Bu amatör çalışmalarda benim..

ARKADAŞLAR BİRDE YAKIN BİR ARKADAŞIM BENDEN AT RESMİ İSTEDİ HEDİYE YAPICAM..AMA Bİ TÜRLÜ KARAR VEREMEDİM AŞAĞIDAKİLERDEN HANGİSİNİ YAPAYIM??:sm_confused:

Eklentiler

• $299153975_o.jpg
    12,6 KB · Görüntüleme: 81
  • $fw901.jpg
    16,3 KB · Görüntüleme: 79
  • $productimg1258900315015.jpg
    17,9 KB · Görüntüleme: 68
sondaki çok güzel hepsi güzelde sondaki bir sürü duygu barındırıyo farklı karaktarler yada değişim süreci gibi :) ellerine sağlık senin gibi bi arkadaşım yokki ne yazıkmafoldumben

bu arada adın gülizarsa adaşız arkadaşlarımda bana hep güliz der

ewet cnm adaşmışızopuyorumnanaktan
genelde banada ya güliz ya güllü,ya da gülom derler..a.sgüllüden pek hoşlanmasamda kullanan arkadaşlarım var:1closedeyes:

wallahi bu resim işine başladığımdan beri herkes bi tane istiyo...yaa beğenilmesi çok güsel amaa herkese nası yetişeyim demi ..:sm_confused:zaten hiç hayır diyemiyen bi insanım..:çok üzgünüm:liste öyle bi uzadı kii işi ticarete döksem anca..ben kimseye hayır diyemiyorum ama kurstaki bi arkadaşım isteyenlere'' ver bi aylık kurs masrafımı yapayım'' deyince susu veriyolar diyo..

walla çok yakın arkadaşım olduğu için sadce ona yapıcam ...bütün paramı ve zamanımı buna harcıyorumm..inan daha kendi evime uygun hiç bi tane tablo yapamadım bilee..:1no2:
OFF BEE İÇİMİ DÖKTÜM RAHATLADIMM.:içelim::sm_cool:
seçmeme yardımcı olduğun ve yorumun için de saol adaşım..sondaki at resmini bende çok beğeniyorum ama şöyle bi inceledim de onu orjinali gibi yapmak epey zor görünüyor bayağı ayrıntılı..

konsol üstüne dikdörtgen bişey istediği için; sanırım ilk resmi yapıcam

Son düzenleme:
hepsi harikaaaaaaaaaaaaaaaa :) ellerine sağlık amatör buysa gerisini düşünemiyorum valla :)

hepsi harikaaaaaaaaaaaaaaaa :) ellerine sağlık amatör buysa gerisini düşünemiyorum valla :)

amatörün A 'sındayım henüz hemde..-tatlicadiarzu-

inşallah çok daha güzellerinide yapacağım:hooray:
saol cnm.beğenmene sevindima.s.

aa evet o zaman ilk resim daha mantıklı kolay gelsin şimdiden

saol canm salı günü başlıyorum at resmine...bakalım ne kadar sürecek ve nasıl olacak

kursun bitmesine de az bi zaman kaldı..daha yapmak istediğim o kadar çok resim var kimirmirmirmir
umarım aklımdakileri yapmayada zaman kalırfisfisfis

Son düzenleme:
buda benim bitmek bilmeyen üstüste 5 kez boyadığım,sabrımın mükafatı üçlü çiçeklerim:lepi:

Eklentiler

• $IMG0674A.jpg
    11,4 KB · Görüntüleme: 68
  • $IMG0672A.jpg
    11,8 KB · Görüntüleme: 79
  • $IMG0671A.jpg
    11,9 KB · Görüntüleme: 119
resimler yeni başlamana rağmen çok güzeller ellerine sağlık. bende amatörce yapıyorm resm seninde dedğn gibi herkes hedye istiyor bende kıramyorm ortaokuldan beri yaparm yağlı boya ama elimde sadece yapmakta oldğm yarım resm varkaydirigubbakcemile3

Yine çok başarılısın.. kaydirigubbakcemile5
Ellerine sağlık canım.. opuyorumnanaktan

gülizz cim merhaba
resimlerinin fotoğraflarını ekleyeli çok olmuş ama ben yeni üye oldum ancak inceleyebiliyorum bence bunlara amatör demek le kendine haksızlık edersin ben profesyonel ilgileniyorum bu işle istanbulda atölyem var
eserlerin gerçekten iyi sakın resmetmekten vazgeçme lütfena.s

Yine çok başarılısın.. kaydirigubbakcemile5
Ellerine sağlık canım.. opuyorumnanaktan

çok saol tatlıma.s.

yeni çalışmalarım var ..dewam ediyorum..ata her nedense cesaret edemedim henüz..zemini hazır ama boyamaya geçmeden, başka özgün soyut bişeyler yapıyorum..bakalım bitince eklerimm..aştımmm kendimiiidelikafadulden:teytey::teytey:

çok mutlu oldum yorumunuza...:asigim::1hug: çok teşekkür ederim..özellikle profesyonel olarak resimle ilgilenen birinden bunları duymak insanı dahada yüreklendiriyor ...opuyorumnanaktan

öğretmenimizde bırakmamı istemiyor...artık ben zaten bırakamam bu terapiyiyerimseniben

siz nasıl başladınız peki??kaç senedir resimle uğraşıyorsunuz???

bide eleştirilere açığım diyorlmaz:bence çok güzel olmuş ellerine sağlık canımcım.benim gibi çöp adam çizerken bile zorlanan birinin gözünden mükemmel ötesi görünüyorlara.s.

Vaww soyutt çalışmlaar haa.Heyecanlandım ve merağım daha da bi arttı nedense.:jeyyar:
Yapabilceğine inanıyorum canım.Ayrıca o çalışmaları çıkaran biri atların da üstesinden gelirr eminimm.süprizzzzz
Kolay gelsinnn canımm opuyorumnanaktan

kıslarrr atlar harika oluyor az kaldı.:teytey:.üç ayrı yerde sergimiz açılacak..delikafadulden
balıkesirli arkadaşlarımı ve yolu düşen herkesi beklerizz..:hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…