Bu ay pozitifiiiiii gormk isteyenlerrrrrrr

Yumurtlama gunumu yakaliyamadimm ovulasyon testi yapmistim yumurtlamam gereken gunlerde cikmamisti gec yumurtladim die dusundum onun icin

bende hep derdim ki 14. 16 gün yumurtlarım falan ama ovulasyon testini bi kullandım adetten 7.8. gün hemen çift çizgiler çıktı aynı kalınlıkta ve koyu. hemen değerlendirdim. ne zaman hamilelik testini yapsam die düşünüyorum.

Beklenen adet tarihin cnm)) bende ilk uye oldugmda anlamamstimm)) nezmn adet olmai bekliosun

canm 1-8 haziranda adet oldum. sonra 18-23 tarihlerdede adet oldum. ilk defa böyle birşey oldu.. yeni evliyim acaba düzen mi bozuldu bilmiyorum doktora gittim ama birşey çıkmadı ne zaman olurum blmiyorum normalde 27 günde bir oluyorum

Yeni ewli oldgn icin bole duzenszlikler olabilir cnm biraz daha bekle Istersen sonra kan testi yaptirr kesin sonucu alirsin

kızlaaarr merhaba,ben de her ay bebek sahibi olmayı bekleyen biriyim,10 aydır korunmuyoruz ama daha nasip olmadı,cumartesi doktora gittim,vajinal muayene yaptı iç bir sorun çıkmadı,kan ve idrar tahlili de yaptı,onlar da gayet iyi,hormonlar filan,3 temmuzda progesteron testi yapacak.benden önce eşim gitti sperm testi yaptırdı onun da iyi çıktı.vakti saati daha gelmedi diyoruz ama her ay adet olunca da üzülüyorum,ayrıca doktora adetten itibaren 9. gün gitmiştim,doktor yumurtan oluşmuş 4 gün içinde çatlar gün aşırı ilişkiye girin dedi,o gün yumurta 16mm imiş

Hicbi sorn yoksa Allah nezmn dilerse ozmn olur ins cnm strrslede cok alakaliymisss yapmamak lazim stresss kacgunde bir adet goruosun cnm

Bende cok istiyorum pozitifi görmeyii kızlarr dün adet olmam gerekiyordu olmadım inşallah gecikme bebiştendir.hamile arkadaslar dua edin benim içinde yarın kan testı yaptırcam..

Turuncu, canım sen bi daha test yapsana sabah ilk idrarınla. Erken yumurtladığını düşünüyorum ben

asyacan, hayırlı haberini yarın burda bekliyoruz o zaman canım

Turuncu, canım sen bi daha test yapsana sabah ilk idrarınla. Erken yumurtladığını düşünüyorum ben

asyacan, hayırlı haberini yarın burda bekliyoruz o zaman canım

İnşallah canım erken olmaz dimi kan testi için, belirti felan hiçbirsey yok bende sadece ıdrar yaparken kasıklarım batıyor okadar.

İnşallah canım erken olmaz dimi kan testi için, belirti felan hiçbirsey yok bende sadece ıdrar yaparken kasıklarım batıyor okadar.

Bende de belirti yoktu canım. 27 mayıs son adet tarihimdi, 26 haziranda idrar testinde de pozitif çıktı kanda da. Benim gibi çok meraklıysan erken değil. Ama eğer bebek varsa doktora gitmek için bi 10 gün daha beklemen gerekecek çünkü daha kese bile oluşmamıştır

Rabbim saglıklı sıhhatlı kavustursun bebegıne ınsallah canım. 26sıydı benimde bat.İdrar testlerinden nefret ediyorum almadım bilerek busefer hep negatıf hep negatıf.kanı bıran önce yaptırayımda kafam rahatlasın psıkolojıksede gelir adetim diye dusundum ama bilmiyorum.

Ayyy hadi bakalım, hamileysen aynı zamanlarda doğuracağız desene Göğüslerinde hassasiyet, acıma var mı senin? Benim tek belirgin belirtim oydu

Ayyy hadi bakalım, hamileysen aynı zamanlarda doğuracağız desene Göğüslerinde hassasiyet, acıma var mı senin? Benim tek belirgin belirtim oydu

Sat da 24 mayıstı. inşallah canım yaa su mübarek gecede dua yerine gecsin ınsallah.. göğüslerde hassasiyet yok gibi canım yanı uclarına bastırdımmı acıyor ama adet oldcagımdada gögüslerim acımaz benim. ara ara sarı akıntım geliyor farklı olan tek sey ıdrar yaparken kasıkta batmalar bunu ilk kez yasıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…