- 17 Temmuz 2022
- 798
- 20
- 24
-
- Konu Sahibi Sevimsizpamukseker
Hayır daha 4 gün var regele ama belimin ve goğuslerim ağırmasi hassas olması normal mi? Gebelik varsaOlabilirsiniz kesin sonuç adet gecikmesinden sonra alınıyor maalesef adetiniz 4gün mü geçti
Evet çok normal koku hassasiyetiniz de varmı benim aşırı bi derecede vardaHayır daha 4 gün var regele ama belimin ve goğuslerim ağırmasi hassas olması normal mi? Gebelik varsa
Yok ama sanki biraz fazla yiyor gibiyim yada bana öyle geliyor ve sürekli bu oluyor bir şeyler çekiyor gibi sürekliEvet çok normal koku hassasiyetiniz de varmı benim aşırı bi derecede varda
Yok ama sanki biraz fazla yiyor gibiyim yada bana öyle geliyor ve sürekli bu oluyor bir şeyler çekiyor gibi sürekli
Evet biraz gece bu saatlerde uykum gelliyorbendede aynı durum var bide geceleri uyuyamıyorum
Benimde aynı adetim 1 gün gecikti bakalım sonumuz ne olacakEvet biraz gece bu saatlerde uykum gelliyor
İnşallah olur yaBenimde aynı adetim 1 gün gecikti bakalım sonumuz ne olacak
İnşallahBenim de reglime 3 gün var tarihlerimiz çok benzermiş. Umarım ikimizinki de olur
İnşallah haber ver bakalımUmarım hepimiz bu ay güzel haberler alırız
Tabiki veririmİnşallah haber ver bakalım
Günlerimiz birbirine çok yakın inşallah sende hamilesindir test yaptın mı hiçBenim de reglim 13 Temmuzda bitti 25-26 güne bir adet oluyorum ben de bu ay çok umutluyumbende hiç belirti yoktu dünden beri afedersiniz gaz ve kasıkta gerilme var. Bekleyelim görelim Sevimsizpamukseker