• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

EVET CANIM 2 YADA 3 GÜN OYNAR
AKINTIDA ÇOK GALİBA SOĞAN SUYUNDAN
YUMURTLAMA GÜNÜMÜ ATLAMAYYIMDA BAŞKA BİŞİ İSTEMİORM

Yaa canim bende sogan suyu iciyorum bugun 3 gunum daha oyle bi akintim olmadi bu akinti ne zamandan sonra olur .. ? :44::44: bende az once ovu testi yaptim .. negatif

yaa canim bende sogan suyu iciyorum bugun 3 gunum daha oyle bi akintim olmadi bu akinti ne zamandan sonra olur .. ? :44::44: Bende az once ovu testi yaptim .. Negatif

canım ben normalde çok üşüttüğüm için akıntım çok oluodu bu gün de old dünde zaten 2, günüm ama soğan suyu içince daha farklı oldu
senn bat ne zamandı canım

iyi akşamlar kızlar nasılsın:16::16::3::3:
ben gelebildim sonunda
:10::10::10:
geçmişe bakımmi bi
:26::26:
bakmasammıkii kararsız kaldım
:44::44::44:

canlarım annemden eve geçtim.bütün gün yattım sayılır..kuran okunurken bile dayanamadım.Allah affetsin dinleyemedim.çok kötü oldum..şimdi halsizim yemeği hazırlamaya halim yok..eşim de sağolsun erken çıkmış işten birazdan gelir de beraber hallederiz..bu halsizlik normal mi acaba..bakalım yarın işegidebilecekmiyimm..
off bide annemde komşular beni görünce aa sen evdemisin neden falan diyolar..dedim biraz rahatsızım gitmedim işee..off bi de millete dert anlatamam yanii..

ayy bide az önce sinir oldumm.bi akrabamız annem aramış gelini 3 haftalık hamileymiş onu haber veriyo..arada da çaktırmadan benden haber soruyo..hey Allahım yaa sen bizi cahillerden koru yarabbim..3 haftalık yaaa ben de 3 haftalıktım kimseye bişey dememiştim..nispet yapmak için neleri alet ediyo millet

canım ben normalde çok üşüttüğüm için akıntım çok oluodu bu gün de old dünde zaten 2, günüm ama soğan suyu içince daha farklı oldu
senn bat ne zamandı canım

Allahallah ben mi beceremiyorum bu sogan suyunu daha akinti filan gormedim ben , canim benim batim 7-8 subat .. insallah gelmesin kirmizilar..da hamis kaliriz .

ben gelebildim sonunda
geçmişe bakımmi bi

Hosgeldin canim benim,, geriye gitme ya brisey yok zaten galiba .. :44::44::44: sukur iyi diyelim iyi olalim canim benim , sen nasilsin ? ve nerelerdesin?

canlarım annemden eve geçtim.bütün gün yattım sayılır..kuran okunurken bile dayanamadım.Allah affetsin dinleyemedim.çok kötü oldum..şimdi halsizim yemeği hazırlamaya halim yok..eşim de sağolsun erken çıkmış işten birazdan gelir de beraber hallederiz..bu halsizlik normal mi acaba..bakalım yarın işegidebilecekmiyimm..
off bide annemde komşular beni görünce aa sen evdemisin neden falan diyolar..dedim biraz rahatsızım gitmedim işee..off bi de millete dert anlatamam yanii..

ayy bide az önce sinir oldumm.bi akrabamız annem aramış gelini 3 haftalık hamileymiş onu haber veriyo..arada da çaktırmadan benden haber soruyo..hey Allahım yaa sen bizi cahillerden koru yarabbim..3 haftalık yaaa ben de 3 haftalıktım kimseye bişey dememiştim..nispet yapmak için neleri alet ediyo millet

Hosgeldin canim benim ..... kanaman fazlaysa halsiz olman normal galiba canim ben tam bilmiyorumda... birde katiliyorum sana 3 haftalikken birde duyuruyorlar ya boyle bende anlamiyorum tam cahiller haa... bosver canim takma kafani kimseye dert anlatmak zorunda degilsin, bak ne guzel esin geliyormus onunla yavas yavas yemek hazirlarsiniz ..

hg canım:16: boşver takma o insanları gülümm inş düzelrsin biran önce :29::29:kanaman başladımı gecen pembemsi akıntın olmuştu:26:

allahallah ben mi beceremiyorum bu sogan suyunu daha akinti filan gormedim ben , canim benim batim 7-8 subat .. Insallah gelmesin kirmizilar..da hamis kaliriz .

canım benm normalde akıntım çok olur .çorabsız gezen beli sürekli açık duran birinden başka ne beklenirdiki zaten:1:
:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Zaten hatta bu yüzden bebeğim olmuo die düşünüodm

oda doktorma sordum doktorda engel deil dedi bence engel.

allah razı olsun deniceö çoook sağ ol uğraştırdım seni de. Hem ne güzel uçuyon öle sen :) :) :)

