Bu ay bana yardımcı olmanızı istiyorum lütfennnnnnn 🙏🙏

Dijlej

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2019
174
134
33
26
Arkadaşlar HERKESE hayırlı akşamlar hamile kalmak istiyorum kulüpte yeniyim fazla bilgim yok bu ay sizin yöntemlerinizle bilgilerinizle hareket etmek istiyorum lütfen bana yardımcı olurmusunuzz

Arkadaşlar HERKESE hayırlı akşamlar hamile kalmak istiyorum kulüpte yeniyim fazla bilgim yok bu ay sizin yöntemlerinizle bilgilerinizle hareket etmek istiyorum lütfen bana yardımcı olurmusunuzz
Çok isterdim ama kendime hayrım yok inşallah sen hamile kalırsın

Öncelikle eşin ve kendin iyi bir doktor kontrolünden geçmen lazım

İste doktor kontrolüne göre hareket etmeniz lazım
Ewt ama umudum hiç dr yok sanliurfada ilgili bir dr bulmak zor..bir hafta önce beta-hcg 25 ti.bugun 9.02 idi dr geldiğim gibi kanamam başladı bugün 11 günüdür adetim gecikti kanamam 11.ci günde oldu

Ewt ama umudum hiç dr yok sanliurfada ilgili bir dr bulmak zor..bir hafta önce beta-hcg 25 ti.bugun 9.02 idi dr geldiğim gibi kanamam başladı bugün 11 günüdür adetim gecikti kanamam 11.ci günde oldu
Bu 11 günde iki tane gebelik testi yaptım ikiside sillik çıkıyordu

Bende yeni hamile olanlardanım cok bılgım yok lakın pko lu kistli olmama ragmen hıc sorun etmedim oluruna bıraktım hamıle kaldım. Bence ilk kural çocuk için birlikte olmamak. Sevısmek zevk meselesi cunku. Ama tabikıde bir kadın erkek olarak evlendıgın zaman duzenli bır kontrollerinin olması gerek. Ve tedavi uygulamak. Ha ben hıcbırsey uygulamadım cunku sunu iç ye diyen olmadı bana. Hıcbır Dr cocugun da olmayacak demedi. Sureklı devam korunmasız ilişki dedı. Bende Oyle yaptım.
Şükür ler olsun inşaallah Allah her isteyene nasıp etsın hamileyim.
Birde kimyasal gebelık yada düşük vs yasıyorsanız bır ıkı ay vucudunuzu dinlendirin arkadaslar. Ve bunlar neden oluşuyor arastırın. Bır tanıdıgımınkı kan pıhtılaşması yuzunden ıkı kez yasadı. Degılse olmaz dıye birsey yok.
Sadece Allah ne zaman nasıp ederse o zaman inşaallah ki o zaman da tez zamandır hepinizin gonlune gore versin Rabbım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…