Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim geçen ay değil 2 katı nerdeyse 1 yıllık elektrik tüketimime eş değer bir fatura düzenlenmişti, faturayı görünce gözlerim yuvalarından fırladı, 2000 kilowatt'a yakın bir sarfiyat gözüküyordu, Allah'tan sürekli elk., su ve doğalgaz sayaçlarının ilk ve son okumalarını takip eden biriyimdir, yanlışlık yapıldığını çok çabuk fark ettim, okumaya gelen görevli siteden ayrılmadan yakaladım, sayacı tekrar okuttum, yaptığı hatadan dolayı özür diledi ve düzeltme yapılması için dilekçe hazırlayacağını, birkaç gün sonra yanlışlığın düzeltileceğini söyledi, yinede güvenemedim, 2-3 gün sonra internetten faturayı sorguladım, neyseki yeni fatura düzenlenmiş ve hata düzeltilmiş, sizde bence faturanızda son okuma yazan yerdeki kw'la sayacınızdaki kw'ı bir karşılatırın belki bir hata yapılmıştır çünkü bende İstanbul'dayım ve ne su ne elk. faturamda geçen ay yapılan hata haricinde bir farklılık yok
izmirde oturuyorum........ütü fazla yapmam ,süpürge haftada bir açarım fırın çalıştırmam ayda 1 belki ,bulaşık makinası 2 günde bir çamaşırda hafta da 2 çalışıyor zaten evde 2 kişiyiz gelen fatura 253 tl!!!!!!!!!!!!!!! şok olduk 50 tl geliyordu normalde soygun bu resmen
Her zamankinden fazla geliyorsa itiraz edin
Bizim kullanmadığımız dairemize oturduğumuzdan daha fazla geliyordu
Bizde arkasına pek düşmedik
Sürekli böyle devam edince itirazda bulunduk
Uzun süre ödemedik su faturası
Aldıkları fazlalardan düştüler