önemli degil tekasurum yeterki faydasini gör:46::46::46::46:

sogol tekasurum süpürgem varda:17::17::17::17::17: herkes bilir benim süpürgemi :52::52::52:

sende gözükmüyosa smileler sunlari yap hepsi cikar...:46::46:

kullanici paneline gir....

ayarlar bölümündeki secenekleri düzenlemeyi tikla..

sonra standart editör-tollbari isaretle

degisikligi kaydet islem tamamdir
:46::46::46::46:

Son düzenleme:

kendini bilmez kadin ilerleyecegini nerden biliyo :4::4::4:saniyolarki bi hamile kalmakla is bitiyo bos ver scorpionsum ben alistim artik böyle kisilere:4:rabbim herseyi görüyo....:31:

Hosgeldin canim benim,, geriye gitme ya brisey yok zaten galiba .. :44::44::44: sukur iyi diyelim iyi olalim canim benim , sen nasilsin ? ve nerelerdesin?

Hosgeldin canim benim ..... kanaman fazlaysa halsiz olman normal galiba canim ben tam bilmiyorumda... birde katiliyorum sana 3 haftalikken birde duyuruyorlar ya boyle bende anlamiyorum tam cahiller haa... bosver canim takma kafani kimseye dert anlatmak zorunda degilsin, bak ne guzel esin geliyormus onunla yavas yavas yemek hazirlarsiniz ..
hb bitanem:54:tamam gülüm gidesim yok zaten:27::27:
gülüm canım benim o can sıkıntısı aglamalar bendede çok oluyo biz kadınlar çok hassasız:50:
herşeye aglayabiliyoruz:29::29:şimdi nasılsın canım biraz daha iyisin demi canım:16:
bende dün gezmeye gitmiştim başım çok agrıyodu belki düzelirim die gittim ama pişman oldum:31::31:
gittim ev sobalıydı soba fena halde koktu çocuklar kapıyı açıp kamaktan :25::25:
ben iice fenalaştım zati migrenim var gelince hemen kendimi yataga attım:4::4:
öglen geldim tam kapım çaldı:27::27::27:komşum gelmiş :52::52::52:bende yeni musait oldumm:4::4:
ammada çok konuşmuşumm:52::52::52:

ben gelebildim sonunda
geçmişe bakımmi bi

ahretligim hosgeldin okuma bildigim kadariyla önemli bi haber yok:27::27::27:

yarin geliyomu kavusacanmi herifinle süle bakimm:4::4::4::4::4::4::4::4:hemen calis yorgun olduguna bakma:1::1::1::1::1::1::1:

gülüm canım benim o can sıkıntısı aglamalar bendede çok oluyo biz kadınlar çok hassasız:50:
herşeye aglayabiliyoruz:29::29:şimdi nasılsın canım biraz daha iyisin demi canım:16:
bende dün gezmeye gitmiştim başım çok agrıyodu belki düzelirim die gittim ama pişman oldum:31::31:
gittim ev sobalıydı soba fena halde koktu çocuklar kapıyı açıp kamaktan :25::25:
öglen geldim tam kapım çaldı:27::27::27:komşum gelmiş :52::52::52:bende yeni musait oldumm:4::4:

ne güzel anlatti herseyini:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

canım benm normalde akıntım çok olur .çorabsız gezen beli sürekli açık duran birinden başka ne beklenirdiki zaten:1:
:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Zaten hatta bu yüzden bebeğim olmuo die düşünüodm

oda doktorma sordum doktorda engel deil dedi bence engel.

Bende cok usurum canim elim ayagim isinmaz hic , kansizlik var , bende sordum doktorar oda dedi engel degil ama bende dusunduugm icin sIkI giyiniyorum ama yine faydasi yok yine soguk elim ayagim benim .. bakalim su bir kac aydir iyicene dikkat ediyoru ev icinde bile iyi giyiniyorum sicak tutsundiye her yerim ..

Aynen yaa arada geliyor ne geliyor bende bilmiyorum kadinlarin hormonlari iste.. Sukur iyiyim ama keyifsizim yemek hazirliyacam birazdan .. est ne den cook konustugunu dusunuyorsun ne guzel anlattin bende sobali evlerde duramiyroum tr filan vardim mi, ayni benede migren var cok kotu oluyorum daraliyorum, o bas agrisini ben cok cektim ve hala cekiyorum, bunun yuzunden ilaclari atamiyorum cocuk dusundugum icin .

gercekten cok zor bir durum stres yapmamak elde degil bir umitle bekliyoruz ben kendimden biliyorum adetim geldiginde bile icimde bir umit oluyo belki hmileyimdir yerlesme kintisidir diye ama stresde olmamsi icin cok buyuk bir sebep erkekler bizden cok sanslilar genelde akisinaa birakin diyolar allah hepimize yardimci olsun hayirlisini versin ins

Back
X