Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Sagol hayatim bende iyiyim Allaha sukurler olsun

yasakhayalimmm diger tarafta yalniz kalmicaz desene bir suru ahretlik edindik baksana

Habibtem nerede onun nasil gidiyo hamileligi :26:

valal öyle loorim diger taraftada yan yana olacagizzzz

habibtemin hamileligi sükür iyi gidiyooo

ay geldim ama geçmiş çokk uzunnn.okumaya vaktim yok malesefff..ben şimdi çıkayım yarın bi ara gelmeye çalışıcam..
herkes iyidir inşallahhh..ben iyiyim annemdeydik akşam..şimdi biraz örgü örüp yatıcmmm.iyi geceler şimdidennnnnnnnn

nasida arastirmis gelmis maslalahhhh

yaw hayalotum eger bu varsa yine sonuc olumsuz ya..niye diyecek olursan tedavisinde heparin ve aspirin diyo onlari zaten ben son 3 hamileligimde kullandimm ama :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Son düzenleme:
valal öyle loorim diger taraftada yan yana olacagizzzz

habibtemin hamileligi sükür iyi gidiyooo

Habibtem icin cok sevindim Allah guzel gunlerde buyutmeyide nasip eder...

scorpionsummm iyi geceler hayatim yarin gorusuruzzz

Aranıza bide ben geldim 8scorpionsum geçmiş uzadıda uzadıı:))

Anooommm kafam allak bullak oldu kapattım açtım düzlir belki diye ama yok düzelmedi takipler karıştı...

kaç yaşında yada aylık hayalotum cinsi ne??

canbonum yaklaşık 3 bucuk yıldır bende kızım
tekir ama eşimin patronundan aldıgımız ıcın yasını bılmıyoruz.okadar veterınere goturduk ama yasına baktırmak aklımıza gelmedı hıc.tahmıneme gore 6-10 yaş arasıdır .6 kilo kendileritembel şımarık kurnaz kıskanç biraz ama butun özellıklerını ben eşimle yada pc basında olunca gosterıyorsenınkı canbon

yaw canbonum ben tedavıme devam etmiş olsaydım sorardım burda doktoruma :26:ben yıne ara ara bakarım belkım sende hıc olmayada bılır.yaw ben bu alamanyayı anlayamadım hiç yokmu orda turkıyedekı gıbı ozel hastaneler falan sadece 2 3 tane doktormu var:44::44:
benım bu ay kıst duruyosa ben kendı hastalıgımın tedavısıne donucem canbonum egerkı bana baska bı sorun cıkartırsa mecbur korunma verıcek .egerkı yıne baslarsam kemık tedavıme sorarım bı kuzum arastırırım sen doktor bulana kadar

Benim oğlan 14 aylık henüz,resimdeki kendisi olur.Benim oğlan şu aralar fazla hiperaktif,oyuncu,şımarık ve aşırı kıskanç.Eşimi benden önce karşılar biz öpüşürken bacaklarımızdan tırmanmaya çalışır,yatarken mutlaka benim tarafımda komidinde minderinde uyuyacak.Maalum sebepten odaya almadığımız zaman o gece çoçosunu dönüp yatar:)))Aşırı trip yapar:))

özel hastane yok rromatizmaya üniv hastanesi daha detayli bakiyo randevu bile vermiyolar hepsi doluymus....burda genellikle ic hastaliklari bakiyo arastirdigima göre ic hastaligi bölümü dr cok ama ayrica romatizma ihtisasini yapan 7 tane kadar dr var randevulari cok gec tarihe veriyolar ta 29.05 verdiler nasi beklim o tarihi..dahada hergün arstiriyorum inslalah yakina randevu vereni bulurumm

Son düzenleme:
kızçelerin marıfetleri
ben araştıma peşindeyimde:2::2:

heeeben birde bugun temizlik yapacam diye hiç giremdim ayyy bende şimdi gelirken gördüm karşı komşunun kedisini dışardaydı ay olmaz bole bişi yaa 20 kılo var sankii abartmıyorum haa..tekirmiş eşim ole diyo ..canım senın ki de tekirse o kadar buyur muu yaa kızz yer o senı yerrr

oyuncak kedı gıbı kız bu maşallah
benimki eşim gelince yatagın altına kaçar.onun yanına oturduğumda hızlı hızlı gelıp kuacagımda uyumaya calısır eşimede pis pis bakargeceler yanımda yatmassa olmaz kafasını mutlaka gogsume koyar eşimi duvar dıbıne kadar sıkıstırır daracık yerde yatıyo adam arkasını bıle donemıy bazen garıbım

sen napıyon şekerimmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…