• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bu ay gebelik icin tedaviye baslayanlar siz hangi asamadasiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Simdiye kadar onceki gittiklerimde bana amh bakilmadi. Ilk defa bu ay baktilar ve dusuk denip tup bebege yonlendirildim. Oda tek basina yeterli deil bakalim yumurtalar gercekten azmi bazi testler yapicaz eger oyleyse tupe bi sonraki ay baslariz insallah dendi. Ve ben her ne dense baslansin istiorum. Gitmeden once demistim ki Allahim esimde bisi cikmasin bende ciksin tupe gondersinler hemen tutsun. Cunku erkekte sorun olursa en az 6ay tedavi var. Ama kadinda yumurta buyut catlat her ay yapilabilen bisi. Bunlari aslinda tv de bi doktordan dinledim sanirim kafamda yer etti. Asilama lafinida artik duymak istemiodum cunku o ilk muanelerimde her gittigim doktor sorun yok asilama yapalim dedi sozlesmis gb. Elimi cabuk tutmak zorundayim zaten annem rahatsiz 2 aydir hastanede yatio, artik torun gorsun istiorum, hastaliklarini unutsun istiorum. belkide o yuzden bu kadar hizli sonuc almak isteyisim, bi sorun ciksinda asilamayla ugrasmayim tuple ugrasim sansim artsin diisim bilmiorum..
Rabbim insallah tez zamanda nasip eder hepimize. Annene de sifa verir inşallah ki torununu sevecek sağlığa kavuşsun. Erkekte bir sorun oldugunda maalesef sıkıntı büyük oluyor ama kadın ds bir yumurta bile olsa yeterli görülüyor. Bende salıya randevu aldim k.doguma. Bir de devlette deneyeym şansımı. Iyi doktor çıkar inşallah.

Arkadaslar merhaba
Size bir sorum olacak.

1,5 senedir dogum kontrol hapi kullaniyorum. Suan adet haftasindayim.
Esimle bebisimiz olsun istiyoruz. Dogum kontrol hapini hic baslamasam olur mu? Kan tahlili falan yaptirmak zorundamiyim?
Keşke hic kullnmasaydiniz. Ben çok pişmanım. Adet düzensizliğinden tutun da prolaktin hormonunu yukseltmeye kadar bir sürü yan etkisi var. Cocuk dusunmeden önce bir kontrole görünün derim. Hem folik asitte kullanmaniz önemli. Hayirlisi olsun hkkinizda.

Keşke hic kullnmasaydiniz. Ben çok pişmanım. Adet düzensizliğinden tutun da prolaktin hormonunu yukseltmeye kadar bir sürü yan etkisi var. Cocuk dusunmeden önce bir kontrole görünün derim. Hem folik asitte kullanmaniz önemli. Hayirlisi olsun hkkinizda.

Ben hiç ilaç kullanmadım
Bizim de olmuyor
Bıraktı o ay kaldı arkadaş
Nasip sanırım

Ben hiç ilaç kullanmadım
Bizim de olmuyor
Bıraktı o ay kaldı arkadaş
Nasip sanırım
Yok çocuk olmaz demiyorum ama vücudun dengesini bozuyor. Hormonal problemlere yol açıyor. Ben 7 ay kullandm aşırı etkisini hissettm. Herkesin bünyesi degisik tabi. Nasip işi birde

Gerek yok die biliorum. Yalniz dogum kontrol haplarinin vucutta 8 ay kadar etkisi devam edio. Yani hemen tutcak die odaklanmayin. Yoksa neden olmadi die strese girersiniz. Bu arada bebek istiosaniz hapi icmezsiniz ztn baslamasam olurmu derken:KK66:)
Etkisinin oldugunu biliyorum. Bi arkadas da 2 sene sürdü baska bi arkadas hemen hamile kaldi :) is ciddiye binince biraz heyecanlandim :olamaz:

Üzüldüm senin adina cnm :( bende kontrol olup olmama hakkinda kararsizim. Amin cümlemiz icin hayirlisi

Rabbim insallah tez zamanda nasip eder hepimize. Annene de sifa verir inşallah ki torununu sevecek sağlığa kavuşsun. Erkekte bir sorun oldugunda maalesef sıkıntı büyük oluyor ama kadın ds bir yumurta bile olsa yeterli görülüyor. Bende salıya randevu aldim k.doguma. Bir de devlette deneyeym şansımı. Iyi doktor çıkar inşallah.

Cok saol canim insallah..
Kimler bebislerimizin gelmesine vesile olcaksa onlari cikarsin karsimiza Rabbim. Doktor cok onemli gercekten.

Zeytintanem siz simdiden dusunmeyin onlari her vucut bir deil, daha yeni bebek karari almissiniz. Beynimiz oyle bisi malesef hemen degistiro hormonlari. Stres yapmayin die bosa demiolar. Hatta bazi doktorlar gebe kalamayanlara dgm kntrol hapini 1-2 ay tedavi amacli kullandirdigi oluomus. Ama icim rahat etsin derseniz doktora gttiginizde 1 yildir dusunuoruz olmadi diin bakmazlar yoksa. Daha oncesindeyse hapla korundugunuzu soyleyin. Ona gore ya devam eder yada evde beklersiniz

yalancı pozitif diye bişey var malesef iğne etkisi 2 kez başıma geldi hamileyim sanmıştım 15.günde bile silik çizgi çıkıyor

Back