Gebeliğe Hazırlık Bu ay da Olmadı Maalesef

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Semaskk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2015
234
111
28
Dün Bat tarihimdi Dün regl olmadım ama bugün regl oldum.Bu ay da hüzünle sonuçlandı. Hiç umudumu kaybetmedim bugüne kadar ama sanki yavaş yavaş umutlarım yerle yeksan oluyor. Bu ay da Güzel Haberler Alamadım. RABBİM Hiç kimsenin Anne olmak isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.Hamile olan ablalar kardeşler lutfen bizim içinde dua edin.. Çok çok üzülüyorum. Eşime belli etmemeye çalışsamda o da belli etmese de çok üzülüyor. Soğan kürü yapmaya başlayacağım. Yapan kişiler varsa güzel sonuçlar alan tam tarifini ve zamanlarını söylerse çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim..

Merhaba ne kadar süredir deniyorsunuz

bence stres yapma bende 2 seneye yaklaştım bak soğan kürünü denedim o ay çift çizgiyi gördüm ama kimyasalla sonuçlandı deneyebilirsin

Bende bu ay sogan kurunu deneyecegim
. İcebilir miyim bilmiyorum ama denemekten zarar felmez bence. Bende iltihap sıkintisi da var ona da care olur belki. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.

Amin insALLAH tez zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olsun , soğan kuru nasıl yapılıyor bilginiz varmi, bazı videolar var ama bana karışık geldi o yüzden sormak istedim size
Bende bu ay sogan kurunu deneyecegim
. İcebilir miyim bilmiyorum ama denemekten zarar felmez bence. Bende iltihap sıkintisi da var ona da care olur belki. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.

Rabbim inşallah hayırlı evlatları nasip eder hepimize. Bende 3 senedir hiç gebelik elde edemedim pkosluyum adetlerim düzensiz esimde sorun yok hafif bi düşüklükleri var sadece o da engel degilmis bende de engel olan bisey yokmus sadece pkostan dolayi yumurtlama dengesizliği var birde tiroit kullaniyorum 4 tü tiroitim herseyi denedik kürler ilaçlar takviyeler hsg klomen koca kari isleri hamandir gobek cekmedir vs akla ne gelirse en özel hastaneler klinikler gittik hepsini yaptik nasip olmadi.. bu ay one more adinda saglik bantlari var kadinlara özel olanindan aldim normalde 3 4 ay geçen ilaçla söküldüğüm adetim 2 ayi gecmek üzereyken geldi ve öyle böyle degil icim temizlendi sanki bantin 4. Günündeydim ben baya fayda sağladığını düşünüyorum ve ilacsiz adet olmam beni baya umitlendirdi ve 2 kilo verdim bir ay olmadi.. uzun yazdim kusura bakmayin acik olsun istedim eger her yolu denediyseniz birde bu bantlari deneyin derim yan etkisi yoktur bende bu ay veya önümüzdeki ay inşallah guzel sonuclar alacağımı ümit ediyorum

Yaaa geçmiş olsun öncelikle, insALLAH en kısa zamanda kurtulursunuz tüm rahatsizliklarinizdan, bizde de hiç bir sorun yokmuş adetlerim düzenli 21 günlük dongum çok kısa, o bantlar tam olarak ne ise yarıyor peki ve fotoğrafı var mı acaba

Rabbim yardımcın olsun kardeşim benim de 1 sene oldu geçen aç adet tarihine kadar soğan suyu içtim adet oldum geçen ay ilişkiye girememiştim maalesef bu ayda insaAllah güzel sonuç alırım ben sabah kahvaltidan önce bir de akşam yemeginden önce içiyordum Su kaynadıktan sonra 5 dakikada soğanı bölüp atıyordum öyle kaynıyordu sonra iciyordum

Bende pcosluyum ilaç kullanmadan anca üç dört ayda bı adet oluyorum iki buçuk yıldır evliyim ama hiç hamile kalamadim kocamda varikosel vardı ameliyat oldu bende sadece yumurtlama sorunu var ne eden aliniyr bu bantlar ismi ne

Canım merhaba soğan kürünü denemeni tavsiye etmiyorum benim doktorum çok karşı oldugunu söyledi tabi sen bilirsin yinede. Hiç bir sorununuz yoksa mfk yöntemi var tabi doktoru falan sevmem ama ben propolis karışımını almıştım zaten orjinal ne çıkar en fazla vitaminlenirim dedim tabi yumurtaya sperm kalitesine çok iyi geliyor. Denediğim ay hamile kaldım ve zaten o ay yumurtlamamı çok şiddetli hissetmiştim kimyasalla sonuçlandı geçen ay. Ve adet görmeden bu ay yine hamileyim dün öğrendim tahlil verdim bekliyorum inşallah sağlıklıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…