- 23 Haziran 2024
- 227
- 77
- 13
- 25
- Konu Sahibi acelyaninblogu
-
Yumurtlama erken olduysa çıkabilir ama bence 3-4 gün daha bekleyinMerhaba benimde 7 gun var adetime ama bel sirt kasik agrisi var bole olmazdi benim adetimin ilk gunu sancim olurdu test icin erkenmi acaba yapsam cikmaz dimi
Tamam teşekkur ederim bekliycemYumurtlama erken olduysa çıkabilir ama bence 3-4 gün daha bekleyin
Bugün sağlık ocağına gittim ne zaman istersen ver dediler de tabi ekledi hemşire adet gününden bi 10 gün geçsin diyor bekleyen kendi değil tabiOrtak bir payda buluşalım beraber 13 Şubat yapalım diyorum ben
Tamam bende bekliyim ozaman insallah hamileyizdirYani en erken yumurtlama sonrası 12de aşırı silik çizgiyle öğrenenler olmuş ama yine de 14 gün daha sağlıklı benim de 8 gün var çatlıyorum meraktan ama yapsam da negatif görürüm bekliyorum o yüzden
Merhaba canım rahim filmi ben de çok istiyorum geçen Yaz başı çok şiddetli idrar yolu enfeksiyonunu yaşadım o günden beri İçim içimi yiyor ama narkoz ile istemiyorum asla uyanıkken yapmak istiyorum ama çok acıyor diyen var acımıyor diyen de var senin nasıldıBen 1 yıldır deniyorum. Geçen ay rahim filmi çekindim. ve o ayı değerlendirdik ama eşimin iş sorunlarından ertelemeyi düşündük çocuğu. Ama şimdi kasıklarımda batmalar hissediyorum sürekli. Olabilir mi bilemiyorum adetime 5 gün var
Ben yapıyorum yine de canım negatif olacagini bile bile gerçekten beklemekten nefret ederim zaten bu olayda da hiç duramıyorumYani en erken yumurtlama sonrası 12de aşırı silik çizgiyle öğrenenler olmuş ama yine de 14 gün daha sağlıklı benim de 8 gün var çatlıyorum meraktan ama yapsam da negatif görürüm bekliyorum o yüzden
Ay çok eklemiş yaBugün sağlık ocağına gittim ne zaman istersen ver dediler de tabi ekledi hemşire adet gününden bi 10 gün geçsin diyor bekleyen kendi değil tabi
Ay hadi yap bakalım belki pozitif görürsün ama negatif görsen de daha zaman vardır biliyorsun üzülme o yüzden. Bende sipariş verdim test, en erken 13 ünde yapıcam ondan önce barsa da çıkacağını düşünmüyorumBen yapıyorum yine de canım negatif olacagini bile bile gerçekten beklemekten nefret ederim zaten bu olayda da hiç duramıyorum
İstanbuldaysan Echomar diye bir merkez var orada çektirdim ben. C kollu cihaz kullanıyorlarmış. Zaten anestezi önermiyorlar orada istersen yapıyorlar yine de. Ben çekilirken çok şiddetli bir adet sancısı yaşadım. 5 dakika kadar sürdü. Biz o kadar şiddetli olmasa da bu ağrıya alışkınız. Korkulacak bir şey değil. Uzun sürmüyor sonuçta bittiği anda ağrın geçiyor. Çok çok hafif bir adet ağrım oldu o gün akşam o da geçti. Benim rahimimde kistler varmış mesela çektirmesem bilmeyecektim. Bence çektir erkenden bilmek için her şeyi.Merhaba canım rahim filmi ben de çok istiyorum geçen Yaz başı çok şiddetli idrar yolu enfeksiyonunu yaşadım o günden beri İçim içimi yiyor ama narkoz ile istemiyorum asla uyanıkken yapmak istiyorum ama çok acıyor diyen var acımıyor diyen de var senin nasıldı
Maalesef canım normalde sakaryalıyım Sadece yazları evimdeyim şu an için eşimin görevi dolayısıyla güneydoğu'dayız buradaki özel hastaneden bile hoşlanmıyorum zaten bir tane var devletteki Doktorlar için iyi diyorlar sıra bulmaya çalışıyorum mecbur devlete yaptıracağım 15 gün boyunca sakarya'daydım fakat filme denk gelemedi. Ve burada yaptıracağım ya Yazı bekleyeceğim. Vakit kaybetmek istemiyorum dediğin gibi yani ne sancılar çekmiş insanlar özellikle Ben bir sezeryanım var sonrasındaki kan birikimi ağrısı çok zor bir şey onu bile yaşadıysam o zaman anlattığını çekebilirim. Haziran ve temmuz ayında yumurtlamaya denk gelemedi bu 8. deneme falanhala olmuyor. Benim de bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum rahim filmi çektirdiğim gibi eşim de sperm verecek en azından bir sorun varsa bileyim önlem alayım ya da yoksa da tamamen rahat bir şekilde denemek istiyorumİstanbuldaysan Echomar diye bir merkez var orada çektirdim ben. C kollu cihaz kullanıyorlarmış. Zaten anestezi önermiyorlar orada istersen yapıyorlar yine de. Ben çekilirken çok şiddetli bir adet sancısı yaşadım. 5 dakika kadar sürdü. Biz o kadar şiddetli olmasa da bu ağrıya alışkınız. Korkulacak bir şey değil. Uzun sürmüyor sonuçta bittiği anda ağrın geçiyor. Çok çok hafif bir adet ağrım oldu o gün akşam o da geçti. Benim rahimimde kistler varmış mesela çektirmesem bilmeyecektim. Bence çektir erkenden bilmek için her şeyi.
