• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık bu ay klomen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

askmm34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2017
62
37
3
Arkadaslar ben yeni katildim araniza size bise sormak istiyorum.
Ben doktora bi kere gitmistm cocugum olmadigi icin klomen vermisti kullanmistm ama kontrole gitmemistm o yuzdn olmadi aradan 4 ay gecti smdi baska doktora gidicem adet gunumdemu gidim klomen yazmasi icin yoksa onceden gdim mi kontrol icin bilemiyorum cevap verirseniz sevinirim smdiden tesekkrler.

Cnm adet gününde gitmen gerekiyor çünkü doktor ultrasoundla kontrol ediyor mesala ben gittiğimde muayenede kist olduğunu söyledi klomen başlayamayız dedi çünkü kist büyüyebilir dedi 1 ay ilaç kullandım yine adet günümde kontrol etti ve klomene başlayabilirz dedi

Tamam cok tesekkr ederm kafam karismisti grrcekten sen iyi misin peki smdi klomen kullanmaya basladin mi

Tamam cok tesekkr ederm kafam karismisti grrcekten sen iyi misin peki smdi klomen kullanmaya basladin mi
Iyiyim ilaçla geçti bir ayda çok şükür klomene başladım çatlatma iğnesi vuruldum beklemedeyim şimdi

Back