Merhaba kızlar ben yeni üye oldum nasıl kullanılır bilmiyorum yanlış yerde konuyu açmış olabilirim kusura bakmayin ben 4 yılık evliyim çocuğum olsun istiyorum baya tedavi gördüm aşılama yapılacak çarşamba günü polikistik overim var bbilgisi olan var mı yada tutması için bir önerisi olan şimdiden teşekkürlerEki Görüntüle 1911258 Eki Görüntüle 1911258
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu ay aşılama yapanlar buyrun..
- Konu Sahibi Kbr3457
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- acil yardim lutfen !!!
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Ekim 2016
- 2.932
- 2.723
- 133
Canım aşılama yapıldıktan sonra beklerken kınuşma gülme.Yapıldıktan sonra en az 3 gün duş alma.Bol bol dinlenKızlar niye cevap yazmıyosunuz çarşamba aşılama m yapılacak ilk olacak tutsun diye ne yapmalıyım neye dikkat etmeliyim yardım ACİL
- 12 Kasım 2016
- 52
- 18
- 3
- 38
Iyi aksamalar bende aynı şekilde polikistik över vardi ve tedavi oldum...Teşekkürler canım ya inş tutar yarin yapılacak kısmetse :)
aşılama sonrası dinlenmek önemli bende 2.aşılamami 6kasimda yaptirdim ve sürekli yattım diyebilirim deterjanlardan uzak durmak gerekir çünkü östrojen hormonunu düşürüyor kısacası bi süre temizlik yok..bolbol dinlen ceviz kuruyemis tüket özellikle kuru incir tüketebilirsin inşllah hayırlı bir şekilde bebeğine kavuşursun Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.pazrtesi bende kan tahlili vericem insallah busefer hamileyimdir Allahin izniyle hayırlısıyla..sizin içinde hayırlısı olsun insallah..fazla kafaniza takmayın stresten uzak olun..
- 12 Kasım 2016
- 52
- 18
- 3
- 38
Amin canım insallah yazarım umudumuzu kaybetmemeliyiz moral önemli ..İnşallah seninkide benimkide tutarr pazartesi sonucun çıkarsa yaz pozitif olsun alah en kısa zamanda kavustursun bebislerimize....
Evet morel çok önemli seninki 2asilaman mi ya sorun yoksa bisey sorucam seninki okudugum kadarıyla benim gibi polikistik over var acaba esindede sorun var mıydı birde ilki niye tutmamış doktor bisey söyledi mi sorun ne olabilir .... bende çok soru sordum kusura bakma canım ya inşallah tutmuştur alah gönlümüze göre versin.. hepimizin
- 12 Kasım 2016
- 52
- 18
- 3
- 38
Sorabilirsin canım cvplarla sorularla zaten ogrenyrz.esimde hicbir sorun yok.ilk olarak kist tedavisi oldum geçti.daha sonra 2kez sadece catlatma iğnesiyle tedavi oldum fakat olmadi bendeki problem yumurtalarım gelismiyo.dr östrojen hormonumun az olduğunu söyledi busebeple yumurtalar büyümüyor yani gebelik oluşması için istenen boyuta ulaşamıyor.ilk aşılama catlatma iğnesi ve ilaçları derken yapıldı fakat tutmadı açıkçası sormadım nedenini ama yumurtalar gelismiyo problem bu diye düşündüm o an stresten unutuluyo sorusormak.2.asilamaya kadar 5ay gitmedik dr.2.asilamayida yeni oldum zaten kismetimizde varsa tutmuştur insallah hayırlısıyla.Rabbim yardımcımız olsun.birde esimde sorun olmadigi halde kuruyemiş takviyesi önermişti..Evet morel çok önemli seninki 2asilaman mi ya sorun yoksa bisey sorucam seninki okudugum kadarıyla benim gibi polikistik over var acaba esindede sorun var mıydı birde ilki niye tutmamış doktor bisey söyledi mi sorun ne olabilir .... bende çok soru sordum kusura bakma canım ya inşallah tutmuştur alah gönlümüze göre versin.. hepimizin
- 12 Kasım 2016
- 52
- 18
- 3
- 38
Ya ben 4yildir evliyim ist 3 yildirda tedavi görüyorum rahim filmi çektim temiz çıkti bende polikistik over vardı işte yumurtam bazen büyüyor bazen büyüyormuyor du 5 ,6defa çatlatma innesi vurdum prugen,p cirone klomen çok kullandım Protestan , anlayacağın çok ilaç kullandım olmadı enson eşimin testi istendi sayısı iyi ama hızı dusuk yumurtalarim a yetişmiyor diye aşılama önerdi 2,defa denedik olmadı yumurtalarim büyümesi iptal edildi tedavi hatta bana zayıflama mi önerdi ustelik klom 54 olmasına rağmen olmasa lakaraskopi yapmamı istedi Dr um ben tedavi ye bi 6,ay ara verdim şimdi aşılama yapıldı daha yeni dün oldum ilk defa Dr iyi geçti aşılama bakalım sonuç ne olacak günüm geçtiğinde gidecem Dr işte aşılama dan sonra cirone jel ile şeker hapi kullan niyorum inşallah tutar Allah in izniyle... Ama ben bu 4yildan çocuk tedavisinden yoruldum ya yaşım 21 . Daha ....
