Bu ay da hamile kalamadım diyen arkadaslar lütfen dertleşelim?

sevecen_29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2015
1.044
498
53
Bu ayda adetim biter bitmez her gün ilişkiye girdik yıne kalamadım hamıle :KK43: tabı nasıp. Tek seferde hamıle kalanlar valla bravo. ayaklarımı hep havaya diktim. duşa hemen girmedim.lavoboya gıtmedım hemen:KK61:

ne yapmam lazım anlamadım. stres degıl sonucta dıkkat ettım. adetim 28-29-30-34 günlerde oluyor yanı 28-29-30-31-32 vs. en gec 34 günde bir. adetimin 23.günü kan testı yaptırdım sonuc negatıf. adetıme 1-2 gün var. bugun 26.günüm. adet olcam sinyal vermeye basladı yanı:KK61:eşim de gıdecek bı doktora ...

Bu ayda adetim biter bitmez her gün ilişkiye girdik yıne kalamadım hamıle :KK43: tabı nasıp. Tek seferde hamıle kalanlar valla bravo. ayaklarımı hep havaya diktim. duşa hemen girmedim.lavoboya gıtmedım hemen:KK61:

ne yapmam lazım anlamadım. stres degıl sonucta dıkkat ettım. adetim 28-29-30-34 günlerde oluyor yanı 28-29-30-31-32 vs. en gec 34 günde bir. adetimin 23.günü kan testı yaptırdım sonuc negatıf. adetıme 1-2 gün var. bugun 26.günüm. adet olcam sinyal vermeye basladı yanı:KK61:eşim de gıdecek bı doktora ...
Adetlerin düzensizse yumurtlaman da düzensizdir bu da o ayki gebelik şansını düşürüyor.Yumurtlama dönemlerine denk getirmek çok önemli çünkü.. Aynı sorun bende de var. Adetlerim düzensiz ve yumurtlama zamanım kaçıncı güne denk geliyo kestiremiyorum.Evde yapılan ovulasyon testi yaparak yumurtlama zamanını bulup ona göre denemelerde bulunmak fayda sağlayabilir.

Adetlerim duzensiz mi aiCe yukarda yazdim biray 28 gunde bir diger ay 30 gunde ama kacirmayalim diye adetim bittigi gibi basladik yani yumurtlama gunumu kacirmadim bence.

Bende iki yillik evliyim 8 aydir bebek istiyoruz.bu ayda hamile kalamadim stresten kafaya takmaktan adetlerim duzensizlesti.Allah en kisa zamanda hepimize hayirli ewlat nasil eder ins arkadaslar

Ya bu hamile kalmak ne kadar zormuş..Eskiden annelerimiz nasıl patır patır hamile kalıyormuş.Adetin yok 14.,15.günü,yok yumurtlama günü,yok ovulasyon testi filan gibi hiçbirşeyle ugrasmazken hamilelik oluyormuş. Şimdi ise neler yapıyo insanlar olmuyo çok tuhaf ya..
İnşallah isteyen herkes en kısa zamanda güzel haberleri alır..

Ya bu hamile kalmak ne kadar zormuş..Eskiden annelerimiz nasıl patır patır hamile kalıyormuş.Adetin yok 14.,15.günü,yok yumurtlama günü,yok ovulasyon testi filan gibi hiçbirşeyle ugrasmazken hamilelik oluyormuş. Şimdi ise neler yapıyo insanlar olmuyo çok tuhaf ya..
İnşallah isteyen herkes en kısa zamanda güzel haberleri alır..
aynen yaaa eskıler yumurtlama günümü bılıyodu .

dr a gittiniz mi hiç
Gittik canim bende simdilik bende bi sorun yok ama 2 aydir adetlerim duzensizlesti normLde 35 gunde bir olurdum son iki aydir 46 gunde bir oluyorum.hormonlardan mi kaynaklaniyo yada ben mi kafaya cok taktigimdan bole oluyo anlamadim

Gittik canim bende simdilik bende bi sorun yok ama 2 aydir adetlerim duzensizlesti normLde 35 gunde bir olurdum son iki aydir 46 gunde bir oluyorum.hormonlardan mi kaynaklaniyo yada ben mi kafaya cok taktigimdan bole oluyo anlamadim
kafaya takıyoruz işte. nasıl takmayacagız kı demi? mesela ben suphelı ılıskıden sonra düşünüyorum ıllakı oldumu dıye. sen ayaklarını havaya dıkıyon mu?

kafaya takıyoruz işte. nasıl takmayacagız kı demi? mesela ben suphelı ılıskıden sonra düşünüyorum ıllakı oldumu dıye. sen ayaklarını havaya dıkıyon mu?
Ayaklarimi havaya kaldimaz olurmuyum hic resmen bas asagi duruyorum doktora gitmeyede korkuyorum kotu bisey diyecek diye ne zormus cocuk yapmak.

bu kadar stres yapma
bak stres yüzünden adet düzenin değişmiş
hormonlarına baktırdın mı

Bende esime keci boynuzu kuru iciriyorum biraz hareket problemi vardi ins ise yarar benim esimde gidecek doktora Allah hepimze yardim etsinn en kisa zamanda kucagimizi doldursun.psikolijim bozuldu resmen birinib hamile oldugunu duyunca aglamamak ucin kendimi zor tutuyorum

bu kadar stres yapma
bak stres yüzünden adet düzenin değişmiş
hormonlarına baktırdın mı
Baktirmadim canim daha doktora gidicemde cok korkuyorum kotu bi sey cikacak diye.adetliyken mi gidiliyo hormonlar icin bilgin var mi bu konuda

konu sahibi senin adetlerin düzensiz değil
28 ila 30 gün aralığında olman normal yani
adetlerin düzenli olduğu için de yumurtan oluşuyor ve çatlıyor
eşin de görünsün doktora

Adetlerin her döngüde değişkenlik göstermesi; bir dönem 28 günde,bir dönem 30 günde, bir dönem 34,35 günde bir olması yani kaç günde bir olduğu tam olarak belli değilse bu adet döngüsünün düzensiz olduğunu gösteren bir durumdur. Konu sahibinde de böyle bir durum söz konusu anladığım kadarıyla..

Adetlerin her döngüde değişkenlik göstermesi yani bir dönem 28 günde,bir dönem 30 günde, bir dönem 34,35 günde bir olması yani kaç günde bir olduğu tam olarak belli değilse bu adet döngüsünün düzensiz olduğunu gösteren bir durumdur. Konu sahibinde de böyle bir durum söz konusu anladığım kadarıyla..
21 ile 35 gün arası normal kabul ediliyor canım

Back