• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bu ay da beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gzlkelf

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2025
69
4
1
27
Merhaba kızlar ben geçen ay ilk defa gebelik için çalışmalara başladım ovülasyon testi ile takip yapıp tam pik yaptığı günü değerlendirdim çok ümitliydim ama bugün regl oldum kafamda deli sorular eskiden hep bıraktığım gibi olacak zannediyordum . Tam yumurtlama gününde olmamış olması bir sorun olduğu anlamına mı geliyor sizce ? Ve bu süreçte neler yaptığınızı paylaşır mısınız yediğiniz içtiğiniz herhangi bir takviye . Ovülasyon testini nasıl değerlendirdiğiniz gibi bilgi alışverişi yapıp beraber bekleyelim tekrar 🥰🥺🙏🏻

Merhaba nasil korunuyordun canim hic canini sıkma ilk ay denemenizde olmamasi gayet normal ama icinde soru işaretleri varsa gebelik düşündüğünu söyleyip gerekli tahlileri yaptirabilirsin herhangi bisey varsa cikar hakkinda hayırlısı olsun 🥰

Merhaba nasil korunuyordun canim hic canini sıkma ilk ay denemenizde olmamasi gayet normal ama icinde soru işaretleri varsa gebelik düşündüğünu söyleyip gerekli tahlileri yaptirabilirsin herhangi bisey varsa cikar hakkinda hayırlısı olsun 🥰
İlaç vs hiç kullanmadım sadece eşim korunuyordu . Yumurtlama dönemini değerlendirdim ve kalmadım ondan dolayı korkuyorum 🥺 teşekkür ederim cevabın için 🌸

İlaç vs hiç kullanmadım sadece eşim korunuyordu . Yumurtlama dönemini değerlendirdim ve kalmadım ondan dolayı korkuyorum 🥺 teşekkür ederim cevabın için 🌸
Bende o şekilde korundum 6 yıl okadar rahattım ki anlatamam sonra olur diyordum 3 yıl bekledim evde 3 yıldır da doktorları dolaştım herşeyi denedim 6 yıl oldu korunmayi bırakalı tüp bebek bile denedim maalesef artık denemeyi bıraktım elimden geleni yaptım gerisi Allaha kalmış hayırlısı budur diyorum artık sen benim gibi rahat rahat bekleme derim doktora git varsa sorun erkenden önlemini al

Bende o şekilde korundum 6 yıl okadar rahattım ki anlatamam sonra olur diyordum 3 yıl bekledim evde 3 yıldır da doktorları dolaştım herşeyi denedim 6 yıl oldu korunmayi bırakalı tüp bebek bile denedim maalesef artık denemeyi bıraktım elimden geleni yaptım gerisi Allaha kalmış hayırlısı budur diyorum artık sen benim gibi rahat rahat bekleme derim doktora git varsa sorun erkenden önlemini al
Allah inşallah nasip etsin hepimize bir sorun var mı peki

Back