- Konu Sahibi turuncubyz
-
Kizlarrr slmmmm bugun adet olmam gerekioduuuu ama olmadim hala.. Ama uc gundur yaptgm testlerde hep negatif sonuc veriooo esimle ovulasyon tarihlerinde calisma yaptik ancak nie 9 aydr olmuooo bilmiorummmm artk buayyy pozitifiii gormk istiorummmm
Bu ay ben de pozitifi görmek istiyorum ama hiç umudum yok. Bat a 2 gün var bakalım ne olacak.
turuncubyz, sende hiç olası hamilelik belirtisi var mı peki?
yeter artıkın bende bu ay görmek istiyorum ama rabbim verirse bakalım ovulasyon testi kullanıyorum bu ay inşallah hepimiz görürüz pozitifi
Hayırlısı olsun canım bende bu ay olivasyon tarihine göre yaptım bugün adet olmam gerek henüz olmadım 4 aydır korunmuyoruz hakkımız da hayırlısı
Tuhaf olanda o zatenn.. Ben hep adet belirtileriniiii fazlasyla yasardimmm ama bu ay hic yokkk cnm yaaa az once kan testi yaptrdim negatif ciktiii sanirimmmm yok bu aydaaa;((((((
Hala adet olmadın ama di mi? Belki geç döllenme falan vardır dur bakalım hemen bozma moralini.
Yok olmadim daha belkide stresten olmuodurr..kan testi 0.1 cikti bole olup daha sonra yukselen varmi acaba yani hamile olannn
9 aydr ewliyiz ewlendgmzden beri istioruzz korunmuoruzz ama biturlu tutturamadikk;((( normalde adetlerm duzenlidr bu ay gecikince umutlanmistim ovulasyon testide yaptim ama bise anlamadim 28 gunde bir adet oluorum normal hesaba gore 14 15 inde yumurtlamam gerekioduu ama ovulasyon testine gore o tarihlrde yumurtlama olmadi acaba dahami gec yumurtluorum die dusunmeye basladim yada dahami erken...Hamile diilsem adet oliyimda umutlanmiyim artkk;((( senin daha erknmisss kalirsin insss en kisa zmndaaaa cnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?