Gebeliğe Hazırlık Bu ay klomen ve catlatma ıgnesı deneyecekler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sermec

BERAT'IM sana cennet bana sabr düştü ❤️🕊️👶
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
2.066
1.791
133
33
Merhaba kızlar ben 3 ay önce catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım su an ıkıncı adetım ve bu ay da klomen ve catlatma ıgnesı denıycem bu ay çatlatma iğnesi deneyecekler bırbırımıze yasadıklarımızı paylaşalım

Ben deneyecegm ama adetim bir turlu gelmedi gitti. Gecen ay dogum kontrol hapi kullandm biraktm regl.oldm ama bu ay hala.gelmedi

Ben deneyecegm ama adetim bir turlu gelmedi gitti. Gecen ay dogum kontrol hapi kullandm biraktm regl.oldm ama bu ay hala.gelmedi
Gebelik olma ihtimali var mı adetınız gelmediyse

Bende klomen kullandim ama catlatma ignesi doktorum onermedi ilacim 4 gun once bitti 1 hafta surekli iliskiye girmemiz gerekiyormus acaba hamile kalabilcekmiyim yardimci olabilirmisinz

Bende klomen kullandim ama catlatma ignesi doktorum onermedi ilacim 4 gun once bitti 1 hafta surekli iliskiye girmemiz gerekiyormus acaba hamile kalabilcekmiyim yardimci olabilirmisinz

Doktorun neden catlatma ıgnesı önermedı ben klomeni adetın 5. Günü başladım 5 gun kullandım sonra 6. Gün doktora gıttım o gun yumurta büyüklüğüne bakıldı 8. Gun ve 10. Tekrar gıttım yumurtam gerekli büyüklüğe ulasınca iğne vuruldum 1 er gun arayla ilişki bu sekilde kalmıştım ve bır sorum esınızın sperm degerlerı nasıl

Ama testte hemen bellı olmuyor kanda cıkıyo tam net olarak

Ne biliyim herkes adete 1 gun kala bile ogrenmis. Silik bile olsa cikar diyorlar. Belirtide yok zaten

Herkese merhaba kızlar ne asamadasn iz?
Ben 5 gün klomen kullanıp 4 temmuz randevuma gidicem ins. İlk asilama nasip olursa

Yani onermedi adetimin 5. Gunu klomene başladım 9.gunu bitti ve bi hafta iliskiye girmemi soyledi 4.gun bugun bu arada yasim 19

Herkese merhaba kızlar ne asamadasn iz?
Ben 5 gün klomen kullanıp 4 temmuz randevuma gidicem ins. İlk asilama nasip olursa
Benim randevum da 5 temmuz eger ikimizde bu ay hamıle kalırsak neredeyse aynı gun olacak gebelık

Yani onermedi adetimin 5. Gunu klomene başladım 9.gunu bitti ve bi hafta iliskiye girmemi soyledi 4.gun bugun bu arada yasim 19
Yanı cnm ben özele gidiyorum ve doktor klomen sonrası 1 er gun arayla üç gün yumurta ölçümü yapıyor yumurtalar 20 mm olunca da catlatma ıgnesı istiyor ve ıgne vurulduğu gunden itibaren gun asıırı ilişki böyle olması lazım yaşın cok gecmiş bu arda bence cok takma benım yasım su an 28

Bende 11 aydir hamile kalmak istiyorum ama olmadi hic bir sorunumuzda yok Allaha sukur . Catlatma ignesi cok acitiyormu normalde igneden bile korkan bi insanim

Yani evet ama bana kalsa cocuk istemem 1 sene falan ama esim cok istiyo yani cocuklarisa cok sevifo o isteyinxw mecbur bende istemek zorunda kaliyorum ama hersuin hayirlisi takdir Allahin

Ben 2 yıllık evliyim 1 yıl düşünmedim sonra düşünmeye başladım ve 4 ay önce hamıle kaldım aslında bende hıc sorun yoktu sadece eşimin sperm sayısı ve hareketleri biraz sınırlıydı gecen eylülde tedaviye başladı 5 ay sonra mart ayında ben hamıle oldugumu öğrendım sadece iğne vurulduğu gün ve ertesi gün cok yogun batmalar oluyo o da yumurta catkadıgı ıcın ama ıgne acıtmıyo

Yani evet ama bana kalsa cocuk istemem 1 sene falan ama esim cok istiyo yani cocuklarisa cok sevifo o isteyinxw mecbur bende istemek zorunda kaliyorum ama hersuin hayirlisi takdir Allahin
Hayırlısı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin ınsallah

d
Benim randevum da 5 temmuz eger ikimizde bu ay hamıle kalırsak neredeyse aynı gun olacak gebelık
aynen sanırım öyle olur 4 temmuz u iple çekiyorum bakalım kaç mm olmuş yumurtalar merak ediyorum
Bende pko var biraz normelde. Bu klomen yumurta büyüttüğü için hafif ağrı yaptı kasigima soldaki ozellikle
Ilkine tutar ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…