bu ay 3. asilamami yaptiricam dua edin kizlar bu sefer olsun!!

TDEMEZUN

CANIM OGLUM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
15.988
46
kizlar bildiginiz gibi mayis ve haziran ayinda iki asilama pes pese yaptirmis ve negatif sonuc alinca manevi yonden cok yiprandigim icin ara vermistim...simdi kendimi yeniden hazir hissettigimi anladim ve bu ay 3. asilamami yaptirmaya karar verdim.Dualarinizi esirgemeyin kizlar insallah bu sefer olurhepimize nasip etsin allahim

inşallah bu defa olur ve bebeğini kucağına alırsın ama bana göre aşılama yerine eğer imkanın varsa tüp bebk yaptır. tüp bebek tutma oranı daha yüksek hem aynı tedavi süreci ben kısmet olursa bayramdan sonra tüp bebk yaptırmayı düşünüyorum

Hayırlı olsun mehay daha önceki aşılama süreçlerini takip etmiştim.herşey yolunda gider inşallah..

Allah yar ve yardımcın olsun.innnnnşallah bebişini seneye bebek fotoğrafları yarışmasında görürüzde oy veririz

Allah yardımcın olsun canım.umarım bu ay herşey yolunda gider.

Allah yar ve yardımcın olsun.innnnnşallah bebişini seneye bebek fotoğrafları yarışmasında görürüzde oy veririz

inşallah bu sefer ki aşılamanda güzel haberlerini alacağız canım... allahım yüzünü güldürsün.

canım arkadaşım inşallah bu sefer ki aşılaman hayırlı ve güzel haberlerle sonuçlanır.rabbim emeklerini boşa çıkarmasın.en kısa zamanda anne olman dileğiyle.tatlım dualarımdasın.allahım o güzel gönlündekini rahmine yerleştirsin ordanda kollarına versin inşallah.allaha emenet ol güzelim.

canim benim insallah bu sefer bebisine kavusyursun bitanem
hayirli haberlerini burdan bizlere bagira bagira verirsin insallah
dularim seninle

Allah izniyle herşey yolunda gitsin canım

hayırlı haberlerle..

canim arkadaslarim, can yoldaslarim ,kaderdaslarim...agzinizdan bal damliyor.iyi dilekleriniz icin hepinize ayri ayri tesekkurler zaten bu sefer olursa ilk burada sizlerle paylasacagim canlarim benim allah en kisa zamanda burada bulunupda bebek isteyen herkese nasip etsin insallah!!!!a.s.a.s.

canim doktorlarim once asilama onerdi olmassa tup bebek zaten bu sonuncu asilamam olmazsa direk tup bebege gecicez.

canim tum iyi dileklerin ve gonulden dokulen cumlelerin icin tesekkurler...allahim en kisa zamanda sanada verecek insallaha.s.

canim benim insallah bu sefer bebisine kavusyursun bitanem
hayirli haberlerini burdan bizlere bagira bagira verirsin insallah
dularim seninle

insallah canim benim allah sanada nasip etsin bagira bagira haykirmayi hamileliginia.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…