Bu ay da hamile kalamadım diyen arkadaslar lütfen dertleşelim?

21 ile 35 gün arası normal kabul ediliyor canım
Biliyorum 21-35 gün arası normal kabul edildiğini ancak bu döngünün belli bir düzeni olması gerekli canım. Kimi döngü 28 günde,kimi döngü 30 günde,kimi döngü 35 günde bir oluyorsa bu düzensizliktir ve bu da yumurtlamanin adetin kaçıncı gün olacağını belirlemeyi zorlaştırır. Örneğin;düzenli olarak 28 günde bir adet olan bir kadının yumurtlamasi adetin 14.gününe denk gelir,düzenli olarak 30 günde bir adet olan kadının yumurtlaması 16.güne denk gelir yani belirlemek kolaydır. Ama hangi gün adet kanamasinin olacağı belli değilse yumurtlamayi belirlemek zordur.Umarım anlatabilmisimdir canım..

Aynı durum bende de var doktor bana adetlerin düzensiz dedi..Ayın kaçıncı günü olacağım belli olmuyo 21 ile 35 gün arasında oluyorum ama hangi gün olacağı hiç belli olmuyo ve dr.adet düzensizliği teşhisi koydu..

Adet duzensuzligi ilac tedavisiyle duzeliyo mu

Adet duzensuzligi ilac tedavisiyle duzeliyo mu
Evet düzeliyo..Ayrıca böyle durumlarda yumurtlama günü adetin kaçıncı gününe denk geldiği belli olmadığı için yumurta takibi yaptırılıyo bu şekilde en azından ne zaman yumurtlamanin olacağı belirleniyor...

amin inşallah
senin döngün normal canım

aslında normalde 21 ila 35 gün arasına doktorlar düzensiz demezler, şaşırdım doğrusu. hırmon tahlili falan yaptı mı peki

aslında normalde 21 ila 35 gün arasına doktorlar düzensiz demezler, şaşırdım doğrusu. hırmon tahlili falan yaptı mı peki
Yapıldı hormon testi.Fsh,lh,prolaktin,tsh hepsi normal sınırlarda çıktı.Ancak 21-35 günlük süreçte hangi gün adet olacağım belli olmadigi için yumurtlamam da düzensizleşip adetin kaçıncı gününe denk geldiğini belirlemek zor olduğu için adet düzensizliği var dedi sanırım.

mesela benim de geçen ay 14. gün, bu ay da 10. gün yumurtam çatladı
doktorum normal dedi
bakalım adetim değişecek mi bu ay ben de merakla bekliyorum

mesela benim de geçen ay 14. gün, bu ay da 10. gün yumurtam çatladı
doktorum normal dedi
bakalım adetim değişecek mi bu ay ben de merakla bekliyorum
Benim bir arkadaşımın hiç sekmez 29 günde bir olur ve bu yüzden de yumurtlamasinin kaçıncı günde olduğunu biliyo ama ben her ay kaçıncı gün diye kafam karışıyo artık.

Benim bir arkadaşımın hiç sekmez 29 günde bir olur ve bu yüzden de yumurtlamasinin kaçıncı günde olduğunu biliyo ama ben her ay kaçıncı gün diye kafam karışıyo artık.
haklısın tabi
benim de net 28 günde bir olur hiç sekmez
14. gün de yumurtam çatlar
bu Ay 10. gün çatladı ilk kez

ben de 3 yıllık evliyim tam 1 yıldır bebek düşünüyoruz. her ay bir umutla beklerken bu ay da kırmızıları gördüm. bu arada iki kez gebe kaldım ama düşükle sonlandı. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. adet düzensizliği yaşıyordum 3 dört aydır bu ay 29. günde geldi. inşallah girmiştir düzene. daha dün gece rüyamda 3-4 yaşlarında erkek çocuğum olduğunu gördüm

düşükle sonlanıyosa rahimine baktır sekıl bozuklu vs var mı?

düşükle sonlanıyosa rahimine baktır sekıl bozuklu vs var mı?
baktırdım canım çok şükür bir şey yok yani her şey normal en son vajiinal ultrasona girdim doktor kist var demişti bir ay doğum kontrol hapı kullandım çok şükür eridi. doktor artık gebelik düşünebilirsin dedi ama sanırım stresten oluyor biraz da ah bi rahat olabilsek

Ne kadar sûredir evlisiniz ? Mutlaka esiniz de gitsin doktora ihmal etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…