• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu araştırma doğru ise yandık!

Yani simdi bisi dicem olmayacak ama
Türklerin ürettiği çoğu ürün de çöp be ablacım.

Adamlar belli istatistikler dogrultusunda bunu yapıyor dahi olsalar kaliteli ürün çıkartıyorlar.

Türklere güvenmiyorum kalite konusunda. Geçenlerde liste yayinladilar bir sürü kaçak malzeme kullanilmis et ve süt ürünlerinde.

Torku iyi gibi şöyle

Çamaşır suyuna maalesef ki alternatif bulamadım ben. Ama mutfakta elde yıkama için sabun kullanıyorum makineye karbonat limon tuzu sirke limon atıyorum bulaşıkta, çamaşırda beyazlara çamaşır sodası kullanıyorum. Şampuan duş jeli yerine doğal zeytinyağlı sabun (marka istersen özelden mesaj atabilirsin) diş macunu yerine de misvak kullanıyordum ama malesef o da beyazlatmıyor tam . Hatta sigara yerine tütün alıyordum ama o da çok acı geldiği için devam edemedim :olamaz:
Ped yerine pamuk kullanıyorum bu arada. İşte bir tek tuvalet için haftada bir çamaşır suyu :KK43:

Tavsiyeler güzel teşekkür ederim ama adetliyken pamuk nasıl oluyor ya az geliyor galiba

israil mali olmayan urun varmi tamamen israil olmasa bile belki yapiminda kullanilan bir seyi israilden tedarik ediyorlar bilemeyiz bunu bana cok inandirici gelmiyor nedense benim ailemdeki kadinlarin cogu orkid kullaniyordu hepsinin patir patir cocuklari oldu

Ooo tam benlikmiş konu, ariel, orkid, pantene, domestos falan...
Napıyor İsrail, Müslümanlara ayrı Avrupa'ya ayrı mal mı üretiyor? :işsiz:
Bu şehir efsaneleri bitmez. Ama evet bütün kimyasal içeren ürünler kimyamızı bozuyor. Yapacak bir şey yok, doğalını yetiştireyim desen doğal tohum yok. Artık her şey kısır döngü. Ne yapalım külle mi yıkayalım demişti geçen bir üye. :d
Doğal sandığımız Arap sabunu bile doğal değilmiş artık. Doğal hiçbir şey yok.
Ben en azından paketli gıdalardan uzak durmaya çalışıyorum.
Başka da yapabileceğim şey yok.

Türklere güvenmiyorum kalite konusunda. Geçenlerde liste yayinladilar bir sürü kaçak malzeme kullanilmis et ve süt ürünlerinde.

Torku iyi gibi şöyle

Torkunun bir kaç ürününü denedim hic damak tadıma uymuyor mesela.
Nutella dururken asla torku almam.

Süt ve süt ürünlerini de begenmedim.

Tavsiyeler güzel teşekkür ederim ama adetliyken pamuk nasıl oluyor ya az geliyor galiba
Öyle aman aman kanamam olmuyor zaten doğru, çamaşırın üzerine Ped gibi kalınca pamuk koyuyorum sık sık değiştiriyorum. Ama fazla oluyorsa çok sık değiştirmen gerekebilir. Ben de katkı maddelerinden kurtulmaya çalışalı henüz 1 sene olmadı. Dediğim gibi zararlı olduğunu biliyorum birçok şeyin ama alternatif bulması çok kolay değil...

Herşey kader diyipte bazı şeyleri görmezden gelemeyiz.tevekkül diye birşey var.sen elinden geleni yapacaksın , kendine sağlığına dşkkat edeceksin gerisi Allaha kalmış birşey.
Ama son yıllarda gebe kalma oranında ki azalma , tedavisiz gebe kalamama , genç kızlarımızda ki pko çikolata kisti vb. Hastalıklarda anormal derecede artmakta. Bu küçümsenecek birşey değil . Elbette bunu sadece orkide bağlayamazsınız. Bir çok şey var . Ama bir yerlerden başlamak gerek.
Ha bu haftasonu bilinen bir kozmetik mağazasından alışveriş yaptım.alışverişim 10 ₺ üstü olduğu için bana orkid platiniumu 1,10 gibi bir rakamla alabiliceğimi söylediler.ürünün normal fiyatı 4 lira civarı . Ne alaka.ne kar ediyor bu firma ?

