bu ay 3. asilamami yaptiricam dua edin kizlar bu sefer olsun!!

mehaycım her ne kadar dr. yatmanın gerekli olduğunu söylemesede bu tedavileri görmüş birsinden böyle duydum ben ve ilk seferinde yattım ve tutmuştu ama ikincisinde o kadar dikkat etmedim ve tutmadı en azından mazeret izni yada senelik izninden biraz alamaz mısın. işin ne kadar ağır olursa olsun tüp bebek yapılınca yatmak zorundasın

z@z@ cim belkide haklisin iki asilamamdada kalkip bende is gordum yatmadim zaten hastanedede yatirmadilar ama bu sefer kararliyim yaticam canima.s.

mehaycım inşallah bu sefer tutar ALLAH'ım verir inşallah bebişini.

cok saolun canim arkadaslarim bu guzel dileklerinizi bende sizler icin istiyorum aramizdan biri hamile kalinca coookkk seviniyorum:))

sevgili mehay,
umarım tedavinden olumlu sonuç alırsın..dualarım seninle.

cebid sen ne alemdesin canım neler yapıyorsun? özletiyorsun kendini

cnm merhaba,
ben 10 gün izin kullandım yine :)) bi de işlerim yoğun bu aralar, yazın olduğu kadar çok giremiyorum foruma, ama aklım da burda inan. ben de başka bişey yok sen nasılsın, tedaviye başlayacak mısın ?

Bende 24 Ekimde Olacak Olan Adetimle Birlikte 2. Aşilamaya Başlayacam Canim

ufff yaa neden adet olamadim strestenmi acaba her zaman hep duzenli olurdu.ignelere basliycam bekliyorum insallah bugun olur!!

mehay canım bitki çayları iç ve suyunu düzenli iç yürüyüş yap kandolaşımını rahatlat

bu stresin neden olduğu kasılmaları gevşetir

canım sakın stres yapma.Bende tam altı kez aşılama oldum ama tutmadı.Doktoruma kalsa 3 kez daha yapacaktı ama ben tüp bebek denemek istedim.Ve allaha şükür ilk denememde de tuttu.Boşuna aşılama da zaman kaybetmiş hem maddi hem manevi yıpranmışım.Allah inşallah sana da verir canım.Dualarımız seninle.Allahtan ümidini kesme

arkadaşım hayırlı olsun inş tutar dualarımız seninle daha önceki aşılamalarını ne kadara yaptırdın bilgi verirmisin canm

esercim yurt disinda yasiyorum turkiyede fiyatlar nasil bilgim yok!!

canim sizin sorun neydi olmamasinin?

mehay canım bitki çayları iç ve suyunu düzenli iç yürüyüş yap kandolaşımını rahatlat

bu stresin neden olduğu kasılmaları gevşetir

canim haklisin ben zaten normalde cok su icerim yaz kis bu aralar yesil cayada basladim insallah faydasi olur!!

canim sizin sorun neydi olmamasinin?

Aslında biz de bir sorun bulamadı doktorlar.Sorun yok psikolojik olabilir dediler.Tüp bebeğe kadar öyle biliyorduk.Ama istanbul da yapılan tetkiklerde eşimin sperm sayısının düşük olduğu ortaya çıktı.Sanırım sorun buydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…