- Konu Sahibi Sabr-Sukur-Dua
-
Ebru destana instagramda bi bak ordaki olumlu sonuclar insana umut oluo. Kac yil bekleyip kavusanlar olmus. 3lu karisim cay ve sut maydanoz raki buhari var. Ben raki alip haram biseye para vermek istemiorumo tupleri acmaya caysa hormonlari dengeleyip hamile kalmayi kolaylastiriomus. Hsg den sonra ztn tikaniklik varsa aciliomus o yuzden buhari yapmiorum ama cayini sabah aksam iciorum
Merhabalar. Ben de 1.5 yıldır çocuk için uğraşıyorm. Yaklaşık 9 aydır da doktor gözetimindeym. En son aşılama yapıldı ancak sonuç alamadik. Eşimde de bende de bir sıkıntı yok. Bir zamanı vardır elbet. Doktor işine ara verdm 3 aydir. Simdi nerden başlayacam bilmiyorum. Ikinci aşılamayi düşünmüyorum. Maliyetli oluyor gerçekten her tedavi. Allah yardicmz olsun insallah.
Rabbim kabul etmice duayi diline dusurmezmis bgn yine gormus oldum.
Bgn sonuclar icin doktora gttim hsg temiz dier sonuclar iyi amh dusuk. Hatta esimin herzamankinden iyi cikti sonuclar cok sasirdim. Artik yenilen icilen macunlar caylarmi duami artirdi bilmem. Amh dusuk oldugu icin direk tup bebek olarak bi degerlendirelim dediler ve tup bebek doktoruna yonlendirildim. Doktor eger kriterlere uyarsan bi sonraki ay tupe baslariz yumurtalara fln bakalm ne alemdeler dedi. Bayram sonrasi bakilcak eger gercekten uygunsam ki insallah uygundur tup bebek oldugu kesinlescek.
Insallah pozitif sonuc aliriz duamin yarisinin bile kabul olusu umitlendirdi demekki tutucak dedirtti bana, insallah husranla sonuclanmaz
Merhabalar. Ben de 1.5 yıldır çocuk için uğraşıyorm. Yaklaşık 9 aydır da doktor gözetimindeym. En son aşılama yapıldı ancak sonuç alamadik. Eşimde de bende de bir sıkıntı yok. Bir zamanı vardır elbet. Doktor işine ara verdm 3 aydir. Simdi nerden başlayacam bilmiyorum. Ikinci aşılamayi düşünmüyorum. Maliyetli oluyor gerçekten her tedavi. Allah yardicmz olsun insallah.
canım çok sevindim senin adına değerlerinin iyi çıkmasına inşallah uygun olur ki ben uygun olacağı kaatindeyim sen yine yumurta için gidene kadar bitkisel kürler dene bence randımanını düşürme yani bakarsın tüp bebeğe bile gerek kalmaz
Ayy keske..
Aynen devam kapsuller ve caya. Saol canim
Evet özelde yaptrdm ve maliyetli oldu baya bi. Devlete de gitsem uğraştitacaklar. Belki de en baştan başlayacaklar. Sanırım artık uğraşmaktan da yoruldm. Her ay hüsran oluyor.Merhaba..
Bi sıkıntı olmamasi en zoru gercekten. Cunku elin kolun bagli nerden baslicani bilmio insan. Sebep yoksa neden olmuo die sorguluo.. Cok iyi anliorum sizi 3 4 yil bisi yok die bekledim. Bu ay doktora baslamadan bisi ciksa die dua ettim gittim resmen. Kesinlikle bi zamani var katiliorum, insallah o zaman ne zamansa bi an once gelir. Asilamayi ozeldemi yaptirmistiniz bide devlette deneyin isterseniz maliyetsiz die biliorum
Benim ilk aşılamam zor oldu. Rahim agzim normalden dar olduğu icin cok agrim oldu. Kanamam günlerce sürdü. Sanırım ikincisine cesaret edemicemmerhaba genelde 2.aşılama tutma ihtimali daha yüksek oluyormuş buradaki arkadaşlardan öyle duydum
Selam kizlar benimde ilk cocugum.ignelerle oldu ve yine cocuk istiyorum yine tedaviler bu ay gonal f ile buyuttuk dunden beri feci agrilarim oldu bugun kontrole gittim yumurtam catlamis simdi sonucu beklemem gerekiyor bat 25 agustos
Insallah canim tesekkur ederim :)Insallah hayirlisiyla pozitif sonuc alirsiniz
Benim ilk aşılamam zor oldu. Rahim agzim normalden dar olduğu icin cok agrim oldu. Kanamam günlerce sürdü. Sanırım ikincisine cesaret edemicemböyle sabrederek bekleyecem. Birde yüzdesi cok düşük bu asilamalarin. Doğal yollardsn olmasi daha olasi. Doktorum kendi de söyledi.
Femara kullandm ben ama aşılama operasyonundan sonra böyle oldum. İlaçlar kilo aldirdi baska bir ise yaramadi. 2 kez klomen 3 kez femara kullandm. Dengemi fazlasiyla bozdu. Size de gecmis olsun. Aslinda benim yumurtalarim ilacsizda büyüyor. Bir sıkıntı yok cok şükür. Sizinde yoksa denemeyn derim ilaclari. Catlatma iğnesini ilacsiz yaptirin.Klomenmi verdiler yumurtayi buyutmek icin. Ben 3 ay klomen kullanmistim dudagimda ucuklamadik yer kalmadi asiri agrim oluodu sicak suya oturuodum. Esim gitme bebek istemiorum seni istiorum elimde ölüosun diince biraz agladik o gun bugun gitmemistim. Belki sizede yan etki yapmistir baska bi ilac denerler olabiliomus oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?