- 27 Kasım 2015
- 115
- 34
- 13
- 32
- Konu Sahibi prenses01fu499
-
cnm ya üzüldüm senin için ama olsun inşallah önümüzdeki ay ikimizde hamile kalırız
Olmaz mi ben varimKIZLAR BU AY GEBELİK İÇİN GÜN SAYAN VAR MI BENİM GİBİ?
ne zaman batOlmaz mi ben varim
ben iyiyim cnm hiç alıştırmadım kendimi olmayacak dedim hep o yüzden etkilenmedim bugün doktora gideceğim aşılama için dua et bana inşallah aşılama ile tutar sen hiç aşılama yaptırdın mı cnm biraz tedirginimİnşallah canım benim inşallah hayırlısı artık . Sen nasılsın ?
Bi hafta var gunumene zaman bat
Hakkimizda hayirlisi benim carsamba senin hangi gun:)Benimde bir haftam var bu ay gün saymıcam dedim ama yapamadım
ben iyiyim cnm hiç alıştırmadım kendimi olmayacak dedim hep o yüzden etkilenmedim bugün doktora gideceğim aşılama için dua et bana inşallah aşılama ile tutar sen hiç aşılama yaptırdın mı cnm biraz tedirginim
Naptin can ?aşılama yapıldı mıben iyiyim cnm hiç alıştırmadım kendimi olmayacak dedim hep o yüzden etkilenmedim bugün doktora gideceğim aşılama için dua et bana inşallah aşılama ile tutar sen hiç aşılama yaptırdın mı cnm biraz tedirginim
cnm bir sürü tahlil film istedi doktor bugün şeker yükleme testi yapıldı pzt sulu ultrason dedi. doktor aşılama gibi görünüyor dedi.Naptin can ?aşılama yapıldı mı
Bi hafta var gunume[/QUO
inşallah tutmuştur
Benimde çarşamba hadi beraber bekleyelimHakkimizda hayirlisi benim carsamba senin hangi gun:)
Aman olsun da aşılama olsun canım ya her ay bekleyip uzulmektense Allah o şekilde nasip etsincnm bir sürü tahlil film istedi doktor bugün şeker yükleme testi yapıldı pzt sulu ultrason dedi. doktor aşılama gibi görünüyor dedi.
Bekleyelim ins ikimizinde pozitif olurBenimde çarşamba hadi beraber bekleyelim
öyle cnm sen şimdi ne yapmayı düşünüyorsunAman olsun da aşılama olsun canım ya her ay bekleyip uzulmektense Allah o şekilde nasip etsin
öyle cnm sen şimdi ne yapmayı düşünüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?