Allah akıl vermiş düşünelim diye. Kaderi milletçe yanlış anliyoruz ,insan çabasına bağlı olduğunu bilmiyor çoğu kişi. Bu da ben yaparım Allah korur nasılsa ya da o isterse her şey olur mantiginda yaşayanlar var. Bu da bizi düşünmeye itmiyor çoğu konuda

Öyle aman aman kanamam olmuyor zaten doğru, çamaşırın üzerine Ped gibi kalınca pamuk koyuyorum sık sık değiştiriyorum. Ama fazla oluyorsa çok sık değiştirmen gerekebilir. Ben de katkı maddelerinden kurtulmaya çalışalı henüz 1 sene olmadı. Dediğim gibi zararlı olduğunu biliyorum birçok şeyin ama alternatif bulması çok kolay değil...

Pedin üzerine koysak nasıl olur acep pamuğu. Deneyeceğim inşallah

Fazla komplo teorisi olmuş
Tamam keşke İsrail malı kullanmasak Filistin e yaptıklarından ötürü ama bu kadar zararı yoktur

20 yıldır orkid kullanıyorum, eşim ceket atsa hamile kalıyorum

Ooo tam benlikmiş konu, ariel, orkid, pantene, domestos falan...
Napıyor İsrail, Müslümanlara ayrı Avrupa'ya ayrı mal mı üretiyor? :işsiz:
Bu şehir efsaneleri bitmez. Ama evet bütün kimyasal içeren ürünler kimyamızı bozuyor. Yapacak bir şey yok, doğalını yetiştireyim desen doğal tohum yok. Artık her şey kısır döngü. Ne yapalım külle mi yıkayalım demişti geçen bir üye. :d
Doğal sandığımız Arap sabunu bile doğal değilmiş artık. Doğal hiçbir şey yok.
Ben en azından paketli gıdalardan uzak durmaya çalışıyorum.
Başka da yapabileceğim şey yok.

Kendileri de kullaniyordur aslında doğru bir düşünce sizinki.

Kisirlik cidden cok artti.sebebi bunlarmidir bilemiyorum ihtimaldir payi olabilir ama adamlar en kalitelisni uretiyor her urunun mecburen aliyoruz.

Allah'in işini onlar daha mi iyi biliyormus

Bu yorum beni güldürür ; bu yorum beni öldürür ; bu yorum bilime kabuslar gördürür :KK75:.:rapci::ıslık::halay:
Haklılık payı olabilir ancak insanlar bu sebepten ötürü israil mallarını kullanmayı bırakmaz.

Neyse konu epey uzun. Bu sadece üremekle alakalı bir sey değil. Konu derin. O kadar uzun yorum yapamicam.

Orkid kullanmayın kotex kullanın o zaman daha kaliteli :KK53:

ne kadar benim yazacaklarımı benden önce yazmış bir kk hatunu +1 rep :KK76::KK51:

Ben orkid yerine bimde ve a101 de satılan pedlerden kullanıyorum yıllardır çokta memnunum hemde ucuz. Ama kim üretiyor bilmiyorum ben daha pamuklu ve tahriş etmediği için kullanıyorum

Allah akıl vermiş düşünelim diye. Kaderi milletçe yanlış anliyoruz ,insan çabasına bağlı olduğunu bilmiyor çoğu kişi. Bu da ben yaparım Allah korur nasılsa ya da o isterse her şey olur mantiginda yaşayanlar var. Bu da bizi düşünmeye itmiyor çoğu konuda
Günde bir pakete yakın sigara içiyorum , Allah korur beni. Kanser olursamda kaderimdir ... :KK14::işsiz:

Günde bir pakete yakın sigara içiyorum , Allah korur beni. Kanser olursamda kaderimdir ... :KK14::işsiz:

Ayy cevremde bu dusuncede bir adet yakinim var :(
Kadere inanmak ,teslim olmak demek değil. Elinden geleni yaparsın buna ragmen kanser olursan tevekkül edersin budur inancın gereği.

Back
X