Sevimsizpamukseker Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2022 798 20 24 11 Ağustos 2024 Konu Sahibi Sevimsizpamukseker #41 elifffffE .!.: Evet 5haftalık hamileyim Genişletmek için tıkla... Allah kucağınıza almaya nasıp etsin inşallah
elifffffE .!.: Evet 5haftalık hamileyim Genişletmek için tıkla... Allah kucağınıza almaya nasıp etsin inşallah
E elifffffE Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2024 168 55 22 11 Ağustos 2024 Konu Sahibi Sevimsizpamukseker #42 Sevimsizpamukseker .!.: Sende lekenmeler oldu mu hiç birde sizde adetin gecekmisinden iki gün sonra yapmıştınız değil mi testi? Keseyi hangi hafta da gördü ben yarın gitsem görecek mi acaba Genişletmek için tıkla... Bende lekelenme olmadı henüz keseyi de göremedi daha 16sında randevum var 6 haftalık olacak o zaman görür diye umuyorum
Sevimsizpamukseker .!.: Sende lekenmeler oldu mu hiç birde sizde adetin gecekmisinden iki gün sonra yapmıştınız değil mi testi? Keseyi hangi hafta da gördü ben yarın gitsem görecek mi acaba Genişletmek için tıkla... Bende lekelenme olmadı henüz keseyi de göremedi daha 16sında randevum var 6 haftalık olacak o zaman görür diye umuyorum
E elifffffE Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2024 168 55 22 11 Ağustos 2024 Konu Sahibi Sevimsizpamukseker #43 Sevimsizpamukseker .!.: Allah kucağınıza almaya nasıp etsin inşallah Genişletmek için tıkla... Amin hepimizinkini inşallah
Sevimsizpamukseker .!.: Allah kucağınıza almaya nasıp etsin inşallah Genişletmek için tıkla... Amin hepimizinkini inşallah