Gebeliğe Hazırlık Bu ay da Olmadı Maalesef

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa geçmiş olsun öncelikle, insALLAH en kısa zamanda kurtulursunuz tüm rahatsizliklarinizdan, bizde de hiç bir sorun yokmuş adetlerim düzenli 21 günlük dongum çok kısa, o bantlar tam olarak ne ise yarıyor peki ve fotoğrafı var mı acaba 😊
Benim de dongum kısa seninki gibi, doktorun bunun hakkında bir sey dedi mi peki

Yaaa geçmiş olsun öncelikle, insALLAH en kısa zamanda kurtulursunuz tüm rahatsizliklarinizdan, bizde de hiç bir sorun yokmuş adetlerim düzenli 21 günlük dongum çok kısa, o bantlar tam olarak ne ise yarıyor peki ve fotoğrafı var mı acaba 😊
Genel olarak denge ne olması gerekiyorsa onu sagliyor az olani cogaliyor cok olani azaltiyor yani vucutta ne ne kadar olacaksa o ayara getiriyormus benim kullandigim sadece kadinsal olani o da hormonlari dengeliyor rahim icin falan iyi gelyormus ama genel olarak kullanilan painless adinda bant var herseye fayda sagliyor kucuk buyuk herkese kullanilabiliyor vucudun her bolgesi ve her hastalik icin felc fitik bobrek tas bagirsak migde agri sızı vs herseye io geliyormus baska turleri de var omega içeren yada vitamin iceren yaralara iyi gelen gibi türleri de var ama inernet satisinda genelde painles olan cikiyor içeriğinde gümüş iyon varmış gümüşte toprak altinda yetişen saf bi elementr oldugu icin insan icin cok faydaliymis zenginlerin yiyeceklerde altin kullanmasi gibi nusret mesela bizi gümüş paklar 😄

Eklentiler

• P20306-213515(1).jpg
    P20306-213515(1).jpg
    119,8 KB · Görüntüleme: 31
Bende pcosluyum ilaç kullanmadan anca üç dört ayda bı adet oluyorum iki buçuk yıldır evliyim ama hiç hamile kalamadim kocamda varikosel vardı ameliyat oldu bende sadece yumurtlama sorunu var ne eden aliniyr bu bantlar ismi ne
Bende hic gebelik olusmadi kimyasal dusuk felan olmadı yani bende son olarak bunu deneyip o da olmazsa tup bebek yoluna gidicem artik nasip hersey insallah fayda saglicaktir ama inaniyorum bu sefer one more international diye bi firmanin bantlari trendyolda felan var ama internet satislari fiyatı yüksek bunda üyelik yaparsaniz eğer yari yariya fiyatla almis oluyorsunuz yada internetten siparis verebilirsiniz

Bende hic gebelik olusmadi kimyasal dusuk felan olmadı yani bende son olarak bunu deneyip o da olmazsa tup bebek yoluna gidicem artik nasip hersey insallah fayda saglicaktir ama inaniyorum bu sefer one more international diye bi firmanin bantlari trendyolda felan var ama internet satislari fiyatı yüksek bunda üyelik yaparsaniz eğer yari yariya fiyatla almis oluyorsunuz yada internetten siparis verebilirsiniz
Ben de hiç kalmadım yani şöyle evlendigimden beri üç defa hamileliğin bütün belirtilerini hissettm adet olana kadar test yapmadım belki kimyasal olmuşsa bilmiyorum

Ben de hiç kalmadım yani şöyle evlendigimden beri üç defa hamileliğin bütün belirtilerini hissettm adet olana kadar test yapmadım belki kimyasal olmuşsa bilmiyorum
Ama bana doğru düzgün bir tedavi uygulanması bir yıldır üniversite hastanesine gidiyorum hep test yapıyorlar ama bı ilaç bı bişey vermediler

Ben her ay yaptim test kac bilir kac tanr harcamisimdir ne paralar gitti o testlere sadece klomen igne kullandigimda cift cizgi gordum o da ilacin etkisiyle oluyormus zaten gebelik olmamıştı 😑

Ben her ay yaptim test kac bilir kac tanr harcamisimdir ne paralar gitti o testlere sadece klomen igne kullandigimda cift cizgi gordum o da ilacin etkisiyle oluyormus zaten gebelik olmamıştı 😑
Allah bize hazinesinden hayırlı sağlıklı bir şekilde evlat sahibi olmayı nasip etsin

Ama bana doğru düzgün bir tedavi uygulanması bir yıldır üniversite hastanesine gidiyorum hep test yapıyorlar ama bı ilaç bı bişey vermediler
En iyi kontrol eden tup bebek merkezleri canim digerleri yarim yamalak yapiyor ne kullanman gerekirse veriyor benim tiroitim 4 tu heryer nornal diyordu 5 e kadar ama tup bebek dr gebelik icin 2.5 altinda olmasi gerek dedi tirot hapi kullaniyorum

