-
- Konu Sahibi Sevimsizpamukseker
Çift çizgi hayırlı olsunEki Görüntüle 3458950 Kızlar Az önce test yaptım
Teşekkür ederim darısı sizin başınızaÇift çizgi hayırlı olsun
Amin inşallah yarabbimTeşekkür ederim darısı sizin başınıza
Adet gününden gecekmisinden kaç gün sonra yaptınEki Görüntüle 3458950 Kızlar Az önce test yaptım
Gecikmenin 2.günüydüAdet gününden gecekmisinden kaç gün sonra yaptınGecikmeni
Tamamdır teşekkürlerGecikmenin 2.günüydü
Ben test yaptım adetim iki gün öncesinden dayanamadım silik bir çizgi oldu çok seninki gibi değil daha açık bir çizgiGecikmenin 2.günüydü
Doktora gitmekte acele etme derim çünkü ben bugün gittim hcg488 çıktı kese göremedi doktor çok moralimi bozdu adet gecikmesinin 10.günü gidilse çok daha net şeyler söylenebiliyormuşBen test yaptım adetim iki gün öncesinden dayanamadım silik bir çizgi oldu çok seninki gibi değil daha açık bir çizgi
Zaten öyle test pozitif çıktıktan en az üç hafta sonra gidilir doktora doktorlar öyle diyorDoktora gitmekte acele etme derim çünkü ben bugün gittim hcg488 çıktı kese göremedi doktor çok moralimi bozdu adet gecikmesinin 10.günü gidilse çok daha net şeyler söylenebiliyormuş
Benim ilk defa başıma geldi ben alelacele gittim kimse bana erken gidilmez demedi bilmiyordum ben yaaZaten öyle test pozitif çıktıktan en az üç hafta sonra gidilir doktora doktorlar öyle diyor
Evet çok erken kan tahlili sonuçlarınız varsa bi atabilirmisiniz bende bugün verdim 488 falan çıktı tam hatırlayamadım umudunuzu kaybetmeyin testler erken olduğu için bazen yanıltıyor bide adet gecikmenizin 10.gününde gidin derim benim adetim 3gün gecikti gittim doktor ultrason ile baktı göremedi keseyi bile zor gördüMerhaba. Yumurtlama dönemini takip ederek birliktelik yaşadım. 3 aydır deniyoruz. Bu ay bazı farklılıklar hissettim. Regl günüme 12 gün var kan tahlili verdim ama negatif çıktı. Erken mi davrandım acaba?
Biraz evetMerhaba. Yumurtlama dönemini takip ederek birliktelik yaşadım. 3 aydır deniyoruz. Bu ay bazı farklılıklar hissettim. Regl günüme 12 gün var kan tahlili verdim ama negatif çıktı. Erken mi davrandım acaba?
Şöyle şey var test aldığımda dört damla diyordu üzerinde o kadar damlamadı bence acimilikle oldu yine sorun olmaz değil miBenim döngüm düzenli bazen evet oynama oluyor ama genel olarak döngüm 28
13 temmuz da banyo yapmıştım gusül aldım aynı günde zaten ilişkiye girdik ve hep bir gün arayla girdik ama takip ettim FLO duyulmasını ovalsiyon zamanındakini ayın 13 21 kadar hep bir gün arayla ilişki yaşadık sonra eşim yorgun gelince iki üç gün yaşamadık onda sonra yine bir gün arayla yaşadık hamile kalabilir miyim?
Bugün yine ilişki yaşdık
Ama bir yanda belim hafif sızlıyor ve goğuslerim baya hassas dokunuca ağrıyor
Adet sancısına da bezniyor acaba adette olabilir miyim?
Şöyle şey var test aldığımda dört damla diyordu üzerinde o kadar damlamadı bence acimilikle oldu yine sorun olmaz değil mi
zaten hamilelik belirtiside aynen adet gibi olur inşallah hamiş olursunBenim döngüm düzenli bazen evet oynama oluyor ama genel olarak döngüm 28
13 temmuz da banyo yapmıştım gusül aldım aynı günde zaten ilişkiye girdik ve hep bir gün arayla girdik ama takip ettim FLO duyulmasını ovalsiyon zamanındakini ayın 13 21 kadar hep bir gün arayla ilişki yaşadık sonra eşim yorgun gelince iki üç gün yaşamadık onda sonra yine bir gün arayla yaşadık hamile kalabilir miyim?
Bugün yine ilişki yaşdık
Ama bir yanda belim hafif sızlıyor ve goğuslerim baya hassas dokunuca ağrıyor
Adet sancısına da bezniyor acaba adette olabilir miyim?
Eki Görüntüle 3458330
Ne oldu doktora gittin mi?Eki Görüntüle 3458950 Kızlar Az önce test yaptım
Evet 5haftalık hamileyimNe oldu doktora gittin mi?
Sende lekenmeler oldu mu hiç birde sizde adetin gecekmisinden iki gün sonra yapmıştınız değil mi testi? Keseyi hangi hafta da gördü ben yarın gitsem görecek mi acabaEvet 5haftalık hamileyim