- 12 Kasım 2016
- 52
- 18
- 3
- 38
Canım geçmiş olsun aynı ilaçları kullanmışız ve suan bende glifor folbiol ve cinine jel kullanyrrm dr 12yada 14.gun kan tahlili yap demişti sen niye gecikene kadar bekliyosun gerçi tahminimce 1hafta kaliyo adet gununeYa ben 4yildir evliyim ist 3 yildirda tedavi görüyorum rahim filmi çektim temiz çıkti bende polikistik over vardı işte yumurtam bazen büyüyor bazen büyüyormuyor du 5 ,6defa çatlatma innesi vurdum prugen,p cirone klomen çok kullandım Protestan , anlayacağın çok ilaç kullandım olmadı enson eşimin testi istendi sayısı iyi ama hızı dusuk yumurtalarim a yetişmiyor diye aşılama önerdi 2,defa denedik olmadı yumurtalarim büyümesi iptal edildi tedavi hatta bana zayıflama mi önerdi ustelik klom 54 olmasına rağmen olmasa lakaraskopi yapmamı istedi Dr um ben tedavi ye bi 6,ay ara verdim şimdi aşılama yapıldı daha yeni dün oldum ilk defa Dr iyi geçti aşılama bakalım sonuç ne olacak günüm geçtiğinde gidecem Dr işte aşılama dan sonra cirone jel ile şeker hapi kullan niyorum inşallah tutar Allah in izniyle... Ama ben bu 4yildan çocuk tedavisinden yoruldum ya yaşım 21 . Daha ....
- 12 Kasım 2016
- 52
- 18
- 3
- 38
Crinone jel yanlış yazilmisCanım geçmiş olsun aynı ilaçları kullanmışız ve suan bende glifor folbiol ve cinine jel kullanyrrm dr 12yada 14.gun kan tahlili yap demişti sen niye gecikene kadar bekliyosun gerçi tahminimce 1hafta kaliyo adet gunune
- 12 Kasım 2016
- 52
- 18
- 3
- 38
Bende 2.5 yıllık evliyim.1.5yildr tedavi uğraşıyoruz.yasim30 sana nasıl kilo ver demiş bende aynı şekilde şüphelenmiştim doktoruma sordum aşırı kilon yok dedi 70kg olduğum halde eger gerek görsem diyet onerirdim dediCrinone jel yanlış yazilmis
- 12 Kasım 2016
- 52
- 18
- 3
- 38
Aynen bende ilaçlardan aşırı kilo aldim hatta kistten dolayı almaya başlamıştım bekarken daha normal kilom 58di yoksa kistten sonra 22kilo aldimSen kaç yılık evlisin canım bende de bi ara kist vardı ama hastalanınca kist gidiyor bence bende adet lerimde önce düzenliydi sonra bozuldu ilaçlardan ilaçlar beni sisirdi kilom 59cikti yemem olmamasina rağmen ama ara verdiğimde kendiliğinden zayıfladı m ...
- 12 Kasım 2016
- 52
- 18
- 3
- 38
Anladım özele mi gidiyosun devletemiBilmiyorum ya yumurtalar in ustun deki yağların erimesi için mis birde bazı egzersiz yapmama mi istedi anlayacağın Dr ne derse onu yapıyoruz yapalım bilmem günün geçince dedi zaten sat. Ayın 5de ..