Bu arkadaşlık mıdır yoksa adam kullanmak mıdır?

H ye varya değil değer vermek arkadaşlık etmem.

Gördüğüm yerde kafamı çeviririm.

Bu tarz insanlar ne şanslı ya, bunların karşısına pırlanta gibi insanlar çıkıyor, ve bu insanları parmaklarında oynatıp duruyorlar.

Arkadaşsız kalırım ama bu insanlara asla kendimi üzdürmem...

İyi de zaten devam eden bir arkadaşlığınız yok. Bir de yazdıklarınızı okurken bu kızın gizli işler çevirdiği düşüncesine kapıldım nedense. O yüzden çok dikkat edin.

Bu arkadaşlık falan değil. Belki tavsiye vermek haddime değil ama iki kere arkadaş kaybettim tekrar arkadaş kaybetmek istemiyorum demişsiniz. Sizin gerektiğinde yalnız kalmayı göze almanız gerekiyor. Ben şu an kızı suçlamıyorum sizi suçluyorum maalesef çok taviz vermişsiniz. Eger böyle olursanız üniversite ortamında da iş hayatında da sizi kullanan çok olur. Gerektiğinde yalnız kalmayı göze alarak hiç kimse için fedakarlık yapmamalısınız(sizin için aynısını yapacağını bildiğiniz insanlar hariç). Bakın gerçekten sizin iyiliğiniz için söylüyorum ileride çok üzülürsünüz. Hem insan kimseyle arkadaş olmak için taviz vermediginde etrafında daha çok arkadaşı oluyor.

Ne önemi var ki? O da kik oluyor onla mi doğdum der yoluma bakardım.

Sen saatlerini günlerini onun için harcamışsın ama o senin mesajına bile cevap yazmamış.agir nankörmüs. Bunca yaşadığın olaylara rağmen hala bize neden soruyorsun.tabiki bu arkadaşlık değil.seni açık açık kullanıyor.

Siz ne umdunuz da arkadaş oldunuz? çevre? Geniş çevresi var demişsiniz.
birine hediye aldıysan onun da sana alması gerekmiyor. İnsanlara yardım edip durmak zorunda değilsiniz hoşlanmadığınız noktada ya da yardım etmek istemediğiniz noktada belirtir uzaklaşırsınız.
bariz bir umut var ki sürdürülmüş bu arkadaşlık. O yardım almış ok. Siz ne olmasını istediniz? Yani onun arkadaşlığı size hangi kolaylıkları sağlayabilirdi de devam ettiniz? Var bi şey

Tabiki hata ediyorsun salla gitsin o sadece bir arkadaş...

H yerıne farklı ınsnlara deger versen mesela

Iyi ki turkcesi zayifmis onca arkadasi nasil edinmis? Hic sevmem cok arkadasli insanlari.Bana samimi gelmezler.

Üniversitede menfaat ilişkileri çok olur bu da onlardan birisi. Sınava kadar ayıya dayı demiş tabi geçemeyince başka yollar aramaya başlamıştır şimdi. Aslında sınava kadar da yeteri kadar kendini belli etmiş :) arayıp sormanız kendinizi düşürmekten başka bi işe yaramaz artık

Bir de soruyor musunuz? Tabi ki hata ediyorsunuz. Resmen kullanıyor sizi.

Boyle bir insan icin kendini uzmeye degmez... bence iletisimini kesmelisin, anladigim kadariyla o an kim isine geliyorsa onunla arkadas oluyormus... iliskini kes daha iyi insanlar karsina cikacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…