- 20 Temmuz 2015
- 791
- 565
- 103
- Konu Sahibi glerknglerkn
-
Insallah dualarimiz kabul olsun canim takviyeler albir buçuk yıldır korunmuyoruz ama nasip olmadı bi türlü bu ay çok tuhaf ama hamile kalacağımı hissediyorum inşallah hislerim doğrudur kandil günü dua ettim ve o gece rüyamda saksımda çiçek ekmişim o filizlenmiş görünce seviniyordum inşllah bebeğimdir
inşallah Tüm isteyenlerin duaları kabul olur sizde mi istiyorsunuzInsallah dualarimiz kabul olsun canim takviyeler al
1 senedir istyorum ama olmadi Allah buyuktur insallah olurinşallah Tüm isteyenlerin duaları kabul olur sizde mi istiyorsunuz
inşallah pozitifleri görürüz bu ay kaç gün var regle1 senedir istyorum ama olmadi Allah buyuktur insallah olur
Daha yeni bitti dun abdest aldiminşallah pozitifleri görürüz bu ay kaç gün var regle
Ya insallah ama bu ay viruslerle sikintilarla olan bi ay olmasina ragmen herkes hamile burda da cevremde de cok sasrdm uzun suredir bekleyen herkes hamile ve bunlardan biride benim insallah sizde hamilesinizdirbir buçuk yıldır korunmuyoruz ama nasip olmadı bi türlü bu ay çok tuhaf ama hamile kalacağımı hissediyorum inşallah hislerim doğrudur kandil günü dua ettim ve o gece rüyamda saksımda çiçek ekmişim o filizlenmiş görünce seviniyordum inşllah bebeğimdir
İnşAllah canım Raabbim dualarımı kabul etsinbir buçuk yıldır korunmuyoruz ama nasip olmadı bi türlü bu ay çok tuhaf ama hamile kalacağımı hissediyorum inşallah hislerim doğrudur kandil günü dua ettim ve o gece rüyamda saksımda çiçek ekmişim o filizlenmiş görünce seviniyordum inşllah bebeğimdir
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bende çok hamile haberi aldım. Onları kendi yerime koydum sanki ilkleri gibi. Halbuki 3ününde 3.bebekleri.Ya insallah ama bu ay viruslerle sikintilarla olan bi ay olmasina ragmen herkes hamile burda da cevremde de cok sasrdm uzun suredir bekleyen herkes hamile ve bunlardan biride benim insallah sizde hamilesinizdir
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bende çok hamile haberi aldım. Onları kendi yerime koydum sanki ilkleri gibi. Halbuki 3ününde 3.bebekleri.olsun benim yine de çok sevindim. İnşAllah kendim içinde sevinm9nasip olur.
Ya insalllah nasip olur umutlu olmak gerek her zamanAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bende çok hamile haberi aldım. Onları kendi yerime koydum sanki ilkleri gibi. Halbuki 3ününde 3.bebekleri.olsun benim yine de çok sevindim. İnşAllah kendim içinde sevinm9nasip olur.
İnsallah hamilesindir canim, bende bu ruyamda saksiya tohum ekiyordum, umutlndim ama sanirim kimyasal gebelik oldum suan kanamam devam ediyor, uc gun gevikmistim ve idrar testim silik pozitif cikmisti.bir buçuk yıldır korunmuyoruz ama nasip olmadı bi türlü bu ay çok tuhaf ama hamile kalacağımı hissediyorum inşallah hislerim doğrudur kandil günü dua ettim ve o gece rüyamda saksımda çiçek ekmişim o filizlenmiş görünce seviniyordum inşllah bebeğimdir
inşallahhh çok teşekkürler sizinde hayırlı uğurlu olsun inşallah ❤❤❤Ya insallah ama bu ay viruslerle sikintilarla olan bi ay olmasina ragmen herkes hamile burda da cevremde de cok sasrdm uzun suredir bekleyen herkes hamile ve bunlardan biride benim insallah sizde hamilesinizdir
canım inşllah kurtuluruz virüstenInsallah şu illet hemen biterde hamile kalirsiniz. Çok arkadaşim dogumu nasil yapacaginin kontrollere nasil gideceginin stresinde...
tekrar test yaptınız mıİnsallah hamilesindir canim, bende bu ruyamda saksiya tohum ekiyordum, umutlndim ama sanirim kimyasal gebelik oldum suan kanamam devam ediyor, uc gun gevikmistim ve idrar testim silik pozitif cikmisti.
Çok tesekkur ederiminşalla
inşallahhh çok teşekkürler sizinde hayırlı uğurlu olsun inşallah ❤❤❤
nasıl test yapmadan dayanabiliyorsunBen de uzun zamandır istiyorum 3 gün gecikti ama adet belirtilerim var test yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?