- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
- #31.941
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canbon halım yok napam :2::2::2:
kalpmi dayanır alıntılara![]()
iste geldim kovsanizda gitmem herhalde![]()
Hosbulduk selenimmm insallah Rabbimden tek dilegim odur insallah daha cok bekletmez bizleri![]()
Halin niye yok hayalotum hastamisin yoksa :26:
lorrimm avararini niye degistirdin ya ne güzel kizmissinnhabibtem alpinn o loorinin resmi demisti ondan ögrenmistimm
![]()
hancek canımmm
kullanıcı kontrol panelinden
seneçenekleri dünzenleyi seç
çeşitli seçeneklerden
gelişmiş düzenleyiciyi seç canım sonra kaydet ve bitti![]()
heheheheeeyyyyyttt yaptımm balım olduuu çok teşekkür ederim kızlarrr ilginizeeee![]()
hoşgeldin tatlımmm şükür kavuşturanaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
grıp oldum bıtanem :2::2:
bide benim kedicik varya bitane kızçem kucagımda uyumak istiyor yazamıyorum hızlı![]()
.Sagol hayatim o senin guzelligin belki daha sonra koyarim![]()
Yasakhayalim sorucam sormaya cekiniyorum hamileydin en son ya :26:
heheheheeeyyyyyttt yaptımm balım olduuu çok teşekkür ederim kızlarrr ilginizeeee![]()
.
niye cekiniyosun loorim sen yabancimisin allalaaloorim 8. haftada yine nasip degilmis kaybettimmm
tam bi ay oldu kaybedeli kuzum benim....
simdi bi romatizmaya ne baktiracam oda düsüge neden oluyomussss:26::26::26::26:
scorpionsummmmm hosbulduk canimmmmm nasilsinnn??
oyy hayalotum hastalikta cok illet bisey ya bol bol su ic insallah en kisa zamanda duzelirsingecmis olsun
hancek yaptınmı canımm:26:
kaçakcanbonum senın guatırın falan varmı:44::44:
Yaptımm canımmm teşekkür ederimmm.Ama sayfalar birbirine girdi neden olduki anlamadımmm52:
![]()
yasakhayalimmm Allah sabir versin sana insallah o gobusu Rabbim bos Koymazda en kisa zamanda yine bi bebisin olur Herseyin hayirlisi![]()