bu arabayı istiyorum :D

mylittlesunshine

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
4.801
1.558
448
kızlar gördüğüm an işte bu dedim arabam da süslemesi de böyle olmalı.

çok tatlı di mi ben zaten oldum olası bebek kurdela falan sevmem ya çiçek diyordum ya da böyle sevimli bi şey sanırım bu olacak. internette vosvos kiralayan yerler var.
inşallah kendi fotoğrafımı da yüklemek nasip olur

nasıl kızlar beğendiniz mi

Çook tatlı. Siz beğendikten sonra neden olmasın. Kimseye kulak asmayınn. hayatınızın en mutlu günü olacak içinizden ne geliyorsa yapın :)

çok şirinnnn :)
bayıldımmm D iki düğün olacak bizim artık hangisine ayarlayabilirsek birinden birinde bu mutlaka olur inşallah

Çook tatlı. Siz beğendikten sonra neden olmasın. Kimseye kulak asmayınn. hayatınızın en mutlu günü olacak içinizden ne geliyorsa yapın :)
di mi :) ayh baktıkça içim açılıyor neşeli neşeli

ahaha pıtırcık mı

bu eskişehir plakalı ya bilmiyorum ki istanbul'da belki böyle sarısı vardır da adana'da bulamayabiliriz. burda bizim az ilerde bi kırmızı vosvos var onun sahibiyle konuşucam yepisyeni boyası pırıl pırıl maşallah her geçmeye bakıyorum. her gün de yeri değişiyor kıpır kıpır kullanıyo demek ki sahibi konuşucam valla bunu bana kiralayın gelin arabası yapıcam dicem balonlarla rengarenk süslicem belki biraz da çiçek koydurrum kendimi bildim bileli bayılırım vosvosa zaten

kuzum bence kenslkle kırmızı olsn böle enerjik enerjikkk vallahi bende düşünmedm deil..çok havalı vesselammmm

hehe havalı valla

benim araba da güzel süslenir aslında ama rengi koyu :/ kırmızı falan olaydı uğur böceği yapardım onu benimkinden de bi şe çıkar ama ablası böyle konuşursak küser fotoğraf çekimini yaptırcamız düğünde vosvos kiralıcam diğerinde kendiminkini süsleticem. minik kuşum o benim en güzel günümde yanımda olmazsa üzülür sonra

çok şirinmiş ama içinin dar olması sıkıntı yaratabilir gibi geldi.gelinlik ve duvakla biraz zor olabilir.ama sizin için sorun değilse sevimli bişey...

evet onu ben de düşündüm de saçım falan çok kabarık olmayacak gelinliğin kuyruğu sıkıntı yaratabilir olsun bu minnoşlar için değer bence

bak düğün arabası içinde aynı şeyi düşünmüşüz
sevgilimin kuzenin vosvosu var bizde onu süsleyeceğiz kısmetse. mor olsa iyi olurdu

senin arabada çok havalı duruyor

bak düğün arabası içinde aynı şeyi düşünmüşüz
sevgilimin kuzenin vosvosu var bizde onu süsleyeceğiz kısmetse. mor olsa iyi olurdu

senin arabada çok havalı duruyor

hadi ya sen de mi vosvoscusun

ben daha bakmadım araba ama bizim evin orda kırmızı var iki tane adanada onları isticem hangisi olursa. istanbulda bilmiyorum nerden bulurum bakıcam artık

ben vosvos istiyorum kuzeniyle anlaştım ama sevgilim istemiyor o da klasik araba seviyor ama istediği başka. ortada buluşacağız : )

sahibinden.com da günlük kiralık arabalar var canım oraya bak istersen

ben vosvos istiyorum kuzeniyle anlaştım ama sevgilim istemiyor o da klasik araba seviyor ama istediği başka. ortada buluşacağız : )

sahibinden.com da günlük kiralık arabalar var canım oraya bak istersen

aa süper fikir bilmiyodum orda günlük kiraladıklarını bakıcam mutlaka :**

bende bilmiyordum sevgilim söylemişti düğün arabası sohbeti oldğunda oradan birkaç araba göstermişti : )
dilerim işine yarar canım

inşallah olur ya çok şeker ben istiyorum bundan

çok şeker....
bende çok beğendim....

böyle de süsletirim ben bunu balonlarla felan miniş miniş gezer ortalarda ♥

çok tatlı ya çok beyendim bende böle isitıyorum:)

ben buldum bi kırmızı vosvos gidip isticez hayırlısıyla sahibinden bakalım verirse onu süsleticem düğünde yoksa başka bkaıcam kiralma şirketlerine falan bu benim beğendiğim bizim alt sokakta bi evin önünde duruyor. kızınızı yolda gördüm beğendim allahın izniyle dğünümde gelin arabası yapmak istiyorum dicem sahibine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…