- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.377
- 83
- 35
- Konu Sahibi Sabr-Sukur-Dua
hmmm kandada 15 cikti deger bilemedimyalancı pozitif diye bişey var malesef iğne etkisi 2 kez başıma geldi hamileyim sanmıştım 15.günde bile silik çizgi çıkıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hmmm kandada 15 cikti deger bilemedimyalancı pozitif diye bişey var malesef iğne etkisi 2 kez başıma geldi hamileyim sanmıştım 15.günde bile silik çizgi çıkıyor
hmmm kandada 15 cikti deger bilemedim
hmmm kandada 15 cikti deger bilemedim
negatif cnm
Merhaba kızlar bende bebis isteyenlerdenim. Pcos hastasiyim perşembe catlatma iğnesi oldum beklemedeyim
Bgun yine gttim ve tup bebek icin bi sonraki adetime gun verildi tedavi baslanicak. Ama 3gun sonra ofis histereskopi var. Ince bi kamerayla rahime girip embriyo yerlestircegimiz alana bakicaz dendi. Acaba agrili bi islemmi varmi tecrubesi olanlar
hayırlısı olsun cnm hakkında tüp bebek bölümünde ki kişiler bilir herhalde ağrılıda olsa uyutmalı olabilir
bat a 9 gun var bakalim. yeni bi tedaviye hazirim bende
Selam benim 1 oğlum var.Çok şükür
ama ne yazıkki
2.bebeğimi geçen sene
8 haftalık,iken kalbi durduğu için kürtaj
oldum.
Yaş 41 ,hidrosalpinks,miyom,kist vs.
bir sürü şey var.
Bilmiyorum, eşim istersen tedaviye başlayalım diyor.
Ben ise acaba yine üzülürmüyüz diye
düşünüyorom,tedavi olmazsam da ileri
de acaba olsaydım dermiyim bilemiyorum .
Araştırmalarım sonucu Dr.seçimim riskli gebelik uzmanı olması gerekiyor.
Gidersem gelişmeleri buraya yazarım.
Allah isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin.
Merhabalar herkese, yaklaşık 1 yıldır bebek deniyoruz ve maalesef sonuç alamıyoruz.
6-7 ay önce eşim de ben de muayene olduk, ben de bir sorun çıkmadı ama eşimim idrarı kesik kesik geliyordu, mesanesini tam boşaltamadığını hissediyordu, doktoru ne yazık ki hiç bir şey anlamadı ve yolladı bizi.
Biz denemelere devam ettik,
en büyük hatamız bu olayın üstüne gitmemek oldu.
2 gündür eşimin idrarında kan vardı, bugün doktora gittik ve yapılan bir çok testten sonra ortaya çıktı ki kendisinde üretra darlığı, buna bağlı olarak mesane duvarı kalınlaşması var.
Önümüzdeki hafta açık ameliyat olacak, kapalı ameliyatlarda hastalığın nüksedebileceğini söyledi doktoru.
Ve 'bu şekilde bebek sahibi olma olasılığın %0 bile değil' dedi, bu çözüldüğünde bebek sizin için bir problem olmaktan çıkacak dedi...
bunun üzerine gitmesek, o kan gelmese belki de yıllarca bebek için tedavi olmaya, bambaşka çareler aramaya çalışacaktık.
Bizim sorunumuz meninin çıkamıyor ya da az çıkıyor olması, darlıktan dolayı yumurtaya ulaşamıyor olması, ve 1 yıldır kendi kendimize (bu konuda kendime çok kızıyorum) üzülüyorduk.
Ameliyat fikrinden korkmuyoruz ama dualarınızda bize de yer verin...
Mutlu habere çok az kaldı, Allah'ın izni ile önce bu ameliyatı atlatacağız sonra da bebeğimizin haberini alacağız :) belki eşinde böyle bir problem olan ama farkında olmayan vardır diye yazmak istedim.
Canım çok teşekkür ederim, bakacağım dua gruplarına benim de hiç aklıma gelmezdi... yarın ameliyat günü alacağız... en kısa zamanda güzel haberlerle geleceğim inşallahCanim cok gecmis olsun. Hic duymamistim bole bisi.. Sorununuzu bulmussunuz ne guzel, tedaviside varmis daha ne olsun. Insallah cok bekletmeden bu sevinci yasariz. Burda dua gruplari var sende katil istersen insan manevi olarak rahatlio gercekten