bu ay 3. asilamami yaptiricam dua edin kizlar bu sefer olsun!!

allahım inş. bu mübarek günlerde dualarınızı kabul eder . sizi mutlu olmanızı sağlar

hayırlı haberlerle dönersiniz inş.

canım benim bak inşallah olur bebişin ama kendini herşeye hazırla sonra çok yıpranıyosun çünkü bende yaşadım hepsini o yüzden seni çok iyi anlayabiliyorum ama ben sana derim ki aşılamada olmazsa çok fazla üzülme sen tüp bebek yaptır imkanın varsa ben dört defa yaptırdım olmadı tüp bebekte tuttu ama oda bir buçuk aya kalabildi yani düştü bak çok yıprandım ama tekrar yaptırmak istiyorum çünkü herşeyde bi umut vardır allah ne zaman nasip ederse o zaman olur diyebiliyorum artık çünkü bir senedir bıraktım fakat bayramdan sonra gidecem tekrar inşallah sen hamile kalırsında bizlerede dua edersin cnm kendine cici bak olurmua.s.

mrb mehaycım senin ve arkadaşların bayramınız mübarek olsun.Ben 3 aşılama yaptırdım tutmadı.Şimdi tüp bebek için uzun protokolle tedaviye başladık.Beni dinlersen aşılama yerine tüp bebek yaptır ben önce denemediğim için pişmanım maddi manevi yönden yıpratıyor.

ya insallah tutar ben 2kez oldum ama tutmadı artık ugrasmak gelmıyo ıcımden allah yardımcın olsun hepımızın

mehaycığım allah yardımcın olsun ... Allah gönlüne göre versin... bende adet olunca 4. aşılama için gideceğim bende adet bekliyorum..inşallah olur be canım ...

inş olur mehaycım bu ayın şanslılarından olursun bende 2.yi yaptırcam adet olmayı bekliyorum allah yardımcımız olsun rabbim duyy sesimizi kurumuş ağaç gibi koyma bizi

CANIM İNŞAALLAH HAMİLE OLURSUN BİRTANEM DİLEİRM TEZ VAKİTTE İNŞAALLAHHHHH

canim seninde bayramin mubarek olsun...biliyorum asilama cok yipratiyor ama fransada yasiyorum ve doktorlar 3 asilama olmadan tup bebege izin vermiyor canim.zaten bu sonuncu olacak olur insallah ama olmassa tup bebek...a.s.

ya insallah tutar ben 2kez oldum ama tutmadı artık ugrasmak gelmıyo ıcımden allah yardımcın olsun hepımızın

benimde ilk iki asilamam tutmadi ugrasmak gelmiyor icimden ama sartlar oyle gerektiriyor son bir kez ugrasayim bakalim ne olacak!!

mehaycığım allah yardımcın olsun ... Allah gönlüne göre versin... bende adet olunca 4. aşılama için gideceğim bende adet bekliyorum..inşallah olur be canım ...

insallah canim allah tum isteyenlere versin haberlerini bekliycem senin!!

benimde ilk iki asilamam tutmadi ugrasmak gelmiyor icimden ama sartlar oyle gerektiriyor son bir kez ugrasayim bakalim ne olacak!!
merhaba mehaycım, olmaz ise hiç üzülme bir sonraki adımında şansının daha yüksek olduğunu biliyorsun. Benim ilk aşılamamda tuttu ama 1,5 aylıkken kaybettik ikincide tutmadı üçüncü için cesaret toplamaya çalışıyorum. Bence aynı tüp bebek işlemi yapılmış gibi yap. Yani 3 gün kadar yat, mükünse ayaklarını yüksek bir yere kaldır ve içini ferah tut inanıyorum ki bu defa olacak bol şanslar

insallah canim icini rahat tut asilamadan sonra ayaklarinin altina yastik koy biraz yükselt ve öylece yat hic kalkma benim yaptigimi yapma insallah alahin izniyle sende hamis olacaksin

maalesef canim yatmam mumkun degil asilama yapildigi gun bile isten zor izin alirim gibi geliyor gitmemem lazim malum fabrika agir seyler kaldiriyoruz hep...bosa gider yoksa butun cabalarim ama ikinci gun mutlaka gitmeliyim!!

z@z@ cim saol canim yaparim sen ne yapmistinki benim yaptigimi yapma dedin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…