Bu ay pozitifiiiiii gormk isteyenlerrrrrrr

turuncubyz

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2013
54
0
6
Antalya
Kizlarrr slmmmm bugun adet olmam gerekioduuuu ama olmadim hala.. Ama uc gundur yaptgm testlerde hep negatif sonuc veriooo esimle ovulasyon tarihlerinde calisma yaptik ancak nie 9 aydr olmuooo bilmiorummmm artk buayyy pozitifiii gormk istiorummmm

Kizlarrr slmmmm bugun adet olmam gerekioduuuu ama olmadim hala.. Ama uc gundur yaptgm testlerde hep negatif sonuc veriooo esimle ovulasyon tarihlerinde calisma yaptik ancak nie 9 aydr olmuooo bilmiorummmm artk buayyy pozitifiii gormk istiorummmm

canım topiğin hayırlı olsun hangi ay olurssa olsun bebişlerimiz bizimle olsun topiğimizde yazmışsın cevap yazdım ama görmedin :26:
bende bekleyenlerdenim inşallahhh bu ay çift çizgiyi görürüz hayırlısıyla :18::18::18:

Hayırlısı olsun canım bende bu ay olivasyon tarihine göre yaptım bugün adet olmam gerek henüz olmadım 4 aydır korunmuyoruz hakkımız da hayırlısı

Bu ay ben de pozitifi görmek istiyorum ama hiç umudum yok. Bat a 2 gün var bakalım ne olacak.

turuncubyz, sende hiç olası hamilelik belirtisi var mı peki?

yeter artıkın bende bu ay görmek istiyorum ama rabbim verirse bakalım ovulasyon testi kullanıyorum bu ay inşallah hepimiz görürüz pozitifi

Bu ay ben de pozitifi görmek istiyorum ama hiç umudum yok. Bat a 2 gün var bakalım ne olacak.

turuncubyz, sende hiç olası hamilelik belirtisi var mı peki?

Tuhaf olanda o zatenn.. Ben hep adet belirtileriniiii fazlasyla yasardimmm ama bu ay hic yokkk cnm yaaa az once kan testi yaptrdim negatif ciktiii sanirimmmm yok bu aydaaa;((((((

Tuhaf olanda o zatenn.. Ben hep adet belirtileriniiii fazlasyla yasardimmm ama bu ay hic yokkk cnm yaaa az once kan testi yaptrdim negatif ciktiii sanirimmmm yok bu aydaaa;((((((

Hala adet olmadın ama di mi? Belki geç döllenme falan vardır dur bakalım hemen bozma moralini.

Kan değeri önce düşük çıkıp sonradan yükselenleri okumuştum forumda. Neden olmasın?

Ben dün idrar testi yaptım, erken gebelik testlerinden ama negatif çıktı. Bat 25 Haziran zaten, beklemedeyim bakalım. Ama göğüslerimin acıması haricinde hiç bir şey yok. O da zaten adet yaklaşınca oluyo

Bende ewde idrar testi yapmistim negatiftiiiii bgnde dayanamadim kan testi yaptrdim oda negatifff bidahaki sefere test fln yapmicam adetim gecnce bi hafta fln ozmn yapcam.. Sen nezmndr bebis istiosun cnm?ins Bu mubarek gun Rabbim dualarimizi duyar......

Amin canım inşallah dualarımıza karşılık verir Allah. Ben 3 aydır istiyorum. Hadi diyorum geçtiğimiz aylarda sınav stresim vardı ondan olmadı. Ama bu ay yoktu öyle bir sıkıntı stres...2 yıllık da evliyim... Sen kaç yıldır evlisin, ne zamandır bebiş istiyorsun peki?

9 aydr ewliyiz ewlendgmzden beri istioruzz korunmuoruzz ama biturlu tutturamadikk;((( normalde adetlerm duzenlidr bu ay gecikince umutlanmistim ovulasyon testide yaptim ama bise anlamadim 28 gunde bir adet oluorum normal hesaba gore 14 15 inde yumurtlamam gerekioduu ama ovulasyon testine gore o tarihlrde yumurtlama olmadi acaba dahami gec yumurtluorum die dusunmeye basladim yada dahami erken...Hamile diilsem adet oliyimda umutlanmiyim artkk;((( senin daha erknmisss kalirsin insss en kisa zmndaaaa cnmmm

Ama canım sen ovulasyon testinde pozitifi yakalayamamışsın. Adet olduğunda, adetinin ilk gününü 1. gün sayarak 12. günden itibaren her gün ovulasyon testini uygula. Bi de en az 4 saat idrarını yapmamış olman lazım testin net çıkması için. Hoş ben yakaladım da ne oldu yine olmadı ama en azından yakaladım :) Hatta bu ay yumurtlamadan bi gün önce ve bi gün sonra ilişki oldu. O yüzden umudum vardı olmasına ama hamişmişim gibi değilim işte. Demekki onun da hayırlı bir zamanı var

Mesela benim de adetlerim genel olarak düzenlidir. Ama yumurtlama bi ay 14. gün oluyosa ertesi ay 16. gün oluyo... Değişiklik gösteriyor yani. Her ay aynı olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…