- 25 Mayıs 2017
- 816
- 523
- 103
- Konu Sahibi Sabr-Sukur-Dua
-
QUOTE="Evrem17, post: 56918463, member: 834151"]Femara kullandm ben ama aşılama operasyonundan sonra böyle oldum. İlaçlar kilo aldirdi baska bir ise yaramadi. 2 kez klomen 3 kez femara kullandm. Dengemi fazlasiyla bozdu. Size de gecmis olsun. Aslinda benim yumurtalarim ilacsizda büyüyor. Bir sıkıntı yok cok şükür. Sizinde yoksa denemeyn derim ilaclari. Catlatma iğnesini ilacsiz yaptirin.
Evet tek avantajı sağlam spermleri toplamak ve enjekte etmek. Ama tutmadığı için tekrar denemek istemedm bende. En son çare tüp bebek benimde. Devlette de bazı şartlar var tüp bebek için. 2.aşılamayi yaptırmam gerek bu durumda.Asilama tutma sansi az die istemedim o klomenide kullanip yumurta catlama gunlerinide degerlendirip olmadiktan sonra..
Cunku asilamayi dogru gunde girilen iliski gb goruolar. Tek fark canli spermleri ayiklayip uyarilan yumurtanin yanina enjekte etmek.
Evet tek avantajı sağlam spermleri toplamak ve enjekte etmek. Ama tutmadığı için tekrar denemek istemedm bende. En son çare tüp bebek benimde. Devlette de bazı şartlar var tüp bebek için. 2.aşılamayi yaptırmam gerek bu durumda.
Merhaba kızlar. Ben de bu ay ilk kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. İğne gününü de sayarsak 7.gündeyim. Heyecanla bekliyorum. İnşallah hepimiz olumlu sonuç alırız bu ay
Beklemek oldukça zor, insan merak ediyo içeride neler olduğunuMerhaba..
Hadi bakalim insallah olumlu sonuclanir, beklemek zor olsa gerek)
Beklemek oldukça zor, insan merak ediyo içeride neler olduğunu
Tüp bebek tedavi Raporu almak için başvururken hangi koşullar aranacaktır?Devlet bi sorun yoksa 5 defa asilama ardindan tupe gecio. Ama eger amh dusukse ve 3 yildan fazla evliysen bekletmeyip tup diolar
Kızlar merhaba hepimize rabbim hayırlı evlatlar versin ben de pko var 3 yıllık evliyim bu güne kadar hep benim için uğraştık bir sürü hormon kullanmak zorunda kaldım sonun da bir macunla adetim felan düzene girdi çok şükür şimdi ise eşimin degerlerinin sayısı ve hareketliliği çok düşük cıktı doktor sadece tüp bebekle olur dedi genetik testler istedi ve 2 ay o testi ve sonuçlarını bekleyeceğiz esim de şimdi macun kullanmaya başladı hakkimiz da hayırlısı artık
Tüp bebek tedavi Raporu almak için başvururken hangi koşullar aranacaktır?
Kadının yaşı 23’ü bitirmiş 39’dan gün almamış olması gerekmektedir. Üç yıl evli olma şartı zorunludur. Üç yıl evli olanlar en az iki kez aşılama yaptırmak zorundadır. Ancak sperm sayısı 5 milyondan az olanlar, düşük yumurta rezervi olanlar ve tüpleri kapalı durumda olanlarda 3 yıllık evlilik şartı aranmaz.
Canım 2 aşılama ve 3 yillik evli olma şartı var. Benm bu ay 3.yilim doluyor. 2.aşılamayi yaptırırsam hakkim oluyor.
Özelde yaptırdığına dair hastaneden belge alman gerekiyormuş. Yoksa dedigin gibi kabul edilmiyor.Bnde dusuk yumurta rezervi cikti amh dusuk dedigim iste o oluo. Bide benim bi arkadas hakkim dolsun die devlette 3 defa ozelde 2 defa asilama yaptirmisti. Ama ozelde yaptiklari sayilmamis tupe gecemediler. Oda gidip ozelde tup bebek yaptirdi tuttu cok sukur. Yani ozelde yaptirinca hak sayiliomu bi sor istersen
Rezervlerin dusukse tüp bebegi acilen yaparlar canim. Benim sıkıntı yok diye aşama aşama gitmem gerekiyor. Eline çabuk tut derim. İnşallah nasip olur.Bnde dusuk yumurta rezervi cikti amh dusuk dedigim iste o oluo. Bide benim bi arkadas hakkim dolsun die devlette 3 defa ozelde 2 defa asilama yaptirmisti. Ama ozelde yaptiklari sayilmamis tupe gecemediler. Oda gidip ozelde tup bebek yaptirdi tuttu cok sukur. Yani ozelde yaptirinca hak sayiliomu bi sor istersen
Merhaba hoş bulduk umarım hepimiz yavrularımıza kavuşuruz bir an evvel hayırlısıyla tabi. Sizin yumurta rezerviniz mi az okuduğum kadarıyla dimi kaç yıllık evlisinizMerhaba hosgeldin..
Isimiz zorlu bi yolculuk gercekten Rabbim olumlu sonuclandirsin. Hic olmazsa sizinki duzene girmis tedavi yontemleri o kadar cogaldi ki esinizin sorunu problem olmucaktir tedavide
Rezervlerin dusukse tüp bebegi acilen yaparlar canim. Benim sıkıntı yok diye aşama aşama gitmem gerekiyor. Eline çabuk tut derim. İnşallah nasip olur.
Merhaba hoş bulduk umarım hepimiz yavrularımıza kavuşuruz bir an evvel hayırlısıyla tabi. Sizin yumurta rezerviniz mi az okuduğum kadarıyla dimi kaç yıllık evlisiniz
Arkadaslar merhaba
Size bir sorum olacak.
1,5 senedir dogum kontrol hapi kullaniyorum. Suan adet haftasindayim.
Esimle bebisimiz olsun istiyoruz. Dogum kontrol hapini hic baslamasam olur mu? Kan tahlili falan yaptirmak zorundamiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?