- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #32.021
Kısırlaştırmışlarsa çok kilo alıyorlar kuzum ya paso yemek yiyip hımmıllaşıyorlar ve hormonları değişiyor kıyamam
napalım yavruma yer kalmıyo anasına da yer ayırıyo yatmadanen son eşim girer artık nereye sıgarsa sıgdıgı kadar
kızçem kediden korkulurmu kız gel pisipsi de hemen gelir
yaw benımkı kısırlastırılmıs önceden:26yuzdenmı buka cok yıyo
yaw bunlar cok masraflidirda doymadiklarina göreeee
kızlar 2saattr sağ kasığmda fena bir ağrı varr karnmda şişlk var sanrm üşüttüm
yasakhayalim bu ay doktora gittim neyim var neyim yok diye kadin doguma bakti bisey yok dedi hersey normal fln dedi bu ay hamilelik olmazsa diger aya kunstlicher eisprung fln dedi tam olarak ne yapicak bu bana adetin 3.gunu gidicem kan alicak :26:
yalnız değilmişim yasağımda korkuyormuş galiba kediden
adamin neden erkenden yattigi anlasildiyazik kendine bunlar yatmadan yer kapmak icinmisssssss
loorim o dedigini ben hic yaptirmadim galiba yumurtalarini büyüütüp bide catlatma ignesi yapacak...reglin 3.günüde hormonlarina bakacak..ne güzel tedavin basliyo hadi hayirlisi canim benim...habitede öyle hamile kaldi ..dr yumurtlarini büyüttü bide igne o ay hamile kaldi
öle ha bebek ha bunlar iştembitek bezleri yok ayda bir kumları var ama bızımkısını eşimin patronu alıyor mamalarını
loorim o dedigini ben hic yaptirmadim galiba yumurtalarini büyüütüp bide catlatma ignesi yapacak...reglin 3.günüde hormonlarina bakacak..ne güzel tedavin basliyo hadi hayirlisi canim benim...habitede öyle hamile kaldi ..dr yumurtlarini büyüttü bide igne o ay hamile kaldi
kızlarrr ben çıkıyorum eşim ütü yapıyor da onunla konuşcakmışım..hem yazıp hem konuşmıyorum dayarın iş var da onun
canımm bende gidince baan da yaar mı kii onu yaa..bende hiçbişey bilmiyorummtedaviye ne zman başlıyolar ki 1 sene dolunca mı acaba
catlatma ignesi dedikleri sey bu demekki bende bisey anlamadim zaten biliyosun buradaki doktorlari uyuzluktan yanlarindan gecilmiyo insallah adet olmamda gerek kalmaz yaaa... habibtemde birsuru ilac kullanmisti ya cok sevindim hamile olduguna insallah rabbim bizlerede nasip eder..
yaw ne mamasi dayayin önüne kuru kalmis ekmeklerriiiigerci seninki belestenmissss
öle ha bebek ha bunlar iştembitek bezleri yok ayda bir kumları var ama bızımkısını eşimin patronu alıyor mamalarını
galiba bu demek loorim..bildigim kadariyla baskada yumurtlatma sekli yok....önce hapla büyütüp sonra bide igne sonrada calisma günlerini belirlenip hayirlisiyla sonucu bekleyecennnhabibteme öyle bi iyi olduki loorim o sirada biliyosun esas oglanla sorunlari vardi onun yüzünden esiylede sorunlari oldu tam o sirada yüzü güldüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?