Rabbim inşallah hayırlı evlatları nasip eder hepimize. Bende 3 senedir hiç gebelik elde edemedim pkosluyum adetlerim düzensiz esimde sorun yok hafif bi düşüklükleri var sadece o da engel degilmis bende de engel olan bisey yokmus sadece pkostan dolayi yumurtlama dengesizliği var birde tiroit kullaniyorum 4 tü tiroitim herseyi denedik kürler ilaçlar takviyeler hsg klomen koca kari isleri hamandir gobek cekmedir vs akla ne gelirse en özel hastaneler klinikler gittik hepsini yaptik nasip olmadi.. bu ay one more adinda saglik bantlari var kadinlara özel olanindan aldim normalde 3 4 ay geçen ilaçla söküldüğüm adetim 2 ayi gecmek üzereyken geldi ve öyle böyle degil icim temizlendi sanki bantin 4. Günündeydim ben baya fayda sağladığını düşünüyorum ve ilacsiz adet olmam beni baya umitlendirdi ve 2 kilo verdim bir ay olmadi.. uzun yazdim kusura bakmayin acik olsun istedim eger her yolu denediyseniz birde bu bantlari deneyin derim yan etkisi yoktur bende bu ay veya önümüzdeki ay inşallah guzel sonuclar alacağımı ümit ediyorum