• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hancek canımmm

kullanıcı kontrol panelinden
seneçenekleri dünzenleyi seç
çeşitli seçeneklerden
gelişmiş düzenleyiciyi seç canım sonra kaydet ve bitti
:16::16::16::16:

heheheheeeyyyyyttt yaptımm balım olduuu çok teşekkür ederim kızlarrr ilginizeeee:emir_bebek::emir_bebek::36::36::16::16::ssz::ssz::ssz::16::36:

hoşgeldin tatlımmm şükür kavuşturanaaaaaaaaaaaaaaaaa:46::46::46::46::46::46::46::46:

grıp oldum bıtanem :2::2:
bide benim kedicik varya bitane kızçem kucagımda uyumak istiyor yazamıyorum hızlı :27::27:

scorpionsummmmm hosbulduk canimmmmm nasilsinnn?? :38:

oyy hayalotum hastalikta cok illet bisey ya bol bol su ic insallah en kisa zamanda duzelirsin:54: gecmis olsun

Sagol hayatim o senin guzelligin belki daha sonra koyarim :27:

Yasakhayalim sorucam sormaya cekiniyorum hamileydin en son ya :26:
.
niye cekiniyosun loorim sen yabancimisin allalaa:27::27::27::27::27:loorim 8. haftada yine nasip degilmis kaybettimmm:14:tam bi ay oldu kaybedeli kuzum benim....:6:simdi bi romatizmaya ne baktiracam oda düsüge neden oluyomussss:26::26::26::26:

.
niye cekiniyosun loorim sen yabancimisin allalaa:27::27::27::27::27:loorim 8. haftada yine nasip degilmis kaybettimmm:14:tam bi ay oldu kaybedeli kuzum benim....:6:simdi bi romatizmaya ne baktiracam oda düsüge neden oluyomussss:26::26::26::26:

yasakhayalimmm Allah sabir versin sana insallah o gobusu Rabbim bos Koymazda en kisa zamanda yine bi bebisin olur Herseyin hayirlisi :16::16:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X