Gebelik olma ihtimali var mı adetınız gelmediyseBen deneyecegm ama adetim bir turlu gelmedi gitti. Gecen ay dogum kontrol hapi kullandm biraktm regl.oldm ama bu ay hala.gelmedi
Yok deglm adet bir gun kala negatif cikmisti test yapmistim. Zaten hic oyle hissetmiyorumGebelik olma ihtimali var mı adetınız gelmediyse
Anladım hayırlısı olsun inşallahNe biliyim herkes adete 1 gun kala bile ogrenmis. Silik bile olsa cikar diyorlar. Belirtide yok zaten
Yani onermedi adetimin 5. Gunu klomene başladım 9.gunu bitti ve bi hafta iliskiye girmemi soyledi 4.gun bugun bu arada yasim 19Doktorun neden catlatma ıgnesı önermedı ben klomeni adetın 5. Günü başladım 5 gun kullandım sonra 6. Gün doktora gıttım o gun yumurta büyüklüğüne bakıldı 8. Gun ve 10. Tekrar gıttım yumurtam gerekli büyüklüğe ulasınca iğne vuruldum 1 er gun arayla ilişki bu sekilde kalmıştım ve bır sorum esınızın sperm degerlerı nasıl
Benim randevum da 5 temmuz eger ikimizde bu ay hamıle kalırsak neredeyse aynı gun olacak gebelıkHerkese merhaba kızlar ne asamadasn iz?
Ben 5 gün klomen kullanıp 4 temmuz randevuma gidicem ins. İlk asilama nasip olursa
Yanı cnm ben özele gidiyorum ve doktor klomen sonrası 1 er gun arayla üç gün yumurta ölçümü yapıyor yumurtalar 20 mm olunca da catlatma ıgnesı istiyor ve ıgne vurulduğu gunden itibaren gun asıırı ilişki böyle olması lazım yaşın cok gecmiş bu arda bence cok takma benım yasım su an 28Yani onermedi adetimin 5. Gunu klomene başladım 9.gunu bitti ve bi hafta iliskiye girmemi soyledi 4.gun bugun bu arada yasim 19
Yani evet ama bana kalsa cocuk istemem 1 sene falan ama esim cok istiyo yani cocuklarisa cok sevifo o isteyinxw mecbur bende istemek zorunda kaliyorum ama hersuin hayirlisi takdir AllahinYanı cnm ben özele gidiyorum ve doktor klomen sonrası 1 er gun arayla üç gün yumurta ölçümü yapıyor yumurtalar 20 mm olunca da catlatma ıgnesı istiyor ve ıgne vurulduğu gunden itibaren gun asıırı ilişki böyle olması lazım yaşın cok gecmiş bu arda bence cok takma benım yasım su an 28
Hayırlısı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin ınsallahYani evet ama bana kalsa cocuk istemem 1 sene falan ama esim cok istiyo yani cocuklarisa cok sevifo o isteyinxw mecbur bende istemek zorunda kaliyorum ama hersuin hayirlisi takdir Allahin
AminnnnHayırlısı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin ınsallah
aynen sanırım öyle olurBenim randevum da 5 temmuz eger ikimizde bu ay hamıle kalırsak neredeyse aynı gun olacak gebelık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?