- 14 Eylül 2021
- 2.305
- 1.434
Ya benim de bı sorunum yok sadece yumurtlama sorunu var ne kullandınız tam olarak bende denemek istiyorum lütfenCanım merhaba soğan kürünü denemeni tavsiye etmiyorum benim doktorum çok karşı oldugunu söyledi tabi sen bilirsin yinede. Hiç bir sorununuz yoksa mfk yöntemi var tabi doktoru falan sevmem ama ben propolis karışımını almıştım zaten orjinal ne çıkar en fazla vitaminlenirim dedim tabi yumurtaya sperm kalitesine çok iyi geliyor. Denediğim ay hamile kaldım ve zaten o ay yumurtlamamı çok şiddetli hissetmiştim kimyasalla sonuçlandı geçen ay. Ve adet görmeden bu ay yine hamileyim dün öğrendim tahlil verdim bekliyorum inşallah sağlıklıdır.
InsALLAH Sizinde bizimde kucağımız boş kalmazÖncelikle merhaba bende 3 yıldır evliyim25 yaşındayım hiç hamile kalamadım. Bu ay soğan suyu kürüne başladım inşallah o işe yarar hiç umutsuzluğa kapılma her şeyin bir zamanı vardır diye düşünüyorum ben. Üstelik amh değerim 1.01 şu anda.
Güvenilir mi acaba yan etki falan yapar miBen bu ay soğan suyu kürü yapıyorum eğer bir sonuç alamazsam son çare olarak sipariş vereceğim 3 yıldır hiç hamile kalamadım.
Ugrasiyorum moral içinBiz 2 sene uğraştik Rabbim nasip etti,Elinize moral depolayın bol bol kendinizi sakın bırakmayın sabır bu işte en önemli faktör.Şizede nasip etsin.
InsALLAHTüp bebek tedavisi görmeme rağmen bir nebze umudum vardı benimde bu ay yerle yeksan oldu umutlarAllah büyük üzülmeyelim daha fazla inşallah
Yani kullanan herkes olumlu sonuç aldığını söylüyor bide yapan kişi doktor olduğu için biraz da güveniyorum ama bilmiyorum. İnşallah soğan işe yarar da gerek kalmazGüvenilir mi acaba yan etki falan yapar mi
Ayy soğana bende basliycam insALLAH etkisini goruruzYani kullanan herkes olumlu sonuç aldığını söylüyor bide yapan kişi doktor olduğu için biraz da güveniyorum ama bilmiyorum. İnşallah soğan işe yarar da gerek kalmaz
İnşallah görürüz haberleşelim mutlakaAyy soğana bende basliycam insALLAH etkisini goruruz
Tabiikiİnşallah görürüz haberleşelim mutlaka
yaradı sanki canım kimyasal gebelik geçirmiştim soğan kürüne yordum sanki durumumu çift çizgiyi görmek bile mutlu etmiştiİse yaradimi
Merhaba 1 buçuk senedirMerhaba ne kadar süredir deniyorsunuz
Merhaba. Nasıl bir bant ilk kez duyuyorumRabbim inşallah hayırlı evlatları nasip eder hepimize. Bende 3 senedir hiç gebelik elde edemedim pkosluyum adetlerim düzensiz esimde sorun yok hafif bi düşüklükleri var sadece o da engel degilmis bende de engel olan bisey yokmus sadece pkostan dolayi yumurtlama dengesizliği var birde tiroit kullaniyorum 4 tü tiroitim herseyi denedik kürler ilaçlar takviyeler hsg klomen koca kari isleri hamandir gobek cekmedir vs akla ne gelirse en özel hastaneler klinikler gittik hepsini yaptik nasip olmadi.. bu ay one more adinda saglik bantlari var kadinlara özel olanindan aldim normalde 3 4 ay geçen ilaçla söküldüğüm adetim 2 ayi gecmek üzereyken geldi ve öyle böyle degil icim temizlendi sanki bantin 4. Günündeydim ben baya fayda sağladığını düşünüyorum ve ilacsiz adet olmam beni baya umitlendirdi ve 2 kilo verdim bir ay olmadi.. uzun yazdim kusura bakmayin acik olsun istedim eger her yolu denediyseniz birde bu bantlari deneyin derim yan etkisi yoktur bende bu ay veya önümüzdeki ay inşallah guzel sonuclar alacağımı ümit ediyorum
Ayni bant gibi tek tarafi yapiskan diger tarafi pembe renkte kumaşımsi kare bisey 3 cm civari. Ben faydasini gördüm insallah bu ay adet zamani anlicam ne kadar fayda ettiğiniMerhaba. Nasıl bir bant ilk kez duyuyorum
Tamam ben de takip edeyim sizi eğer işe yararsa beni etiketleyip bilgilendirirseniz sevinirimAyni bant gibi tek tarafi yapiskan diger tarafi pembe renkte kumaşımsi kare bisey 3 cm civari. Ben faydasini gördüm insallah bu ay adet zamani anlicam ne kadar fayda ettiğini
Tamam canım 18 subatta adet gördüm bir ay sayarsak döngüyü bu ay 20 sinde olmam lazim inşallahTamam ben de takip edeyim sizi eğer işe yararsa beni etiketleyip bilgilendirirseniz sevinirim
İnşallah hayırlı haberler alırsın canımTamam canım 18 subatta adet gördüm bir ay sayarsak döngüyü bu ay 20 sinde olmam lazim inşallah