En iyi kontrol eden tup bebek merkezleri canim digerleri yarim yamalak yapiyor ne kullanman gerekirse veriyor benim tiroitim 4 tu heryer nornal diyordu 5 e kadar ama tup bebek dr gebelik icin 2.5 altinda olmasi gerek dedi tirot hapi kullaniyorum
Bana da gereksiz yer e tiroid ilacı verdi doktor tiroid im yokken

Dün Bat tarihimdi Dün regl olmadım ama bugün regl oldum.Bu ay da hüzünle sonuçlandı. Hiç umudumu kaybetmedim bugüne kadar ama sanki yavaş yavaş umutlarım yerle yeksan oluyor. Bu ay da Güzel Haberler Alamadım. RABBİM Hiç kimsenin Anne olmak isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.Hamile olan ablalar kardeşler lutfen bizim içinde dua edin.. Çok çok üzülüyorum. Eşime belli etmemeye çalışsamda o da belli etmese de çok üzülüyor. Soğan kürü yapmaya başlayacağım. Yapan kişiler varsa güzel sonuçlar alan tam tarifini ve zamanlarını söylerse çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim..
Tüp bebek tedavisi görmeme rağmen bir nebze umudum vardı benimde bu ay yerle yeksan oldu umutlar 😕😕😕 Allah büyük üzülmeyelim daha fazla inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Canım merhaba soğan kürünü denemeni tavsiye etmiyorum benim doktorum çok karşı oldugunu söyledi tabi sen bilirsin yinede. Hiç bir sorununuz yoksa mfk yöntemi var tabi doktoru falan sevmem ama ben propolis karışımını almıştım zaten orjinal ne çıkar en fazla vitaminlenirim dedim tabi yumurtaya sperm kalitesine çok iyi geliyor. Denediğim ay hamile kaldım ve zaten o ay yumurtlamamı çok şiddetli hissetmiştim kimyasalla sonuçlandı geçen ay. Ve adet görmeden bu ay yine hamileyim dün öğrendim tahlil verdim bekliyorum inşallah sağlıklıdır.
Merhaba mfk yönteminden hangilerini kullanıyorsunuz acaba bende almayı düşünüyorum da.

Merhaba mfk yönteminden hangilerini kullanıyorsunuz acaba bende almayı düşünüyorum da.
Bu bal propolis karışımı varya onu almıştık orta boy. Diğer ilaçların ne olduğunu bilmediğimiz için en azından sağlıklı olanı alalım dedik zaten diğer ilaçlarda aynı görevi görüyor ama adam parayı bulunca ilaç çıkarmaya başladı gereksiz para tuzağı. Ama bu karışım zaten arıcılar da yapıyor

Dün Bat tarihimdi Dün regl olmadım ama bugün regl oldum.Bu ay da hüzünle sonuçlandı. Hiç umudumu kaybetmedim bugüne kadar ama sanki yavaş yavaş umutlarım yerle yeksan oluyor. Bu ay da Güzel Haberler Alamadım. RABBİM Hiç kimsenin Anne olmak isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.Hamile olan ablalar kardeşler lutfen bizim içinde dua edin.. Çok çok üzülüyorum. Eşime belli etmemeye çalışsamda o da belli etmese de çok üzülüyor. Soğan kürü yapmaya başlayacağım. Yapan kişiler varsa güzel sonuçlar alan tam tarifini ve zamanlarını söylerse çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim..
Öncelikle merhaba bende 3 yıldır evliyim25 yaşındayım hiç hamile kalamadım. Bu ay soğan suyu kürüne başladım inşallah o işe yarar hiç umutsuzluğa kapılma her şeyin bir zamanı vardır diye düşünüyorum ben. Üstelik amh değerim 1.01 şu anda.

Biz 2 sene uğraştik Rabbim nasip etti,Elinize moral depolayın bol bol kendinizi sakın bırakmayın sabır bu işte en önemli faktör.Şizede nasip etsin.

Bu bal propolis karışımı varya onu almıştık orta boy. Diğer ilaçların ne olduğunu bilmediğimiz için en azından sağlıklı olanı alalım dedik zaten diğer ilaçlarda aynı görevi görüyor ama adam parayı bulunca ilaç çıkarmaya başladı gereksiz para tuzağı. Ama bu karışım zaten arıcılar da yapıyor
Ben bu ay soğan suyu kürü yapıyorum eğer bir sonuç alamazsam son çare olarak sipariş vereceğim 3 yıldır hiç hamile kalamadım.

X