Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok isterdim ama kendime hayrım yok inşallah sen hamile kalırsınArkadaşlar HERKESE hayırlıakşamlar hamile kalmak istiyorum
kulüpte yeniyim fazla bilgim yok bu ay sizin yöntemlerinizle bilgilerinizle hareket etmek istiyorum lütfen bana yardımcı olurmusunuzz
![]()
Öyle soylemeyinÇok isterdim ama kendime hayrım yok inşallah sen hamile kalırsın
Çok tatlısınız ya çok güldüm Allahta sizi güldürsünÇok isterdim ama kendime hayrım yok inşallah sen hamile kalırsın
Çok tatlısınız ya çok güldüm Allahta sizi güldürsün![]()
Bugün kanamam başladı kimyasal gebelik miş yumurtlamam ne zaman neler yapmam gerekiyorÖncelikle eşin ve kendin iyi bir doktor kontrolünden geçmen lazım
İste doktor kontrolüne göre hareket etmeniz lazımBugün kanamam başladı kimyasal gebelik miş yumurtlamam ne zaman neler yapmam gerekiyor
Ewt ama umudum hiç dr yok sanliurfada ilgili bir dr bulmak zor..bir hafta önce beta-hcg 25 ti.bugun 9.02 idi dr geldiğim gibi kanamam başladı bugün 11 günüdür adetim gecikti kanamam 11.ci günde olduİste doktor kontrolüne göre hareket etmeniz lazım
Bu 11 günde iki tane gebelik testi yaptım ikiside sillik çıkıyorduEwt ama umudum hiç dr yok sanliurfada ilgili bir dr bulmak zor..bir hafta önce beta-hcg 25 ti.bugun 9.02 idi dr geldiğim gibi kanamam başladı bugün 11 günüdür adetim gecikti kanamam 11.ci günde oldu
İnşallah cnm inşallahÖyle soylemeyininşallah burda birbirimize yardımcı olacaz allahın izniyle
![]()
Çok tatlısınız ya çok güldüm Allahta sizi güldürsün![]()