Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

napalım yavruma yer kalmıyo anasına da yer ayırıyo yatmadan en son eşim girer artık nereye sıgarsa sıgdıgı kadar

adamin neden erkenden yattigi anlasildi yazik kendine bunlar yatmadan yer kapmak icinmisssssss

Son düzenleme:
yaw benımkı kısırlastırılmıs önceden:26yuzdenmı buka cok yıyo

Muhtemelen ondandır hayatım hayvanın fizyolojisi bozuluyo maalesef,hani bizim menopoza girmiş büyüklerimiz gibi düşün onlarda kilo almaya başlarlarya yumurtlayamadıkca

yasakhayalim bu ay doktora gittim neyim var neyim yok diye kadin doguma bakti bisey yok dedi hersey normal fln dedi bu ay hamilelik olmazsa diger aya kunstlicher eisprung fln dedi tam olarak ne yapicak bu bana adetin 3.gunu gidicem kan alicak :26:

loorim o dedigini ben hic yaptirmadim galiba yumurtalarini büyüütüp bide catlatma ignesi yapacak...reglin 3.günüde hormonlarina bakacak..ne güzel tedavin basliyo hadi hayirlisi canim benim...habitede öyle hamile kaldi ..dr yumurtlarini büyüttü bide igne o ay hamile kaldi

kızlarrr ben çıkıyorum eşim ütü yapıyor da onunla konuşcakmışım..hem yazıp hem konuşmıyorum dayarın iş var da onun

adamin neden erkenden yattigi anlasildi yazik kendine bunlar yatmadan yer kapmak icinmisssssss

yaw hergece ben yatıyom dıyo kaçakcanbonum ben yataga gırene kadar kalkar su içer lavobaya gıder kapıyı kıtler aradan 10 dakka geçer anca gelır.eee napalım yatak basında hazırolda mı beklıyelım kızımla mecbur yatcaz

catlatma ignesi dedikleri sey bu demekki bende bisey anlamadim zaten biliyosun buradaki doktorlari uyuzluktan yanlarindan gecilmiyo insallah adet olmamda gerek kalmaz yaaa... habibtemde birsuru ilac kullanmisti ya cok sevindim hamile olduguna insallah rabbim bizlerede nasip eder..

öle ha bebek ha bunlar iştembitek bezleri yok ayda bir kumları var ama bızımkısını eşimin patronu alıyor mamalarını

yaw ne mamasi dayayin önüne kuru kalmis ekmeklerriiiigerci seninki belestenmissss

Son düzenleme:

canımm bende gidince baan da yaar mı kii onu yaa..bende hiçbişey bilmiyorummtedaviye ne zman başlıyolar ki 1 sene dolunca mı acaba

canımm bende gidince baan da yaar mı kii onu yaa..bende hiçbişey bilmiyorummtedaviye ne zman başlıyolar ki 1 sene dolunca mı acaba

valla ne zaman baslaniyo bilmiyorum ama bu sefer gittigimde artik bebek istiyoruz fln dedik oda bakti hic bi sorun gozukmuyo dedi onceden kan fln almisti hersey normal dedi eger bu ay hamile olmazsan diger ay yasakhayalimin dedigi seyi yapicaklar hayirlisi insallah

galiba bu demek loorim..bildigim kadariyla baskada yumurtlatma sekli yok....önce hapla büyütüp sonra bide igne sonrada calisma günlerini belirlenip hayirlisiyla sonucu bekleyecennnhabibteme öyle bi iyi olduki loorim o sirada biliyosun esas oglanla sorunlari vardi onun yüzünden esiylede sorunlari oldu tam o sirada yüzü güldüüüü

öle ha bebek ha bunlar iştembitek bezleri yok ayda bir kumları var ama bızımkısını eşimin patronu alıyor mamalarını

Ayda 1 kummu ooooof oof bizimkine 15 gün zor dayanıyor kumu,20 günde bir 2 kilo mama.

Eşim nasıl kızıyo işerken yakalarsa oğlanı şıç olum şıç babanın paralarına :))))

erdi sonunda muradina rabbim yuzune bakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…