek varsa doktora gitmek için bi 10 gün daha beklemen gerekecek çünkü daha kese bile oluşmamıştır
Rabbim saglıklı sıhhatlı kavustursun bebegıne ınsallah canım. 26sıydı benimde bat.İdrar testlerinden nefret ediyorum almadım bilerek busefer hep negatıf hep negatıf.kanı bıran önce yaptırayımda kafam rahatlasın psıkolojıksede gelir adetim diye dusundum ama bilmiyorum.
Ayyy hadi bakalım, hamileysen aynı zamanlarda doğuracağız deseneGöğüslerinde hassasiyet, acıma var mı senin? Benim tek belirgin belirtim oydu
Turuncu, canım sen bi daha test yapsana sabah ilk idrarınla. Erken yumurtladığını düşünüyorum ben
asyacan, hayırlı haberini yarın burda bekliyoruz o zaman canım[/QU. Yrnda beklicem olmazsa yapcam artk bihafta olck nerdeysee adet olmadim ama hamilelik olsa cikardi die dusunuorum idrarda kanda negatifti en son iki gun once predictor marka testi yaptim battan dort gun
Once bile gosteriomuss negatiftii umudum kalmadi adet olsamda bitse suuu belirszlik karnim cok sistiii goguslerimde sisti ve acio bacaklarim
Karnim agrioo olcm sanirim yrnn cnmm
asyacan, hayırlı haberini yarın burda bekliyoruz o zaman canım[/QU. Yrnda beklicem olmazsa yapcam artk bihafta olck nerdeysee adet olmadim ama hamilelik olsa cikardi die dusunuorum idrarda kanda negatifti en son iki gun once predictor marka testi yaptim battan dort gun
Once bile gosteriomuss negatiftii umudum kalmadi adet olsamda bitse suuu belirszlik karnim cok sistiii goguslerimde sisti ve acio bacaklarim
Karnim agrioo olcm sanirim yrnn cnmm
Bu ay okdr cok idrar testi yaptmki cnmm biktimmm artkk;((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?