- Konu Sahibi glerknglerkn
Çünkü yoknasıl test yapmadan dayanabiliyorsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çünkü yoknasıl test yapmadan dayanabiliyorsun![]()
Yumurtlamadan 12gün geçtiyse bir gebelik testi yapsana belki vardır ❤Çünkü yokmerakımdan adet olmadan önce hepsini kullandım ve negatif çıktı hala olmadım ve adet belirtim yok şuan
aslımda çok merak ediyorum ama geç olabilir çünkü yumurtlama geç olmuştu 22 .gün ondan da gecikmiş olabilir
Test aldım ama gelmedi hala siz hamilemisiniz
Yumurtlamadan 12gün geçtiyse bir gebelik testi yapsana belki vardır ❤geç yumurtlama adet tarihi etkilemez bende geç yumurtlarım 20.ve 25.gün arasında
Hamileydim ben yumurtlama takibi yaptığım ay kalmıştım kalbi durdu kaybettik 28şubatta tekrar ovülasyon testi ile takip ediyorum bu ay tekrar deniyoruzTest aldım ama gelmedi hala siz hamilemisiniz
İnşallah hayırlısı ile olur isteyen herkesin ben nerdeyse bir bir buçuk yıldır deniyorum hiç hamile kalmadımHamileydim ben yumurtlama takibi yaptığım ay kalmıştım kalbi durdu kaybettik 28şubatta tekrar ovülasyon testi ile takip ediyorum bu ay tekrar deniyoruz
Doktora gittiniz mi hiç belli bi sorun var mı yoksa zaten gününü denk getiremiyorsunuzdur ovulasyon testi ile takip et ama kaset testler berbat çubuk test öneririm kasetler ayda üç dört kez ovulasyon gösterip yanıltıyor yada bazısında hiç pik olmuyorİnşallah hayırlısı ile olur isteyen herkesin ben nerdeyse bir bir buçuk yıldır deniyorum hiç hamile kalmadım
Doktora gittik bir sorun çıkmadı ama sanırım ovülasyon yanlış hesaplıyordum çünkü 14 15 gün den sonra hiç test yamıyordum silik çıkıyordu geçti diye düşünüyordum o kadar önemsemiyordum son iki ay da takip ettim 20 g.gün çıktı ondan da olabilirDoktora gittiniz mi hiç belli bi sorun var mı yoksa zaten gününü denk getiremiyorsunuzdur ovulasyon testi ile takip et ama kaset testler berbat çubuk test öneririm kasetler ayda üç dört kez ovulasyon gösterip yanıltıyor yada bazısında hiç pik olmuyor
Evet uygulamayla takip etmiştim bende yanlışmış kaset testler de bir ayımı çöp etti sonra çubuk testlerle ikinci denememde hamile kalmıştımDoktora gittik bir sorun çıkmadı ama sanırım ovülasyon yanlış hesaplıyordum çünkü 14 15 gün den sonra hiç test yamıyordum silik çıkıyordu geçti diye düşünüyordum o kadar önemsemiyordum son iki ay da takip ettim 20 g.gün çıktı ondan da olabilir
Bende öubuk testlerden alıyorum artık daha net gösteriyor hayırlısı artıkEvet uygulamayla takip etmiştim bende yanlışmış kaset testler de bir ayımı çöp etti sonra çubuk testlerle ikinci denememde hamile kalmıştım
İşte o kontrol ve doğum işleri nasıl olacak korkusuyla hamile kalmaktan korkuyorum. Ama bir yandan da yaş ilerliyor, olsun istiyorum. Oluruna bırakıyorum artık. Olması da sorun olmaması da artık bu dönemdeInsallah şu illet hemen biterde hamile kalirsiniz. Çok arkadaşim dogumu nasil yapacaginin kontrollere nasil gideceginin stresinde...
Katılıyorum olması da iyi olmaması da bende 31 yaşındayım olsun istiyorum ama hayırlısı ne diyelimİşte o kontrol ve doğum işleri nasıl olacak korkusuyla hamile kalmaktan korkuyorum. Ama bir yandan da yaş ilerliyor, olsun istiyorum. Oluruna bırakıyorum artık. Olması da sorun olmaması da artık bu dönemde
Zaten olursa doktor um özel olacak o da sıkıntı biliyorum ama Mayıs tan sonra bu sorunun düzeleceğini düşünüyorumKatılıyorum olması da iyi olmaması da bende 31 yaşındayım olsun istiyorum ama hayırlısı ne diyelim
İşte o kontrol ve doğum işleri nasıl olacak korkusuyla hamile kalmaktan korkuyorum. Ama bir yandan da yaş ilerliyor, olsun istiyorum. Oluruna bırakıyorum artık. Olması da sorun olmaması da artık bu dönemde
Evet , erken gebelik testlerinden denedim test negatif cikti.tekrar test yaptınız mı
canım inşallsh Allah tekrar sağlıklı sıhatli bi bebiş verirEvet uygulamayla takip etmiştim bende yanlışmış kaset testler de bir ayımı çöp etti sonra çubuk testlerle ikinci denememde hamile kalmıştım
canım inşallah bebek tutmuştur da ondan gecikiyordur bekle bakalım . ben uvasyon testi hiç denemedim bu ay alacaktım hatta sipariş erip iptal ettim bu ayda olmazsa alıcam uvasyon testi. benim de yaş 32Çünkü yokmerakımdan adet olmadan önce hepsini kullandım ve negatif çıktı hala olmadım ve adet belirtim yok şuan
aslımda çok merak ediyorum ama geç olabilir çünkü yumurtlama geç olmuştu 22 .gün ondan da gecikmiş olabilir
umudunu kaybetme canım gelecek aya inşallahMalesef kızlar5 günlük gecikmenin ardından bugün adet oldum![]()