• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bu ay gebelik icin tedaviye baslayanlar siz hangi asamadasiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar herkese. Benim de doktorum din yumurtalarıma baktı. İlaçla büyütmedi bu sefer. 1 yıl evvel aşılama olmuştu be yazık ki başarısızlıkla sonuçlandı.sol taraftaki çok iyi ilaçla büyütmeye gerek Yok ama çatlatma iğnesi vereceğim dedi. Ekstra folic asit, corasprin , suda eritmeli kalsiyum hapı ve progesteron hapı verdi. Bu sefer böyle deneyelim dedi. 36 saat sonra ilişki önerdi. Bakalım neler bekliyor bizi bu sefer, hayırlısı

Merhabalar herkese. Benim de doktorum din yumurtalarıma baktı. İlaçla büyütmedi bu sefer. 1 yıl evvel aşılama olmuştu be yazık ki başarısızlıkla sonuçlandı.sol taraftaki çok iyi ilaçla büyütmeye gerek Yok ama çatlatma iğnesi vereceğim dedi. Ekstra folic asit, corasprin , suda eritmeli kalsiyum hapı ve progesteron hapı verdi. Bu sefer böyle deneyelim dedi. 36 saat sonra ilişki önerdi. Bakalım neler bekliyor bizi bu sefer, hayırlısı
Merhaba..
Hayirlisi olsun insallah, emekler bosa cikmasin

41 yaşındayım, Allah bağışlarsa bir evladım var, iki-üç aydır denememize rağmen hamile kalamıyorum. Aşırı derecede stres hissediyorum. İlk çocuğumda bir sorun yaşamamıştım. AMH seviyem normal, 4-5 ay deneyin diyerek folik asit ve demir ilacı verdi doktor. Ümidim hiç yok, dualarım da kabul görmüyor sanırım. Çok üzgün ve darmadağın hissediyorum. Umarım tedavi olan arkadaşlar en güzel haberleri bir an önce alırsınız.

Back