Ben olsam çocukluk arkadaşıma takardım altını.Yakın zamanda gercekleşecek bir düğünde kız ve erkek tarafını aile dostuyuz. Madiyatımız iki altın almaya yetmiyor. Sİzce hangi tarafa altın takmalıyım doğrusu usulu nedir. Kız tarafı babamın iş yerınden arkadası .Erkek tarafı benim cocukluk arkadaşım. Çok kararsız kaldım .
Altın borcu var ise adede göre yol izlenir :) Ha yok içimden geldi ailecek ona göre takacak iseniz, ister bir takın ister iki.. Maddiyat yok ise de durum değişir. Takı üzerinde ne yazdığı önemli, aile adına takılacak ise babanınkine göre ama yok ben tek takacağım benim adım yazacak dersen ona sen karar vereceksinYakın zamanda gercekleşecek bir düğünde kız ve erkek tarafını aile dostuyuz. Madiyatımız iki altın almaya yetmiyor. Sİzce hangi tarafa altın takmalıyım doğrusu usulu nedir. Kız tarafı babamın iş yerınden arkadası .Erkek tarafı benim cocukluk arkadaşım. Çok kararsız kaldım .
ben bi araştırıyım babamın arkadaşı bizim düğüne gelip altın takmısmı ona göre hareket edeyim.Altın borcu var ise adede göre yol izlenir :) Ha yok içimden geldi ailecek ona göre takacak iseniz, ister bir takın ister iki.. Maddiyat yok ise de durum değişir. Takı üzerinde ne yazdığı önemli, aile adına takılacak ise babanınkine göre ama yok ben tek takacağım benim adım yazacak dersen ona sen karar vereceksinsonuçta herkes o altının üstüne ad soyad yazıyor :)
Bir çeyrek altın ise parayı bölüşün yarısını geline yarısını damada takınbu da bir alternatif yine onda da zaten isim olacak
Yakın zamanda gercekleşecek bir düğünde kız ve erkek tarafını aile dostuyuz. Madiyatımız iki altın almaya yetmiyor. Sİzce hangi tarafa altın takmalıyım doğrusu usulu nedir. Kız tarafı babamın iş yerınden arkadası .Erkek tarafı benim cocukluk arkadaşım. Çok kararsız kaldım .
Çocukluk arkadaşına tak. Babanın iş yerinden arkadaşı dıdısının dıdısı gibi.Yakın zamanda gercekleşecek bir düğünde kız ve erkek tarafını aile dostuyuz. Madiyatımız iki altın almaya yetmiyor. Sİzce hangi tarafa altın takmalıyım doğrusu usulu nedir. Kız tarafı babamın iş yerınden arkadası .Erkek tarafı benim cocukluk arkadaşım. Çok kararsız kaldım .
tabiki çocukluk arkadaşınıza takın o daha yakın.Yakın zamanda gercekleşecek bir düğünde kız ve erkek tarafını aile dostuyuz. Madiyatımız iki altın almaya yetmiyor. Sİzce hangi tarafa altın takmalıyım doğrusu usulu nedir. Kız tarafı babamın iş yerınden arkadası .Erkek tarafı benim cocukluk arkadaşım. Çok kararsız kaldım .