allahım inş. bu mübarek günlerde dualarınızı kabul eder . sizi mutlu olmanızı sağlar
hayırlı haberlerle dönersiniz inş.
sonucun ne zaman belli olacak mehay?
mrb mehaycım senin ve arkadaşların bayramınız mübarek olsun.Ben 3 aşılama yaptırdım tutmadı.Şimdi tüp bebek için uzun protokolle tedaviye başladık.Beni dinlersen aşılama yerine tüp bebek yaptır ben önce denemediğim için pişmanım maddi manevi yönden yıpratıyor.
ya insallah tutar ben 2kez oldum ama tutmadı artık ugrasmak gelmıyo ıcımden allah yardımcın olsun hepımızın
mehaycığım allah yardımcın olsun ... Allah gönlüne göre versin... bende adet olunca 4. aşılama için gideceğim bende adet bekliyorum..inşallah olur be canım ...
inş olur mehaycım bu ayın şanslılarından olursun bende 2.yi yaptırcam adet olmayı bekliyorum allah yardımcımız olsun rabbim duyy sesimizi kurumuş ağaç gibi koyma bizi
CANIM İNŞAALLAH HAMİLE OLURSUN BİRTANEM DİLEİRM TEZ VAKİTTE İNŞAALLAHHHHH
merhaba mehaycım, olmaz ise hiç üzülme bir sonraki adımında şansının daha yüksek olduğunu biliyorsun. Benim ilk aşılamamda tuttu ama 1,5 aylıkken kaybettik ikincide tutmadı üçüncü için cesaret toplamaya çalışıyorum. Bence aynı tüp bebek işlemi yapılmış gibi yap. Yani 3 gün kadar yat, mükünse ayaklarını yüksek bir yere kaldır ve içini ferah tut inanıyorum ki bu defa olacak bol şanslarbenimde ilk iki asilamam tutmadi ugrasmak gelmiyor icimden ama sartlar oyle gerektiriyor son bir kez ugrasayim bakalim ne olacak!!
merhaba mehaycım, olmaz ise hiç üzülme bir sonraki adımında şansının daha yüksek olduğunu biliyorsun. Benim ilk aşılamamda tuttu ama 1,5 aylıkken kaybettik ikincide tutmadı üçüncü için cesaret toplamaya çalışıyorum. Bence aynı tüp bebek işlemi yapılmış gibi yap. Yani 3 gün kadar yat, mükünse ayaklarını yüksek bir yere kaldır ve içini ferah tut inanıyorum ki bu defa olacak bol şanslar