Ultrasonda o kistler görünmüyor mu?İstanbuldaysan Echomar diye bir merkez var orada çektirdim ben. C kollu cihaz kullanıyorlarmış. Zaten anestezi önermiyorlar orada istersen yapıyorlar yine de. Ben çekilirken çok şiddetli bir adet sancısı yaşadım. 5 dakika kadar sürdü. Biz o kadar şiddetli olmasa da bu ağrıya alışkınız. Korkulacak bir şey değil. Uzun sürmüyor sonuçta bittiği anda ağrın geçiyor. Çok çok hafif bir adet ağrım oldu o gün akşam o da geçti. Benim rahimimde kistler varmış mesela çektirmesem bilmeyecektim. Bence çektir erkenden bilmek için her şeyi.
Enn erken ayın 10undan umudum var eğer varsa çıkar diye. Pazartesiyi bekliyorum öncelikli olarak ama bakalımmmAy hadi yap bakalım belki pozitif görürsün ama negatif görsen de daha zaman vardır biliyorsun üzülme o yüzden. Bende sipariş verdim test, en erken 13 ünde yapıcam ondan önce barsa da çıkacağını düşünmüyorum
Ultrasonda yumurtalık kistlerini gördü doktor. Pcos var zaten çok bariz gözüküyor onlar. Ama bu zamana kadar birsürü doktora gitmişimdir rahimle ilgili bir şey denmedi bana. Rahim filminde göründü rahim kistleri. Ultrasonda görünebiliyor mu hiç bilmiyorumUltrasonda o kistler görünmüyor mu?
Çok geçmiş olsun canım. Devlette ben pek anestezili çeken yer görmedim istanbulda. Sadece rahim filmine özel anestezili özelde çekinebilirsin aslında durumun müsaitse. Zaten zorlu süreçler bir de onun ağrısını çekme bence. Önce eşin sperm verse belki onda sıkıntı vardır senin çekilmene gerek kalmadan önce ona takviyeye yönelirsiniz.Maalesef canım normalde sakaryalıyım Sadece yazları evimdeyim şu an için eşimin görevi dolayısıyla güneydoğu'dayız buradaki özel hastaneden bile hoşlanmıyorum zaten bir tane var devletteki Doktorlar için iyi diyorlar sıra bulmaya çalışıyorum mecbur devlete yaptıracağım 15 gün boyunca sakarya'daydım fakat filme denk gelemedi. Ve burada yaptıracağım ya Yazı bekleyeceğim. Vakit kaybetmek istemiyorum dediğin gibi yani ne sancılar çekmiş insanlar özellikle Ben bir sezeryanım var sonrasındaki kan birikimi ağrısı çok zor bir şey onu bile yaşadıysam o zaman anlattığını çekebilirim. Haziran ve temmuz ayında yumurtlamaya denk gelemedi bu 8. deneme falanhala olmuyor. Benim de bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum rahim filmi çektirdiğim gibi eşim de sperm verecek en azından bir sorun varsa bileyim önlem alayım ya da yoksa da tamamen rahat bir şekilde denemek istiyorum
Bugünü mutlaka değerlendir canım kesin pikk. Eşinde sperm sorunu yoksa aslında üst üste olmasında bir sorun olmuyor.Kızlar selam. Dün ve bugün ki ovulasyon testimi paylaştım. Bugün sanırım pik. Dün denemiştik ama bugün piki görünce tekrar denemek istedik. Üst üste ilişkiye girmemiz olumsuz mu olur bizim için? Yarın girmeyip diğer gün girmeyi düşünüyorum ama çatlama olayı nedir ve ne yapmam gerekir pek bilgim yok yardımcı olur musunuz ?
Çatlama ne demek. Yumurtlama piki arasındaki fark nedir. Ben şimdi ne yapmalıyım
Hayırlısı canım inşallah pozitif görürsünEnn erken ayın 10undan umudum var eğer varsa çıkar diye. Pazartesiyi bekliyorum öncelikli olarak ama bakalımmm
Teşekkürler Ben anestezi almak istemiyorum asla korkarımÇok geçmiş olsun canım. Devlette ben pek anestezili çeken yer görmedim istanbulda. Sadece rahim filmine özel anestezili özelde çekinebilirsin aslında durumun müsaitse. Zaten zorlu süreçler bir de onun ağrısını çekme bence. Önce eşin sperm verse belki onda sıkıntı vardır senin çekilmene gerek kalmadan önce ona takviyeye yönelirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?